10

Алекс

преди 1 година

В сегашната ситуация нищо не ни грози.В Германия отварят вече затворени въглищни централи.Господинът не е избрал правилният момент да изкара пари.

9

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо. Отворете earth.nullschool.net настройка Chem СО2sm и ще се убедите колко още страни по света бълват. Защо пак ни се вменява, че сме най, най...

8

Анонимен

преди 1 година

Ами да затварят всичко, та единственият ни изход да е вечна братска дружба с Русия и да се приключва. Да тръгнем към модела на приятеля Ким Чен Ун и на разни други подобни приятели. С тази борба за влияние, ще ни извиват ръцете до счупване. При Русия за нашата територия борбата е "на всяка цена".

7

Анонимен

преди 1 година

"Криза с газа няма, това е пропаганда. " Така е ,газ има колкото искаш (важното е че я има ,цената е без значение) ,къде я виждат тая криза с газ-та "викаш" .

6

Анонимен

преди 1 година

Много ток произвеждаме и им бъркаме в очите на ЕС, няя как да продължи така, ще ни затварят мощности докато не почнем от износител да станем вносител на ток!

5

Анонимен

преди 1 година

Моля,Христо Иванов да каже нещо по въпроса,нали най разбира от енергетика.

4

Хахахаха

преди 1 година

Абе то държава няма, а те за енергетиката се затюхкали.... Я идете по селата да видите за какъв погром иде реч. Банго Васил и фамилия вършеят здраво пардон "берат" си.

3

Анонимен

преди 1 година

дайте да го видим това проучване или само драсканици. Кой го е правил това проучване? Да не се окаже че е ФАЩ и сега искат да ни продават прескъп ток ей така че робите да не се отпускат много много

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТОВА ГО РАЗБИРАТ ВСИЧКИ КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕ В БЪЛГАРИЯ. И НЕ САМО ТЕ

1

Анонимен

преди 1 година

БГ е начело? пак полудяхте, аз като гледам докладите и Китай, ФАЩ, Германия са много преди нас. Как така начело? Кой има интерес да ни затворят и да копуваме скъп ток вместо да си го произвеждаме? офце събудете се, това е национално предателство и издевателство над всички нас.