117

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да пишете глупости тук няма начин БСП и Възраждане да влязат в следващото правителство след БЯГСТВОТО на руснаците в Украйна.

116

Цар Сюлейман

преди 1 година

Войната още не е почвала и напълнихте памперсите. Ами като започне истинската война ?

115

ЯСНО!

преди 1 година

Ще стоим БЕЗ ТОК и БЕЗ ГАЗ! То май накрая найстина ще има няколко години война ама кой със кого е по интересното

114

kiaoi

преди 1 година

До Китаец заминавай за китай ***

113

INFO

преди 1 година

Имам приятел руснак, женен за Българка живее в БГ повече от 20 години и му харесва. Част от родата му е в Крим. Каза ми : в Крим пълно с украинци на почивка ядат и пият заедно с Руснаците и въобще не им пука за "накаква война" . Нито се мразят обикновените хора нито нищо. А ние тука се мразим и караме без война. Затова ни управляват такива *** ... като тоя : за каква война да се готвим ??? Или може би за гражданска / да изринем ***??? Руски и западни продажници. Нямя ли някой като Орбан.

112

Анонимен

преди 1 година

Този път желязната завеса ще е между "полюсите". Ей тъй ще ни обясняват, как войната не е свършила, санкциите трябва да останат, кои медии да се забранят, цените трябва да се повишат, и най-вече много оръжие, винаги трябва.

111

Ментора бай Иван

преди 1 година

Шаламан,Шаламан ,не ставаш за шаман!Какви години на война ти се привиждат?През зимата Путин ще приключи с Украйна!

110

Бай Илийчо

преди 1 година

Да са фърла атома най после и сичко да приключва ! Кой остане джиф,а потърси случайно не е ли останала некоя мека китка и да го утепа! И ноф свят,с морал,закони, христиенство! Кой тва трети-пети пол бря ? Аде разгур ! Фърлайте атома !!!

109

Анонимен

преди 1 година

От де накъде пък пък ние ще се готвим за години война. Ние нито участваме, нито искаме да участваме във война. Мирни хора сме и да си налягаме парцалите

108

Г-н Шаламанов греши!

преди 1 година

Нито засилването на санкциите срещу примитивна Рус , нито засилването на военната помощ за Украйна ще заставят кремълските тирани да спрат войната или пък да не посегнат към ядрения бутон. Западът подценява без.умиета на тираните, но притиснати до стената, те непременно в един момент ще се отбраняват с ядрено оръжие. Това ще доведе до ликвидирането им от Пентагона, но радиацията ще нанесе непоправими бедствия на цялото Човечество. Бог да пази хората по света!

107

Дончо

преди 1 година

За Родина, за Мать Россия русите са готови винаги да дадат и последното си дихание, а това значи, че ако трябва ще гръмнат Европа до Западен Уелс, нищо няма да остане, ама Ур.сулата и другите мишоци още не са го чатнали тва, щото Европа се интересува предимно от топли кло.зети.

106

Анонимен

преди 1 година

Путин няма човешки мaтpял да воюва няколко години! Трябва да се организират в България и да се командироват в помощ путина русофилите, динозаврите, каскетите, изкопаемите, копейките и старите кoмyняrи ,което всъщност е едно и също!

105

Анонимен

преди 1 година

Никой от тия военни "експерти" не дава обяснение, защо търговията между Русия и Украйна не е спряла

104

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Явно никой не слуша какво казват китайците. Те ясно заявиха че участват в демонтирането на западният (западналият) модел. Междо другото, интересното наистина ще настане след конгреса на КНП и преизбирането на Си на поста. За зла участ това съвпада със зимата и европейският енергиен колапс.

103

Анонимен

преди 1 година

Войната приключи, Русия си взе това което искаше, сега е в режим на изчакване. Всичко от сега нататък е медиина война срещу западното население да бъдат обеждавани, че трябва да дават още и още ПАРИ за отбрана, оръжия, зелени глупости и "диверсификация".

102

Анонимен

преди 1 година

Абе няма лошо да ни въоръжат наистина. Поне тези, които сме карали служба. Но дадат и полагаемите муниции. Пък после ще видим кое накъде.

101

Анонимен

преди 1 година

Точно така! Сто години чакаме да минат тези часове ЕС да се разпадне!

100

Анонимен

преди 1 година

И двете и войната и Путин ще приключат преди края на 2022г, просто не знам кое от двете събития ще по-рано

99

Анонимен

преди 1 година

Когато Зеленски се обръсне като нормален мъж, то тогава Путин ще спре атаките срещу Украйна. За талибаните само Катюшите ще ги "оправят".

98

Анонимен

преди 1 година

Кой в Русия ще го търпи путин да се подмята няколко години? Като тенденция по света демокрацията бавно измества диктатурата. Народа няма да го изтърпи!