86

Анонимен

преди 1 година

До Русия в ЕС ?Ами защото не са спрели да тероризират, ограбват и унижават Русия, затова има бедни граждани там, че след Перестройката , Русия беше ограбена жестоко и съсипана икономически тотално , появи се бандитизъм и анархия, бедност, даже нашите мутри изгониха руската мафия от страх, защото в Русия е било страшно тогава.

85

Анонимен

преди 1 година

Незабавно спиране на достъпа на руски граждани имащи шенгенски визи да пребивават във България!

84

Русия в ЕС ?

преди 1 година

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление в Москва.

83

Анонимен

преди 1 година

Пети декември наближава,Нефтохим Бургас собственост на Русия трябва да бъде притиснат до стената!

82

Анонимен

преди 1 година

Едно облагане на всички руснаци които имат имоти в България с едни 20% данък от пазарната стойност на имота ще бъде добра контра мярка от наша страна!

81

Анонимен

преди 1 година

Преди , по време на войната, българите прекарваха контрабандно гориво към Сърбия и забогатяха, сега може обратното да стане и да вземаме от Сърбия горива. Начини има много, Турция също е близо, но защо ни създават тези проблеми?

80

Анонимен

преди 1 година

До БългаринаНе знам дали е бил Козяк, казаха, че западните държави са използвали България като експеримент, умишлено са направили така, да видят руснаците как ще реагират и като видяха , че няма да стане с валута и решиха да плащат в рубли, всъщност руснаците нямат вина, че им блокират парите банките и се принуждават да обменят валутата с рубли.

79

Русия в изолация

преди 1 година

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

78

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНие сме за България, не сме продажници като теб, на Русия не и трябва нашия малък пазар, но нас ни трябва Русия и руската газ, да не говорим, че и са ни роднини славяни и са ни освободили от турско робство руснаците, винаги без Русия сме били зле, виж поемата "Септември" или "Хоро" на Антон Страшимиров, когато вече България е била без Русия, какви издевателства са се случвали в България!

77

Анонимен

преди 1 година

А ние пък си имаме едно газово поточе! И също няма да даваме!

76

Анонимен

преди 1 година

До 71 От целия Еврогеиски съюз наи -големите и.иоти явно сме ние .

75

Анонимен

преди 1 година

Тогава защо се умилквате и унижавате? ***! Национални предатели и слагащи на Москва

74

Алф

преди 1 година

Защо така бе Ленче?

73

по-далече от Русия

преди 1 година

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

72

Анонимен

преди 1 година

"Сега е момента да дадем старото съвеЦко въоръжение на Украйна" - Ние не сме спирали да им го даваме. Само че срещу долари и евро. Чехия, Полша и САЩ го купуват от нас и го даряват на украинците. Нямаш представа колко много БМПта, противотанкови гаубици, снаряди и РПГта сме продали на партньорите си от НАТО от началото на конфликта. Някой хора в България печелят милиони всяка седмица от износ. Арсенал - Казанлък разкри нови 300 работни места и сега се кани да разкрие още 1000.

71

Пижо

преди 1 година

Да благодарим на Кирчо Американеца и Асан Василев, които съсипаха българската енергетика и ни оставиха на студено през зимата.

70

Анонимен

преди 1 година

Няма рубли, няма газ...

69

Анонимен

преди 1 година

Сега ли го разбра бе подмазвач червен? Трябваше ли да си сваляте гащите пред рашистите за да ви стане ясно, че на Путин не му пука за народа на Заддунайската губерния?

68

ПП =БСП =ДБ =МАФИЯТА

преди 1 година

ОГРАБИХА НАШИТЕ ПАРИ, КАТО КУПУВАХА РУСКА ГАЗ ОТ ГАЗПРОМ СЪС ПОСРЕДНИЦИ С 30 % ПО-СКЪПО.......... МАФИЯТА... МАФИЯТА.. МАФИЯТА =ПП =БСП = ДБ......

67

Анонимен

преди 1 година

преговори в рамките на настоящия договор не може да стане, защото в него плащанията са в долари. Трябва нов договор, където да се уточни валутата и тогава ще има обсъждане на вероятни доставки...