31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29След Кадафи, Садам и Мубарак какво се "НОРМАЛИЗИРА"? А, експерте? Светски държави ги върнаха в средновековието. За Афганистан и Иран няма да ти напомням. И те бяха светски държави. Кой ги върна в мрака? Какво щеше да стане със Сирия, ако руснаците не се бяха намесили? Кой създаде Ислямска държава и Ал Кайда?

30

Германец

преди 1 година

Явно планът на Путин през цялото време е бил да стане чайнийз бич :)

29

Анонимен

преди 1 година

Явно русофилите си нямат понятие, че Китай плаща в пъти по-малко за газа от Европа...

28

Капитан Петко

преди 1 година

Така навремето комунистите строиха заводи, халета панелки безброй. Още стоят тези паметници на глупостта полуразрушени...

27

Анонимен

преди 1 година

"Планираната дата за започване на строителството на тръбопровода е 2024 г." Иначе казано, докато бъде построен (минимум 7-8 години) войната отдавна ще е свършила, Путин ще е в мавзолея, а отношенията между Русия и ЕС може да са се подобрили, и този газопровод към Китай да е станал ненужен

26

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами тези потоци са кръвоносната система захранваща кремълският тумор..Единственото което маскава може е да черпи ресурси които майката природа и е дала наготово, от тук се захранват както офшорките на руските олигарси, така и копейките с които туземното население извън маскава и ленинград кара от социал до социал за да си купи водка и удави с нея мизерния си живот..Дано поне Китай им внесат чипове и полупроводници за нуждите на военният скрап,за да не ги свалят от хладилници задигнати от Украйна

25

ЕВРОПА

преди 1 година

и като се има предвид, че ес и в частностн немски компании финасираха СВ2, то минавката е в пълен обем, да Здрастаствует братушките и краварландия

24

Анонимен

преди 1 година

До ВладоЗащо плачеш на чужд гроб? И Руснаците ще си деверсифицират клиентите. Байдън ще казва на "независма"Европа кой проект е икономически и кой политически!!?? Допреди малко четох статии на английски и американски водещи издания от 2019 и 2020 година за Силата на Сибир 1. Ами не им се сбъднаха прогнозите за провал. Годишно доставените количиства на газ за Китай по този газопровод изпреварват с по 20% планирания разтеж!!!! Индия и Пакистан също се"облизват".

23

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са много зле с математиката и логиката... Тотални невежи.

22

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън Твоят е стопен още при раждането ти.....

21

ДжоБаеца

преди 1 година

Да построи и един газопровод до Камчатка на косатките и белите мечки им е студено.

20

Анонимен

преди 1 година

Начи, похарчените милиарди за северен - тотал щета.Сибирския почва строеж след 2 години и завършване след още няколко. Тоест 5-6 години на загуба, да не говорим, че китаеца, понеже няма на кой друг, може да поиска сериозни отстъпки в цената. И какво десетки милиарди назад, ама всичко било "точно". А тукашните плоскоглави пляскат в захлас и викат "Браво, Браво !". Свещена простота.

19

Анонимен

преди 1 година

до възражденец......От коя страна на американското посолство си, че се интересувам от офертата ти това за духането без пари ? Ще доведа и няколко мужика да се облекчат.

18

Пинокио

преди 1 година

Деньги нет! :)))

17

Бай Дрън

преди 1 година

Хаха, ненормалника пак се развихри. Я кажи кога ви пускат домашна отпуска от лудницата, да затворя децата вкъщи. Тая либерастия де се шири на Запад от Карлуково ви стопи мозъчетата.

16

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън...Нещо...неправилно се усмихваш...

15

Анонимен

преди 1 година

Когато Путин отиде в пенсия...ако не се размине....и Русия си промени вижданията като една Демократична Държава,защо отново да не потече газ към Европа...

14

Анонимен

преди 1 година

Този от Козяк с позивна "възражденец" духал за без пари тай кординати или отивам до американското посолство и все ще те намеря. Ами не се изпускатази оферта.

13

Бай Дрън

преди 1 година

Аз ви казах преди месец, че СП 2 ще бъде пуснат, когато Русия пак стигне до Берлин. Прав е Путин, не е построен напразно, хаха.

12

Мишо

преди 1 година

Ми да! Не ви ли стана ясно каква е схемата вече. Купува се руски газ от Казахстан, Азербайджан, Китай и т.н. и чиста работа!Схемата се нарича Пране на газ.