166

Анонимен

преди 1 година

в москва и област включиха парното от 14.09.22 мислете му вие европейци

165

Анонимен

преди 1 година

путин изгони правителството на три европкйски държави българия италия и англияи санду ще си иде -молдова-затова че европа си мечтае. че путин е световен лидер уважаван от целият свят и обичан от рус народ

164

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия загине и Бг също ще бъде анексирана.

163

тя

преди 1 година

Работи американската агентура !

162

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече такива гласове се чуват, толкова по-добре ;току виж повече хора се престрашат.Дано само тези политици от местни не станат месни!

161

Анонимен

преди 1 година

Джуджето е бита карта, но ще бъде разбрано по най-трудния начин.

160

до к.159

преди 1 година

То не ми е работа, но след 1 месец започва да става студено: ГЕРБ гарантира ли, че зимата 2022-23 ще я изкараме на топло или както г-жа Урсула ни предлага - при температура 19С? Защото има възрастни,трудно подвижни хора и малки деца. Г-н Борисов, г-да политици и бивши министри от ГЕРБ, моля за обяснение по този проблем, 2-и октомври наближава.

159

Анонимен

преди 1 година

има още дълго време да си мечтаете путин е обичсан от рус народ

158

8989

преди 1 година

Вече и в Русия не вярват на путинската пропаганда, всички видяха , че царя е гол, обаче българския путинофил си вярва. За 200 дена руснаците превзеха 2 града няколко села и един завод, обаче бг русофила си повтаря, че това си е по план. А плана беше за 5 дена да правземат Киев. *** на бг русофила не му се мисли, щом по РТ са казали нещо - то не подлежи на съмнение.

157

Анонимен

преди 1 година

Има смели хора в Русия които ще се опълчат на джуджетата

156

Анонимен

преди 1 година

Oт много години се кани Запада да се окяри на руските богатства! Сега май, че се приближил до целта си но още не я е хванал! Без Русия света ще бъде скучен, а и няма да има кой да напомни за България при актуалните политици предатели! Но Путин още не е паднал! Нека видим!

155

Анонимен

преди 1 година

Е вече е ясно - не ти трябва враг с подобни приятели. Някакви мижитурки на които европейския лукс явно липсва са решили да предадат страната си. Защото това си е истинско грандиозно предателство, което би довело до унищожаването на Русия и заграбването на богатствата й. не случайно шпионите предатели са най - ценни - всички ги мразят но нямат нищо против те да съществуват. Защото само така печелят. Това го е имало и винаги ще го има за съжаление.

154

Анонимен

преди 1 година

И да ми слагаш минус и да не ми слагаш все тая .Чух изказването на Урсула.То е една фашистка анимация. В прав текст е казано че руския народ ще бъде подлаган на санкции години наред , целта е ясна разпадането на Русия и заграбване на богатствата.

153

Анонимен

преди 1 година

И да ми слагаш минус и да не ми слагаш все тая .Чух изказването на Урсула.То е една фашистка анимацияВ прав текст е казано че руския народ ще бъде подлаган на санкции години наред , целта е ясна разпадането на Русия и заграбване на богатствата.

152

Анонимен

преди 1 година

Руският народ трябва да разбере че ако не победи проксито на САЩ и Запада то може да загуби държавността си. Така че да събира опълчение и да изтласка сбирщината...

151

Анонимен

преди 1 година

Руския народ трябва да разбере че Запада иска да му заграби богатствата !!!!

150

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

молете си Путинда е на власт и тези които искат неговото отстраняване никога да не успеят, че тогава ще настане истинският ужас. Защото след първият залп ще последва втори за да доизпепели това което е оцеляло, и чак тогава ще тръгнат танковете. 80% от украинците ще отидат в Сибир на Руските строежи,аЕвропа половината САЩ и Великобритания ще се превърнат в ядрена пустина, за десетилетия на пред.

149

Анонимен

преди 1 година

До анализаторвервай че е пристигнал в Изюм...

148

:-)

преди 1 година

Искам да попитам дали може в този медиен елитен сайтец рупор на демакрацията и обективността да се намери макар и една-едничка статия, в която Русия да е представена в неутрална или не дай боже в положителна светлина...само за справка в комунистическата преса пишеха и хубави неща за капитализма и то далеч преди перестройката от шпион Горбачов-Побърканякович.

147

Анонимен

преди 1 година

Коя Европа ще надделее госпожо, защото съм историк човек и днес попаднах на клип от вашите историци за ... Руската агресия срещу Османската империя и как вие, вашите предшественици помагат на турчаците по същия начин както на Украйна и освободителната война за България е представена като """"""руска агресия""""" над Османската империя. В същото време вашите държави хич не са агресивни на са окупирали целия останал свят... https://youtube/watch?v=k6b1QF4yBFMразнасяте ли ковчега из Англия..цирк!