108

:)

преди 1 година

Първо да им пуснат записа, че ги е ... с 200 :)

107

Анонимен

преди 1 година

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ Гербав тролe, само шефът ти е осъден за лъжа, но не спира да лъже :) Всичко ще излезе наяве, като изритаме каскета :)

106

Анонимен

преди 1 година

долу крадливата мутряга

105

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ТЕЗИ ДЕТО ПИШАТЛЪЖИ ЗА БОРИСОВ МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ КАТО СТЕ НЕСПОСОБНИ ДА ПОДРЕДИТЕ ЖИВОТА СИ ОБВИНЯВАЙТЕ СЕБЕ СИ МЕСИИИ НЯМА НО КЪДЕ ТИ ДА РАЗБЕРЕТЕ ТОВА ТРЯБВА АКЪЛ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ТОВА ПИСАЧИ НА ЛЪЖИ

104

:)

преди 1 година

А защо не разгледаха решението на ЕСПЧ, че държавата е била използвана за бастисване на КТБ, което си е сериозно.

103

:)

преди 1 година

А ще разглеждат ли ареста на Иван Тодоров, че и неговият беше незаконен, а стоя в ареста една година невинен, за разлика от разбойника, който си е за там.

102

....

преди 1 година

Защо ли мисля , че буци е делил пачки и кюлчета и с шефовете на ЕП ? След като го бранят и защитават или вожда ги манипулира с някакви видеа , как им прави дълбока клизма . Ха ха ха.

101

Анонимен

преди 1 година

Ще правим театрално представление в Европарламента. Ха ха ха.

100

Анонимен

преди 1 година

Заслужава доживотен затвор този. За 12 години ни върна в първи клас в сравнение с румънците, които бяха по зле от нас

99

Велика статия

преди 1 година

Щяло да влиза в ЕП, но в колко часа, кой го внася - това няма значение.. има очевидно значение обаче, ГЕРБ-ерската опорка, че "съд реши на втора инстанция, че арестът е незаконен". Демек - целта на "новината" не е да информира, а да разпространява платена пропаганда.

98

бонго

преди 1 година

Некадърниците от ПП едно свястно обвинение не могат да изградят. Само лъжи, клюки, слухове и компромати. Не че ББ е китка, но поне от кумова срама трябва да имат обосновано обвинение.

97

Не е лошо

преди 1 година

Супер. Аз съм доволен, че случая с най-корумпирания премиер в историята на ЕС, ще влезе под някаква форма в ЕП. Това е много добре. Дано да разчепкат случая до кокал.

96

:D

преди 1 година

Предния път "обсъждаха" "петорната експертиза" на прокуратурата за шкафчето. Евродепутатите бяха в потрес, а вносителя не беше способен да прочете документа, който внася. Днес очаквам нещо подобно.

95

магаревъд

преди 1 година

мда. Две български инстанции отсъждат че арестът е незаконен. Няма изненада, като се има пред вид че И съдът И прокуратурата са контролирани от депесе. Арестът на борисов беше прибързан, защото въпреки усилията и значителните резултати, мафията гербдепесе няма как да бъде изчистена от съда и прокуратурата за няколко месеца.

94

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов вчера беше на Симитли, за откриването на новия мост.

93

Е да

преди 1 година

Е да, но ЕП не е България и там ще се повдигнат въпросите за шкафчето, за съмненията за корупция, за липсата на каквито и да било разследвания и така нататък. Че той Саркози влезе в бай Ставри, какво остава за най-корумпирания премиер в историята на Европейския Съюз?

92

Анонимен

преди 1 година

и рашков и борисов са за затвора, а ако приберат и копейкин доста ще облекчат положението

91

Може ли да се забрав

преди 1 година

Няма да забравя каква радост настана, когато арестуваха Тиквата. Всички национални телевизии прекъснаха предаванията си, за да го покажат. Имаше дори и фойерверки. А на другия ден, когато уж трябваше да има протест в подкрепа на Мутрата, се бяха събрали депутатите на ГЕРБ и няколко платени калинки - има няма 200 човека. На никой не му пукаше в общи линии. ХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХА

90

Анонимен

преди 1 година

Е това е наглост. В ЕП такива не ги търпят много. В България - също.

89

Анонимен

преди 1 година

Драпай ТИКВО за власт, но мястото ти наистина там.Ако си мъжкар кажи коя е МАТА ХАРИ за да докажеш ,че не е така но те е страх ПЪЗЛЬООО.