44

ко не

преди 1 година

това е тактическо отстъпление бе!

43

Анонимен

преди 1 година

Времето и цивилизацията не уважават подобни циреи като Путин. Сръбските военни диктатори са живо доказателство за това, загиват самотни, изолирани и посрамени.

42

Неее

преди 1 година

МИ6-ицето от ми6 с най "вярната" информация!!!!

41

Аз знам какво ще--

преди 1 година

--стане ! И руските олигарси ще избягат !

40

Бесен

преди 1 година

Дори не мога да си представя как се прави частна армия за един месец. Очевидно отчаянието на бункерния плъх е тотално! Дано ВСУ забавят малко хода, за да се мъчи по-дълго!

39

Анонимен

преди 1 година

Много кравари тука и форума спря. Никой не иска манипулация. Махам се но ще се върна да видя какво става.

38

Анонимен

преди 1 година

САЩ и НАТО като си дават оръжието на Украйна Китай много лесно ще ги завладее и край. Глупави американски управници.

37

Анонимен

преди 1 година

44 Ами ти какъв си я се погледни бас ловя че си от село и нямаш образование нито възпитание нито култура нито ум и разум.

36

Анонимен

преди 1 година

Най големия олигарх е Путин той да даде пример. Но да направи своя частна армия с негови пари да ги въоръжи и нахрани и обчече и обуе. Хората ще се бият. Има много добри офицери но главното командване е доста слабо.

35

Анонимен

преди 1 година

41. В другата статия пак с висока доза лъжи описват събития от събота. Русия вече веднъж отстъпи от Харков и после си върна областта и пак ще си я върне. Запада като остане без оръжие лесно ще бъде превзет. Китай съществува

34

Откъслечни успехи

преди 1 година

Каквито и успехи да имат нападенията на украинската армия, те ще бъдат откъслечни, защото примитивна Рус ще изчезне от картата на света чак догодина и не украинците и НАТО ще видят сметката на Империята на злото, а Пентагонът.

33

Бай Дрън

преди 1 година

Доказателства? И какъв е проблема да стягат частни армии? Нали...все пак за да напишете подобна статия, трябва да кажете и какъв е проблема. Че наемниците били измамени? Доказателства? И аз всеки ден пиша разни неща без доказателства, като лично мнение, но от тях не става статия, хаха. Обаче ако ще се правим на журналисти, а не на драскачи, давайте по-сериозно. Оставете спама и тролстването на нас, драскачите.

32

Стиви

преди 1 година

От пияници и мързеливци никакви армии не можеш да сглобиш,след като най боеспособните военни подразделения не се справиха за някакви други е мираж и липса на реална преценка.

31

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, какво стана с "чувалите", за които говореше при настъплението на руските терористи в Донбас и към Миколаив? :)))) Май военните ти познания се оказаха пълна нула, като всичко останало, а? :)))

30

Здравко

преди 1 година

*** яко се омаза с тази война !

29

Анонимен

преди 1 година

"Президентът на Русия Владимир Путин нарежда на държавни корпорации и олигарси да създадат частни военни армии, за да ескалира въоръжената агресия срещу Украйна и да започне "нова фаза" на войната. Това твърди разследващият журналист Христо Грозев, съобщи "УНИАН"." Първо чета кой твърди и съобщава. Всекиму уважение, никому доверие.

28

Германец

преди 1 година

И това ли е част от "плана" ти, жужак? :)

27

Анонимен

преди 1 година

Ако смяташ,че с тези минуси и плюсове правиш нещо,значи си в голяма грешка!

26

жорето

преди 1 година

Абе Днес, защо триете Gogo, много е готин

25

Козарев

преди 1 година

Руските Z фенове в телеграм вият на умряло, но за българските ватняци все още всичко върви по план.