185

Ти да видиш..

преди 1 година

Но е готов да влезе в Москва.

184

Анонимен

преди 1 година

Против войната на Русия съм, но не мисля, че Украйна е свободна и независима! Тя никога не е била първо от 1992, а в моминта е държанка на САЩ! Буквално като жена, която не работи и и на издръжката на богатото си гадже! Затова пък няма думата във връзката!

183

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е една северенна държава за да преговаря с друга деверенна държава!

182

РУСИЯ Е враг...

преди 1 година

На СВЕТА НОМЕР-1...!!!

181

Пирова победа

преди 1 година

Погледнете собствената си къща, че тя гори!Липсата на газ вкарва Европа в бедност и рецисия! На САЩ не им пука, даже печелят от ниски цени на евро стоките! Еврото под долара стана. ЕС и САЩ не искат да спрат вноса на песка газ и нефт, просто искат да сложат капак да да си ги кепеват евтино???? Но ще продължават да купуват, защо Гирмания не си и прекратила договора с Гозпром? Защото иска да продължава да взима газ ако може и безплатно. Но Русия няма да я даде!

180

Дам...

преди 1 година

Зеленият няма да преговаря, докато менторите му не го принудят. За момента те нямат никакъв интерес от преговори между Русия-Украйна за спиране на огъня.

179

СМЕХ....

преди 1 година

ЩЕ ПРЕГОВАРЯТ УКРАИНЦИТЕ---КОГАТО РАШКИТЕ НАПУСНАТ УКРАЙНА....СЕГА НЕМА ЗА КВО...хахаха..

178

СМЕХ....

преди 1 година

Ами да излязат от АЕЦ-а руските войски ...МАЙКАСИ ЛИ ДИРЯТ ТАМ...!???.

177

До против войната

преди 1 година

Ами той беше избран от украинцити за да приключи войната от 8 години в Донбас, това им беше обещал..но изведнъж като дойде правителството на Байдън, Зеленски се обърна и започна да ескалира! То си имаше Мински споразумения за мир но Зеленски НЕ искаше да ги изпълни политически!

176

Анонимен

преди 1 година

Ех, а кога бяха времената Лавров да казва: "ще преговаряме, като свалят оръжието."

175

Стига бе,

преди 1 година

...ако ги четеш руските таракани , не руските ракети, а Зеленски "унищожавал" Украйна? Кремълският цинизъм не знае граници! От Кремълския военно-престъпник до последният ТроЛл! И може ли да преговаряш с хора, които твърдят ,че не са нахлували в Украйна!

174

До 272 СМЕХ

преди 1 година

Ще се смеете ли,ако войната излезе извън територията на Украина и в нея се включат още държави,или ако от ЗАЕЦ изтече радиация?Аз няма!

173

Против войната

преди 1 година

Въпреки, че войната задължително трябва да приключи час по-скоро, Зеленски унищожава Украйна със своите решения. След тая война, от тази страна ще останат само парчета, огромна бедност и нулева инфраструктура. Тъй ли нямаше начин бе Зеленски, да не унищожаваш страната и пак да донесеш просперитет и евро ориентация. Защо ти бе нужно слагане на Натовско въоръжение насочено към Москва? Защо бе си разви бизнес отношенията с Европа и Русия, а се насочи да развиваш военна нападателна инфраструктура?

172

РУСИЯ Е враг

преди 1 година

ТРЯБВА ДА БЪДЕ БИТА ДО ПЪЛНО НАСИ РАНЕ....ЯКОООО!

171

СМЕХ....

преди 1 година

ЗА КАКВО ДА ПРЕГОВАРЯ ЗЕЛЕНСКИ -- ЗА СПРЕ настъплението на ВСУ , ли и да даде възможност на РАШИСТИТЕ да се реорганизират ли....хахаха...САМО БОЙ ПО ТИКВИТЕ ИМ !!!ТОВА Е спасението за Украйна!

170

До 265

преди 1 година

Това означава още украински бежанци,търсещи препитание в Европа.

169

Видял

преди 1 година

Както малките деца - плаче - веднага пари, плаче - веднага го обличат, плаче, веднага ги нахранят. Те се научиха само да ревът тези. И са станали големи манипулатори благодарение на ухажването им. Автобусите с туристи - може да не Ви казват но още пристигат по черноморието!!!

168

Някой

преди 1 година

Това са му наредили шефовете.Всеобща тайна е кои са те

167

Гаварит Масква

преди 1 година

Русия ще се бие на територията на Украйна до последния бурят!

166

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Зеле, на не изглежда добре за Ивропа- навлиза в неизбежна рецесия!