21

Анонимен

преди 1 година

Днес публикуваха прогнозата на гадателка за състава на бъдещия кабинет.6-7 партии начело с ГЕРБ, но без ББ премиер и с притурка от предишния кабинет - БСП и ДБ.Абе лельо, какви ги говориш? Бойко Б. от 3 месеци тича из Родината като Левски, преди 2 дни беше на сесия на ХДС, посрещнаха го като премиер,а ти го свали от поста?! БСП никой не я ще заради реактивните и класическите снаряди,с които тя нагости руските войници, а ти сложи социалната партия наравно с ГЕРБ! За какъв дявол й е стрина Корни?

20

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е комунистите да изчезнат от парламента ,няма да дам гласа си за никой готов да се коалира с БСП

19

Аз...

преди 1 година

...минавам оттук да попитам дали върви производството и пласмента на оръжия? Преизпълнихме ли 3 петилетки напред за една? А къде са парите от продаденото?

18

Вики

преди 1 година

Корнелооооо,от 30год .ги слушаме вашите едни и същи дрънканици и нищо от това не сте направили А млъкнете,защото сте жалки .Как пък не можахте да го проумеете това ,че с тия овехтели залъгалки отвъщавате

17

Радослав

преди 1 година

Нинова е най хубавото нещо което се е случвало на БСП, защото благодарение на нея партията на националните предатели вкарва все по малко депутати в парламента с всяко следващо явяване на избори. Дано да е жива и да затрие тази отвратителна партия, а после ако застане начело на Герб ще бъде златна.

16

Бай Пешо

преди 1 година

Ако някой направи документален филм за Нинова, ще има няколко човека да кажат нещо добро за нея: мъжът и, защото живее с нейните милиони, Пеевски, че го направи богат и известен в България, Христо Иванов, че го "роди" за политиката и как да кръде от нея, Киро и Асен, че им помогна да забогатеят от народа си или най-големите крадци и мафиоти на България.

15

Анонимен

преди 1 година

Какви приоритети, тези доскоро управляваха и разсипваха заедно с ПП. Ако не беше Слави "мафиота" да усети какви ги вършат зад гърба му и да напусне правителството, тези още щяха да съсипват и да надуват инфлацията.

14

Анонимен

преди 1 година

тази със заврения зет обра парите на пенсионерите и разбиха икономиката, сега ми говори за социална държава. Напомнете и думите на ментора заврян Костов за пенсионерите, когато беше на власт.

13

Нинова,

преди 1 година

изобщо не ти вярвам. Отдавна се познаваме. Каквото кажеш ти, разбирайте го обратно, хора.Кой луд ще заложи на куц кон/газпром.

12

перко

преди 1 година

Нинова да прочите данните на НСИ където работната заплата реално е спаднала зараи инфлацията с 5.9%! Най добре е даспрете с лъжите си!

11

Скрий се

преди 1 година

някъде,но да е по-скоро и по-далеч,че трудно се понасяш ! Колкото и да се пънеш и лъжеш 4%много трудно ще преминеш!

10

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече ни показвате тази крадла на снинката, толкова повече ни става отвратителна.

9

Анонимен

преди 1 година

Все едно и също бръщолевене ,вече може да си горда влезе в историята ,след като беше министър на икономиката ООН ни махна от развитите страни ,честито с твоята социална икономика сме след Албания ,но нито дума не чух затова ,може би ,защото е истина?

8

?!?

преди 1 година

Тая пак влезе в страната на приказките! Това тяхното е вече отвратиттелно!

7

оууууу

преди 1 година

ся не моем а разберем , кой гласува за партия която открадна парите на българите и фалира България няколко пъти !

6

Уонко Нормалния

преди 1 година

И таа не мое да Стопли, че всичко ще се Разпадне в Крах Официално тая Зима. Точно за 48 часа.

5

Майора

преди 1 година

Когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не и госпожа Лъжа! Отворихте дупка от 4,5млд лв за пенсии, ръстта на икономиката е за сметка на продаденото оръжие , Нитова от ДКК скри документи и държавата губи 75млн лв от неспечелено дело, преведе 800000лв на ошфорка в Дубай, изтеглихте 20млд лв заеми за 6 месеца , увеличихте си заплатите без шум , това ли е доброто Нинче? Чао без вас , освен за лъжи за друго не ставате!

4

БСП И ЛИЧНО КОРНИ

преди 1 година

ДОКАРА НИ ДА СМЕ СЛЕД АЛБАНИЯ И АКО ОЩЕ 7 МЕСЕЦА СИ ВЪВ ВЛАСТТА ОТИВАМЕ СЛЕД ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ!

3

негласуващ

преди 1 година

Мене идеи,лозунги и клишета няма да ме стоплят на зима!Какво става с дървата...а?Къде са ти нормалните цени на дървата?

2

негласуващ

преди 1 година

Корнелио,ти си само една празнословка!