10

Анонимен

преди 1 година

Все пак е останал някакъв здрав разум в ЕС.

9

до 7

преди 1 година

За протестите си прав. Все едно Турция да спре износа за домати за България и аз да тръгна да протестирам, че не искам България да внася домати от Турция.

8

Българин

преди 1 година

Добре че още има мислещи политици в ЕС. И то в Унгария. Защото ЕС в момента, под диктат от САЩ, върви на принципа на "или ние, или те" с Русия. А Русия ясно е заявила, че ако има таван, няма да изнася директно за Европа. Това ще направи живота на европейците още по-скъп и непосилен. Но на някой в Брюксел пука ли му за европейците? Или по-важно им е да следват американските директиви.

7

Отворката

преди 1 година

Нали ЕС се беше надрвила и Русия като каза, че спира и даде заден. Хахахаха. Добре, че не съм Путин, че щях да ви врътна крана веднага и спира ЕС и область покрайна пада след 2 седмици като им свърши бензина и нафтата за техниката. За месец най-много Русия може да направи европа спрела буквално!!!

6

Тангра

преди 1 година

В България е обратно, не че не дават ние не щем. Даже протестираме да няма руски газ.Е той пак е руски но нали и посредниците гледат семейства!

5

Кой Путин ли

преди 1 година

Неговите ще му видят сметката до 2-3 месеца.

4

Не шамар,

преди 1 година

а силен ритник трябва за мърсула фон дер нещо си!

3

Анонимен

преди 1 година

Кацнахте на мангъровия, ще кацнете и на путиновия ;)

2

Пижо

преди 1 година

Очевидно Нидерландия, Унгария, Австрия, Германия и т.н. са гледали клипа на Газпром "Зимата ще бъде дълга". Искам да знам каква е била позицията на България !

1

Анонимен

преди 1 година

ЕС страхливи мишоци ежедневно преевани от черни бежанци и дребни руснаци.