208

Анонимен

преди 1 година

В момента поляците за няколко седмици ще стигнат до Москва, а да не говорим за американците ако са на западната руска граница. Много Охо бохо ги чака рашистите ако се сбият с ЕС/НАТО.

207

Анонимен

преди 1 година

Рябков, ако САЩ пряко вземат участие във войната след 48 часа кремълската шайка няма да я има. Между впрочем, какво стана с твоя ултиматум от 17 декември 21г НАТО да се върне в границите преди 1997 година? Стана точно обратното, НАТО се разшири с две нови държави, та същото ще стане и с това "предупреждение" към САЩ. Русия изобщо не е в позиция да се дръвчи на САЩ. Кажи това и на оня малкия перчо Медведев.

206

реалист

преди 1 година

Хохлите трябва и ще бъдат изтребени.Колкото по-скоро ,толкова по-добре за целия свят.Фашизма няма място в 21 век.

205

Ха, ха,хА ...ФАКТ

преди 1 година

...май вече усещат дебелия ....от Афганския синдром!

204

Охоооо...виж ти

преди 1 година

Тоя мало умник вече си признава , че се е дискутирало "ликвидацията на Русия --като Държава"...КОЕТО ЗНАЧИ---ЧЕ ТЕ ИЗОБЩО НЕ СА СИГУРНИ В ТАЯ ВОЙНА!!!!

203

Анонимен

преди 1 година

Руското оръжие е повече. Украинците воюват с руско оръжие.

202

Анонимен

преди 1 година

Прогнилата барака започна да скърца и пука пред изправянето срещу равностоен противник.Когато излязат срещу равностоен противник започват да реват като вдовица за пенсия и зпочват да заплашват целия свят с атомните си бомби.Отдавна издишат хохолите.Уж големи политикани,все за нападение и завладяване на чужди територии се борят.Идва Видов ден за тях.Няма да са вечни ония в Кремъл.

201

До предишния комента

преди 1 година

И как точно ще си платят бе, ***? В ядрена война няма да има печеливши... Това, че САЩ имат хегемония през последните 70г, е стечение на исторически обстоятелства. Преди това империята с най-голямо влияние са били Великобритания, а преди тях Нидерландия. За древните империи, като Мидо-Персийската, Римската и т.н. всеки знае. Но тия колхозници и нагли *** *** от СССР никога не са били и няма да бъдат империя.

200

Анонимен

преди 1 година

Време е краварите да си платят за стотиците войни които предизвикаха в последните 77 години.От Хирошима до Херсон ,краварите избиха милиони невинни и заслужават да горят в ада.Съвсем скоро целия свят ще се изправи срещу краварската алчност и агресия.Войната в Оссрайна също е плод на краварската алчност.Но тази път наглите кравари ще гризнат дръвцето.Укрите са просто едно подло ,мързеливо и продажно племе.

199

Сата НАТО

преди 1 година

Дотука Империята на Злото е минус 100 хиляди поданика. За 1/5 от Украйна.

198

gog

преди 1 година

До Анонимен"До 80 % от загубили близките си в Украйна още повече.........."Как изглежда опмъщението и справедливостта в очите на родители, чийто синове са отишли на война във съседна държава да я завладяват и са загинали там? Какво трябва да направи Украйна или ако щете ВСУ за да се чувстват такива родители объзмезедни? Как си го представяте това, конкретно?

197

Анонимен

преди 1 година

да се избиват взаимно но да не вкарват другите във тяхната война и омраза

196

Анонимен

преди 1 година

До 80 % от загубили близките си в Украйна още повече подкрепят Путин, защото точно те искат отмъщение за своите синове. Майките нямат вина, нямат утеха, но те искат възмездие и до известна степен отмъщение. Най близката им страна Украйна ги предаде на най големите им врагове САЩ и ВеликоБритания и сателити. Дори да мразят Путин те искат справедливост.

195

Анонимен

преди 1 година

Нов ядрен плашип`/T/-\pHuk на сцената (, уважаеми Дами & Господа ) !

194

gog

преди 1 година

От поредната заплаха на този Рабков и началниците му научаваме че сред тях вече се говори, обсъжда в определен контекст "..случай на заплаха за съществуването на руската държава..." и евентуалните мерки в тази връзка.

193

РЕЙГЪН

преди 1 година

САЩ е световен играч номер едно, гледат ш,матките отстрани как се избиват, а те протриват доволно ръце и си гледат кефа! Няма как пряко да се включат във войната да не са т,ъпи? После ще поизметът малко и ще въведат демокрацията в Русия!

192

Сата НАТО

преди 1 година

Това, че Путин има 80% подкрепа, не означава справедлива кауза. Напротив - руснаците много добре знаят, че водят разбойническа и грабителска война и вътрешно са нас рани. Те се готвеха да "нагнуть старушку Европу", обаче некак си "не склеилось". И сега много добре знаят, че просто отлагат справедливия сап угз на *** лерр...

191

80%

преди 1 година

Само 80% ??? Питайте майките на убитите войници и роднините им как подкрепят Путин.

190

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО - Май обърка Русия с Украйна за старите оръжия и криминалитета. А Путин има над 80% подкрепа, така че явно доста са убедените в справедливата си кауза.

189

Сата НАТО

преди 1 година

Аз като чета, че някой слага знак за равенство между съветската армия в Берлин '45 и сегашния руски башибозук, ми иде да повърна. Поне не си ли давате сметка, че тогава страната им е бълвала нови оръжия и пресни наборници, а сега изгребват старите запаси и плащат на криминалитета, за да ходи да се бие? Поне не си ли давате сметка, че тогава са били убедени в справедливата си кауза, а сега много добре знаят, че са в ролята на нацистите и се напъват на инат?