297

Съдия

преди 1 година

Едно от правилата на форума е да се пише на БЪЛГАРСКИ.

296

П.К.

преди 1 година

В никакъв случай с един жандарм. Да се кандидатират поне дузина. Да се надпреварват, да се борят за първото място. Пък народите по Белия Свят, а защо не и по Черния, да си живеят без техните проблеми.

295

Перверзията на Путин

преди 1 година

слабо ме интересува

294

Западняк

преди 1 година

А много западни фирми и инвеститори вече напускат или се канят да напуснат Китай.

293

Забранено за четене!

преди 1 година

Напишете - Jewish Murder of the Russian Imperial Family

292

Щерю

преди 1 година

Юдаизмът отново воюва с Православна Русия. 1917 г. цялото Царско семейство на Русия е било ритуално изклано - като жертвени приношения, човек по човек, от юдейски свещеници и убийци-касапи. По стените на помещението на това зверство е имало еврейски кабалистични знаци указващи за това ритуално убийство и човешки холокост...

291

Нищо ново

преди 1 година

Москва била третия Рим, светът се въртял около мавзолея на Ленин и прочие.

290

НЕ Е ВЯРНО

преди 1 година

Никога . Русия да е център на света ? Никога ! Тя е само център на робството и феодализма .

289

ДДРОнег

преди 1 година

Който е с рашистите - добро няма да види !!!___За доказателство - Северна и Южна Корея !!!___И ние, дето сме с рашистите вече 78 години ...

288

Вън Русия

преди 1 година

Хахахахахахаха тоя е болен болен.

287

Така е ..

преди 1 година

Света върви към двуполюсен свят САЩ- Китай. Русия не влиза в сметката. Путин се напъва безсмислено.Мястото вече е заето.

286

Ти да видиш..

преди 1 година

Петдесет , шестдесет хиляди убити руснаци и още толкова осакатени и Русия не е изгубила нищо.При ВСВ Русия не е загубила нищо, освем 15 милиона убити.Страхотно !

285

Анонимен хейтър

преди 1 година

Тихоокеанския регион бил добре настроен към Русия? Кой бе, Австралия? Нова Зеландия? Япония? Южна Корея? Канада?Аз освен Северна Корея за друг приятел на Русия не се сещам там. Китай не го бройте. Китай ще е добронамерен докато Русия му осигурява евтини суровини.Между другото Русия изглежда е върнала на Китай печално известния остров Дамански. И това е станало скоро - по путиново време.

284

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 315 - Колега, ти някога живял ли си в Азиатска Рассия, в Манголия или Северна КУрея, за да знаеш как харашо жить человек? За две седмици жизнь в Рассия и ще ти се стричи дъвката и ще отсееш, че България е седмото небе.

283

Анонимен

преди 1 година

"Русия "не е загубила нищо" заради войната в Украйна". Мисля, че човешкия живот е най-важен, за Путин не струва нищо явно.

282

Octavian Caesar

преди 1 година

Дори русoфилията вече не знае как да защитава тоз лудия.

281

Мето

преди 1 година

Най-голямата загадка е защо Путин се мисли за някои след като е никой, а след 1 година ще е бивш никой. А за Русия или добро или нищо!

280

Анонимен

преди 1 година

Май ще е по - добре в съюз с Евразия май , отколкото да сме Cyganistan в ЕС ....Още може да оправим проблема с ромите!!! Гласувайте за Възраждане!!

279

Анонимен

преди 1 година

има ли някакъв наплив от емигранти към този център хората дори и от най бедстващите държави не го припознават като по добро място за живот.

278

Анонимен

преди 1 година

хаха :) ъъ, да може би, ноо с едно малко уточнение. Русия ще е в центъра на Китай, който пък ще е центърът на многополюсния свят! Пак ще е в центъра, но е важно да се уточни кой център :) А като гледам как вървят нещата ..този "център" е много близо.