21

Анонимен

преди 1 година

Красю ще бъде полезен в Африка при людоедите. Ще ги учи да замразяват и съкращават, ще ги докара до глад и може скоро да го сложат в казана и да има честта да бъде на трапезата на тамошния Боко и тамошните либертарианци-людоеди. За Европа не са подходящи.

20

Анонимен

преди 1 година

До Таня - На плебса му писна да му замразяват живота. Ти явно си от "аристокрацията", дето никога не я е имало у нас.

19

До Таня 15

преди 1 година

Значи ти не си от плебса и ги чаткаш причините и следствията ? И си със замразена заплата и затова ставаш все по-богата, в сравнение с тия дето не са със замразени заплати и всеки месец получават повече от предния ?

18

Анонимен

преди 1 година

Европейският съюз и Великобритания искат да се замразят цените на горивата и храните, а наш Красю Либертарианчето иска друго да замразяваме минималните доходи, пенсии. За да има пари за фирмите обръчи на държавна хранилка на гербаджийско-депесарската мафия. Африка, Африка, либертариански людоеди и дивашки танци - това предлага Красю Либертарианчето.

17

Бълб

преди 1 година

Красен Станчев да одите с тези познания по икономика да съветва правителството на Зимбабве в Африка. Там много бързо нагледно ще му обяснят какво мислят за неговите икономически съветвания.

16

До 5 Гошо

преди 1 година

До гошо: Напълно те подркепям:Техните заплати ги плащаме ние, които работим и нас ни съкращават, а на тях никой не държи сметка дали ходят на работа. Ядат специално за тях приготвени евтини манджи в Парламента, а нашите деца гледат с големи гладни очи. Карат скъпи коли с охрана, а на нас ни увеличават цената на билетите за гр. транспорт. Беднотията финансова ни докара дотам да си продаваме библиотеките на вторични суровини, за да си купим 1бр. хляб-ами скъп е.На тях им дреме, а Вие ГЛАСУВАЙТЕ!

15

Таня

преди 1 година

Много трудно може да се обясни на плебса, че ако не се замразят заплатите, ще стават все по-бедни. А те са бедни, именнно защото не вдяват пручинни-следствените връзки.

14

Анонимен

преди 1 година

Либертарианството на Красен Станчев се прилага в Африка, Индия, Латинска Америка. Днес мълчат за икономическите мерки в Европейския съюз. Не говорят против тавана на цените във Великобритания и ЕС. Такива съветници ще ги пращаме в Африка да съветват тамошните племенни вождове и сатрапи.

13

Натовеца

преди 1 година

Грозенн Ирод на хранилка на американско НПО!Изчезвай със скоростта на светлината!

12

Анонимен

преди 1 година

една минимална заплата на народно такова и заплащане само при приет закон, като всеки трябва да го е чел и декларира, че го е направил и ако се установи, че не го е направил връща парите в троен размер

11

Анонимен

преди 1 година

До гошо - А не могат ли да ходят на работа със собствените си коли или с градски транспорт, като всички останали? Ако е някъде извън мястото на работата - има командировъчни, като на всички нормални хора. То хубаво привилегии, ама с нещо да ги бяха заслужили. А то нищоправене и през два-три месеца избори. Е, всичкото това много струва.

10

Анонимен

преди 1 година

Твоята -също от нпо хрантутник!

9

Господ

преди 1 година

Да те съкрати!

8

Анонимен

преди 1 година

Кой ги създава такива "специалисти", като тоя ? Тоя поне да беше прочел дефиницията за "инфлация" и как се създава инфлация , и после да говори .

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

НА ЕДИН НАРОД НЕ МУ ЛИ ДАДЕШ ДА СЕ РАЗВИВА СЪКРАЩАВАЙ МУ РАЗХОДИТЕ И МУ ЗАМРАЗЯВАЙ ЗАПЛАТИЕ. А КОГАТО МУ СЕ ПРИЕДЕ БАКЛАВА ДА ХОДИ ВЪВ РОСИНЕЦ.

6

Анонимен

преди 1 година

Ситият казал на гладните да гладуват.

5

Анонимен

преди 1 година

Да си замразят заплатите умниците, дето ни докараха до това дередже. И без товна не са опрали до тях. Аман от ветропоказатели.....

4

гошо

преди 1 година

Да се съкратят разходите за заплати, охрана и транспорт на депутати и министри! Да се продаде наличния автопарк на НСО и да се купят бюджетни МПС-та, праимер Шкода.п.с. чудесно би било депутатите да получават минималната работна заплата определена за страната.

3

Зозо

преди 1 година

Иде Рундювата зима :))))))))))))) Вие си го избрахте, както и ПП+БСП. Нема да се жалвате сега :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Гласуваш за ПП, получаваш БСП!!!

2

Анонимен

преди 1 година

На крадците им е лесно да дават акъл да се замразяват заплатите