24

ил Рапоне

преди 1 година

И откога унтер-меншен е цензурируем термин

23

ил Рапоне

преди 1 година

Анализатори, експерти, стратези, съветници, а, бе, кога:1. Този *** ще бъде въдворен при бай Ставри;2. Оная нарисуваната малоумничка ще бъде осъдена и с наложена допълнителна мярка да не заема държавна позиция в никаква администрация;3. Същото за помагачите, като в т. 2;4. Ще започнете превантивни действия, вместо само да регистрирате хиляди летящи и снимани шифиори.Това е важното, другото е мисирска плява.

22

оБАрала пИшки-ра

преди 1 година

Явно авторката на статията не е особено добра по граматика и не е чувало булчето от къде идва изразът: Да опере пешкира.Може на външен вид да е като оная полицайка-плеймейтка ...

21

До 12 Анатоли

преди 1 година

Така е, знам и аз един бивш полицай, откакто се махна от полицията и мина в нелегалния бизнес вече кара G класа Brabus, а сега и дискотека си отвори.

20

Анонимен

преди 1 година

Без политически чадър нищо не е възможно да стане. Полицейските шефове се назначават от политиците, който не слуша го махат. Кой избира политиците? Като има избори не трябва да се вярва на сладки приказки от типа "ще ви оправя за 800 дни".

19

Оско

преди 1 година

До Зозо -- казали са на всички 40 служителя да си мълчат и няма да ги съдят и готово. Тая коввра ако я осъдят нали ще пропее, да не са луди да я съдят

18

СССР

преди 1 година

Дермеджиев единственото което можеш да направиш за родителите на момичета е всеки замесен със Семерджиев да бъде изхвърлен от системата на МВР .само със наказание няма да стане мекотелооооо по твърдо трябва мишокккккк Дермеджиевскииии.

17

Анализатор

преди 1 година

Винаги се чудя какво става с наркотиците, когато полицаите ги открият? Препродават ли ги? Щото за да не се изкушават, най-добре е публично и ритуално да горят стоката. Хем шоу, хем да сме сигурни, че никой не се блазни. А тоя Семерджиев трябва трайно да обитава някой от затворите заедно с всички протекирали го по веригата.

16

нонсенс

преди 1 година

Абе тоя министЕр вместо да ги подгони и разпердушини непрекъснато дава интервюта!?

15

Анонимен

преди 1 година

Вие как очаквате МВР да ни пази?!

14

Закривай!

преди 1 година

Аз нужда от такова МВР нямам, а вие?

13

НЕ ВЯРВАМ

преди 1 година

Не може да бъде!Ама изобщо!ха-ха-ха-ха-ха....

12

Анатоли

преди 1 година

Комшията Митко полицая от 4 то кара беемве за 100 бона със затъмнение на всички стъкла и със мадамата обиколиха малдиви, занзибар, тайланд по почивки. Та в МВР добре плащат явно

11

Анонимен

преди 1 година

То е така от 30 години, мутрите нямаха ли протекции - разбира се до момента в който чичковците не решават да се оттърват от тях. Всички се правите на ударени, а корупцията си личи от 100 км. само им погледнете палатите и колите и повече няма какво да говорим веднага се вижда кой работи "извънредно".

10

Зозо

преди 1 година

А Симона Семерджиева /Джуката/ ще я съдят ли, или само уволнение?

9

Анонимен

преди 1 година

Авторкатаааа, изразът е "да оПерат пешкира". Няма какво да му се обира, неграмотници!

8

СССР

преди 1 година

Боко тикавата направи така полицията да държи наркотиците и всичко останало ,но не и да пази народа където им плаща заплатите.

7

Анонимен

преди 1 година

Извинявайте, каква е разликата между МВР и мафия, освен че мафията не е държавно протектирана, поне официално?

6

СССР

преди 1 година

Дермеджиев какво мъцка ,да им покаже лицата и уволнение ,а Дермеджиев веднага оставка.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 - Данъците не стигат :)