9

ха ха

преди 1 година

Тая ли плонжира на руския поп в краката

8

Камбана 2022г.

преди 1 година

Точно тази пък говори за публичен дебат....Дебати и коментари в интернет дал Господ, но президентството си знае....,,Говорит Москва! Говорит Москва! ''

7

Джери Флечър

преди 1 година

Джинджър Йотова, оправихте вътрешната политика, цъфнахме и вързахме, но се занимавате само с външната, щото е по-лесно да оправиш на другите проблемите, вместо тези в държавата ни!!!

6

Пуф

преди 1 година

Външна политика няма от година и половина...алоуууиу

5

Анонимен

преди 1 година

"пРЕЗИЛденчетата" - включително в твое лице, никога не са имали авторитет, място и тежест в Европа и по света, сама се сети ЗАЩО. Щом на теб ти липсва дебат за външната политика - ами инициирай го! По-хубавото е, че и тук никой ви няма за нищо въпреки надутите стъкмистики на разни псевдо-социолози и блюдо(г...зо)-близането на всички мутро-медии. ОМИТАЙТЕ се заедно с цялото ДС-мракобесие в пРЕЗИЛдентстото!

4

Българин

преди 1 година

Йотова отдавна ни демонстрира своето разбиране за българската външна политика - свлечена в краката на Русия и целуваща ботушите и. И не е работа на Президентството да се занимава с външната политика на България, според Конституцията това е работа на кабинета и НС.

3

678

преди 1 година

- Какво е за вас смъртта на кралицата? -Едно добро начало за Шведски демократи!

2

мутрафонова

преди 1 година

йотова , внимавай !

1

негласуващ

преди 1 година

То за нищо няма дебат а кормилото на таканаречена държава е в ръцете на задкулисието в които са милиардите откраднати от нас!Те управляват!