37

Анонимен

преди 2 години

И сега какво да пуснем по една сълза за тия. Един чаршаф статия, а като изнасилят Европейка 2 реда.

36

Анонимен

преди 2 години

До ЦСКАр, от Саудитска Арабия казах, че няма да приемат нито един "бежанец", защото страната им е с много висок стандарт и "бежанците" не могат да си позволят да живеят там. Същевременно ни набиват в главите, че сме били виновни за тяхното нещастие. Аз лично вина не усещам. Нито към азиатци, нито към африканци. България не е била колониална страна. не сме продавали роби. Не сме ги ограбвали. Вина за тяхното нещастие НЯМАМЕ => трябва да си минираме границата и да се стреля на месо! Има КПП-та!

35

мак

преди 2 години

Колко обширна статия, а с каква цел е написана? Така и не видях подобни дълги статии за подвизите на гостите в Европа, как живеят, какво вършат, дали местните са щастливи с такива съседи. Много сте едностранчиви от днеска.бг.

34

ХХХ

преди 2 години

Европа им е "рая" ...изнасилвания , беззаконие , помощи ...накрая стават ходещи бомби клетите мигранти ........Това трябва да спре ! Трябва да се стреля на месо ! Неканените гости трябва да знаят какво означава граница и ред !

33

Анонимен

преди 2 години

Да отидат в земния рай - раша. Там ще се чустват у дома си. Сред мюсюлмани, рамадан кадиров, газ в изобилие, ред, КГБ, сигурност, няма геюве. Защо се ръгат в бедна и студена Европа?

32

Анонимен

преди 2 години

Ако ние бяхме на мястото на афганистанците, а те на нашето съм сигурен, че щяха да ни изколят и застрелят където ни видят, а ние хляб им даваме.

31

Анонимен

преди 2 години

Никой тук не им е длъжен с нищо. Това не е наша война. По-далеч от нас.

30

Христо Христов

преди 2 години

Афганистанците са добре дошли в евроатлантическа България, която им пращаше окупационни войски да внасят демокрация, заедно с бомбите на натовските ф16. Уелкъм афганистанци! 95% са европеидните про'с'таци у нас дет гласуват за НАТО. Използвайте жените, дъщерите и синовете им, да си го върнете!

29

Анонимен

преди 2 години

Нали са корави, да си седят в тяхната котчинкa и да си оправят.

28

Анонимен

преди 2 години

Къде бяха тези мушмуроци,..когато САЩ напусна Афганистан...радваха се че идват талибаните на власт..Тогава трябваше да се борите и ако е нужно да умрете,а не сега...Най лесно е да ти го дадат наготово...Бягайте при Ващата Вяра...Саудитска Арабия..Кувейт...Иран...там е Рая....

27

Христо Христов

преди 2 години

Афганистанците са добре дошли в евроатлантическа България, която им пращаше окупационни войски да внасят демокрация, заедно с бомбите на натовските ф16. Уелкъм афганистанци!

26

Анонимен

преди 2 години

До Професор Е, ако аналното ти отверстие има нужда от афганистанци, това е друг въпрос!

25

ЦСКАр

преди 2 години

А защо не се заселите в някоя мюсюлманска държава където имате сходни обичаи? Иран Турция, Туркменистан, Казахстан-9та по големина и една от най-слабо населените държави? Защото искате парите на изстрадалия европеец? Защото отивате на "хиджра" - заселване на чужди и територии и ударно размножаване с цел претопяване. Не ви искаме! Нямате място тук, нито вие, нито вашата #религия на мира"! Не идвайте при " неверниците ". Свинско със зеле за вас!!!! :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Второто.

23

Неразбрал

преди 2 години

Абе уж бедни и нещастни, ама по пътя вече са се размножили? Жените вече бременни?

22

Анонимен

преди 2 години

Руските богомолки също така и те са мюсюлмани, само че прикрити. Ходят се лющят с нашите индианци, вчера дори видях една, той беше по-нисък от нея, ама те не подбират. Дошли са на ceкc туризъм и да няма празно.

21

ЯМБОЛИЯ

преди 2 години

Защо всеки бяга към ,,гнилия капитализъм,, , а никой не иска в руския ,,рай,,?

20

Анонимен

преди 2 години

Всеки трябва да живее там където се чувства у дома, но някой просто си остават същите. Един амуджа пише във фейсбук във Frankfurter Allgemeine Zeitung на добър немски, но на собствената си страница пише на арабски и приятелите му САМО ТАКИВА.

19

Анонимен

преди 2 години

Кастрирани обезпаразитени и с гривна за следене --- добро предложение колега! Направо референдум да направим!

18

Анонимен

преди 2 години

Кастрирани обезпаразитени и с гривна за следене че всеки от тях може да наплоди по сто бебета и става лошо.