83

Анонимен

преди 1 година

Само в офанзивата на Херсон участват над 2000 българи от Одеска и Болградска област.

82

Анонимен

преди 1 година

Защо не пишете ,че вече и жените които имат подходящо образование по специалности с двойно предназначение е забранено да напускат Украйна и се водят на отчет при военните. Демек мед сестри,готвачки и тем подобни може да ги пратят на фронта да се бият. Младежите ги ловят по дискотеки,барове и плажове и ги пращат на фронта. Май наистина ще се сражават до последния украинец.

81

До 95

преди 1 година

Ти луд ли си бре? Имаше клипче в Телеграм как жени в българско село в Одеска област бият военните дето мобилизират мъжете им! Бият ги!! Военните викнаха полиция да ги защити! Истински българки са това!

80

Анонимен

преди 1 година

И така, трима българи от Република България доброволци! Нещо не разбра ли? Единият се прибра, имаше интервю! Вижда си колко голема е нашата подкрепа за укрите хаха

79

Анонимен

преди 1 година

Десетки етнически Българи се бият да изгонят напаста и си дават живота а наще демек русофилски българи викат ахмат сила слава путина.. ах ващо семе предателско

78

ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 година

НАТО, ДАЙТЕ ЗА ДА ДАДЕМ! ДАЙТЕ МИ ОРЪЖИЕ И АЗ ЩЕ ВИ ПОДНЕСА НА ТЕПСИЯ....... РУСИЯ......... БЕЗМЪЛВНА........... БЕЗДИХАННА

77

Анонимен

преди 1 година

Какво бавно напредва , използват това ,че фронта е голям бяха събрали силите на един участък. От север и от юг имаха танкови бригади и руснаците си разпределиха резервите там,укрите с мотострелкови (кашици) само на бронетранспортьори се шмугнаха посредата набързо и взеха няколко села, сега им пратиха втори ешалон тежки оръжия като видяха ,че мина номера. Това се случи. Укрите си натикаха голяма част отсилите в клин и сега ще става интересно

76

анализатор

преди 1 година

До: номер 88Мога да ти разглобя и сглобя автомат АК-47 със затворени очи за норматив! Бях отличник по радиотелеграфия за което получих домашен отпуск за Нова Година от свързочния полк в Сливен. Бил съм радист на радиостанция Р-140.Това по времето когато умря Брежнев.

75

Анонимен

преди 1 година

Как трима българи те просто те говорят открито. Ами десетките бесарабски българи кой мобилизиран кой доброволец, които се опитват да спрат клането над християнското население от чеченци и тем подобни. Вие русофилите сте срам за България и Българският ген..

74

Анонимен

преди 1 година

Украинската армия напредва бавно но неумолимо за да пази живота на цивилното население. Руснаците от своя страна никога не ги е било грижа за живота на своите пък камо ли за другите. За това обстрелват цивилни цели и ако ги хванат на тясно ползват цивилните като жив щит.

73

Анонимен

преди 1 година

Досега съм видяла 20 видеа на ВСУ в детски градини, училища и учирищни автобуси! Невероятно няма ли хотели или други сгради където да се настанят!

72

Анонимен

преди 1 година

До аналЛизатор по писанието ти си личи ,че си Дечко с жълто на устата , тръгнал политика да бистри

71

Анонимен

преди 1 година

До 86 тва се отнася за укрите. Нета е пълен с клипчета как са се устроили в детски градини , училища и траншеите им минават през дворовете на хората и как оръжията им са между сградите с цивилни. Амнеститото го написа черно на бяло. Тролер

70

анализатор

преди 1 година

Ако успееш да убиеш лъв, значи си герой! Ако обаче стреляш и убиваш малки лъвчета, деца на лъвицата, то лъвицата ще скочи и ще те изяде!Лъвицата ще брани децата си до смърт, и ако не успее да ги опази и умрат, тя ще търси отмъщение...Това за възхваляващите Русия се отнася, да четат, дано си извадят поука!

69

Анонимен

преди 1 година

Това е Русия. Нейната армия стреля по детски градини и училища, и ранява и убива деца, жени, старци...Единственото което не може руската армия е да се бие срещу мъже, въоръжени с тежки оръжия!Руската армия бяга от тях защото войниците ги е страх!

68

Анонимен

преди 1 година

Имаше само три българи които се бият в Украйна, по данни на българското министерство!

67

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, Край ми а ривър!

66

Анонимен

преди 1 година

Троло ве на копейката, стига се превъзбуждахте по форумите с мисли как ще колите и мятате хора в затворите. Пишете пак след 02.10 като видите "първата политическа сила" на кое място е отишла.

65

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Къде си чул че се борят десетки българи на страната на украйна. Стига лъжи. Имаше един двама майките им украинки но те си дойдоха и един двама убити но за това се мълчи.

64

Анонимен

преди 1 година

Новината е от украинският щаб дето разправяше март ,че руснаците нямали храна и ракети, вчера нямаха вода , Путин беше неизлечимо болен. Тоя Ермак е главният им пропагандист нещо като Гьобелс. И сега на това новина ли му казвате тука? Пуснете я на европейците те вярват на всичко ама нас не ни мислете ,че ядем доматите с колците