21

Анонимен

преди 1 година

И откъде се "намират" 65 млд за раздаване? Или са специално отпечатани за германците? Спомням си една опашата лъжа на Меркел от миналата година, преди да освободи най-после поста "Цената на елекроенергията в Германия се повишила толкова много, защото икономиката се възстановявала след Ковид с по-бързи темпове, от очакваното". АЕЦ достига до пълна мощност за 10-ина дни, ВЕИ-тата, веднага. Затова смятам, че цената на елекроенергията е умишлено завишена на всички възможни етапи до краен клиент

20

@@@

преди 1 година

Ще споделя нещо за по младата аудитория, на 43 съм а още с първата си заплата имах половин милион.За тия дето не го помнят Виденовата зима продължи между 6 и 9 месеца и после работите плавно тръгнаха нагоре , та чак до 2008-***.Сега май са решили да ни сварят бавно с инфлация по 20 % на година, което е кофти

19

Анонимен

преди 1 година

Тези печат яко хартийки. Не случайно за няколко месеца от 100 рубли за евро, стана на 60 , скоро може и 1 към 1

18

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД КАТО МАФИЯТА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ НИ ИНСТАЛИРАХА ГОЛЯМ ИЗМАМНИК И ОГРОМЕН ЛЪЖЕЦ ИНФЛАЦИЯ ХРАНИ 40% НИ ДОНЕСЕ ЦЕНИ ХРАНИ КАТО В ГЕРМАНИЯ АНГЛИЯ, ИСПАНИЯ, ИТАЛИЯ, ЗА СПРАВКА ОТВОРЕТЕ- "ЦЕНИ НА ХРАНИ ..''В СПОМЕНАТИТЕ ДЪРЖАВИ И KAUFLAND.de- в Германия мин заплата е увеличена на 1680ЕВРО ОТ 1 АПРИЛ И НА 2000 ЕВРО ОТ 1 ОКТОМВРИ, НАМЕРЕТЕ В ЕВРОСТАТ МИН ЗАПЛАТИ И В ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОДЪРЖАВИ.

17

Бизнесмен

преди 1 година

Един много правилно го каза, като раздаваш пари, не бориш инфлацията, а напротив. Аз заради това не само не увеличих, а намалих заплатите на моите работници. Това е за тяхно добро, така и аз съм доволен, и те, и държавата.

16

Анонимен

преди 1 година

Опитват да отложат енергийния проблем, но няма да е задълго! Това не е решение! Европа започна да се бунтува вече!

15

Мдааа

преди 1 година

Ще печатаме пари,ще борим инфлацията!Значи войната ще продължи още дълго!Инфлацията ще отиде нагоре още,следва рецесия,стагфлация и последващи масови фалити!И това за да се покажем колко сме.велики!

14

Анонимен

преди 1 година

Това и прах в очите! 150 евро на човек, за семейство сметката се увеличава до 3000-5000 евро повече!

13

До 15

преди 1 година

Лъжец! И аз живея в Германия, не е приказка! А Шолц е замесен в скандал за корупция!

12

Анонимен

преди 1 година

Това са само стотинки, не покрива изобщо нарасналите сметки в Германия!

11

Анонимен

преди 1 година

Ей там долу, тук в Deutschland е сьвсем друг свят сьс сравнение на корумпираната политика в Бьлгария! Работиме много плащаме високи даньци и живеене като бели хора! Моля не сравнявайте Германия и блатото като едно цяло, тука корупцията е почти изкоренена!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Е нищо... Сигурно и на нас някога ще ни помогне държавата... Някога...

9

Българин

преди 1 година

А за нас - ****. Ама нищо ... ние пак ще си бъдем лоялни към ЕС, макар и да не можем да свържем двата края.

8

Анонимен

преди 1 година

ПАРИТЕ СА ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ- ПО 800 ЕВРО И 1300 ЕВРО В ЗАВИСИМОСТ ОТ ДОХОДИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ, ОТДЕЛНО ОТ 1 АПРИЛ БЕШЕ УВЕЛИЧЕНА МИН ЗАПЛАТА НА 1680 ЕВРО, А ОТ 1 ОКТОМВРИ ЩЕ БЪДЕ НА 2000ЕВРО- ЕТО ТАКА СЕ БОРИ РУСКАТА ЕНЕРГИЙНА ВОЙНА СРЕЩУ ОБЕДИНЕНИЯТ ЗАПАД.

7

Анонимен

преди 1 година

БРАВО точно така се бори инфлация, като се печатат и раздават пари! Винаги работи!

6

Анонимен

преди 1 година

Тия големи магьосници. Как ги вадят тия милиарди от нищото? Пък после реват че има инфлация. Ами печатайте още и чакайте да намалее инфлацията.

5

до 1

преди 1 година

То има ама онези в парламента ги крадат ! То за това всичко живо се натиска да става депотат!

4

Анонимен

преди 1 година

До 1 Ние сме от подкрепящите, а не от подкрепяните - затова ни приеха в ЕССР. И за да подкрепим подобаващо поредната помощ за милите германци, след месец цените в немските бакалии ще са тройни спрямо днес.

3

Анонимен

преди 1 година

Хубаво им дайте, че те ако не са добре- ЕС отива на кино, но само да не ги вземат от нас, че те не питат.

2

До 1

преди 1 година

2222 год., ако има още българи