33

До Анонимен 32

преди 1 година

Мухахахаха .Руснаците ги чакат толкова тежки години, колкото не са имали и през Втората световна.Мизерията ще се усети чак в Москва.Ние зимата ще я преживеем ама на тях жална им майка.

32

Няма страшно

преди 1 година

Това ще е демократичен студ. Той не е толкова студен като другия.

31

Свободен човек

преди 1 година

По-добре да изнемогвам от високи цени и да обеднявам и децата ми да студуват и да се разболяват, отколкото да бъда зависим от Газпром и да бъда роб на Путин и на русия. Газта може да е скъпа, но свободата е безценна.

30

Анонимен

преди 1 година

И в тези класни стаи ще учат кои четири зони от тялото си да подмиват, за да не се къпят изцяло и така да наказват путин

29

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще бъдат обилно нахранени, изкъпани, ще стоят на топло, ще имат работа, държавата им е защитена и осигурена с всичко. Русия гледа на запада с превъзходство и цивилизационно безразличие. А българте ще обедняват, ще студуват и ще треперят за работата си, безработицата ще расте и икономиката ще спира в цяла западна Европа.

28

Анонимен

преди 1 година

Ще обеднявате и ще студувате и ще гладувате. И не само вие, но и децата ви ще студуват, недояждат и ще живеят все по-зле. И ще боледуват и крехкото им здреве ще се уврежда. Ще растат болни и стресирани. И такъв живот ще ги превръща в престъпници и наркомани. Средната продължителност на живота ще намалява и всичко ще става все по-ужасно.

27

Всички ще стоим

преди 1 година

на студено благодарение на Кирчовата изцепка, че Русия не била нищо повече от бензиностанция с ракети. И благодарение на санкциите, които Уcpaлaтa наложи като демократична мярка срещу руския тероризъм. Е, нищо чудно, че бензиностанцията спря да подава гориво. Важното е демокрация да има!

26

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Ми не, да бе.... видяха се разултатите на матурата! Който иска учи? Явно нямаш никаква представа от процеса на учене за да пишеш подобни щуротии!

25

Анонимен

преди 1 година

А манастирите на топло. Нали монасите не бива да живеят в лишения и смирение - за тях ще има топло. Тия са абсолютни

24

СтуденТ

преди 1 година

То затова се казва студент - щото стои на студено да пести пари да завърши. Учението иска жертви

23

Костадин К.

преди 1 година

популярният шоумен Къци Вапцаров се оплака от повишаването на цените на всички стоки.Взех на децата (в София) две банички (едната малка) с два айрана за 12.20. Това е положението!, написа той във Фейсбук.

22

До 22

преди 1 година

Става въпрос за УЧЕНИЦИТЕ, НЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ.

21

Анонимен

преди 1 година

Като няма газ или парно- ще учат онлайн! А аз ще гледам завършилите медицина след 2020г. и строителни инженери да ги избягвам старателно!

20

Ми не

преди 1 година

НЯМА Как да студеват, защото това е Незаконно - има наредби за темпиратурния режим. Иначе ще боледуват. Да учат Онлайн. Пак! Хем ще избегнат и грипа, и ковида. Който иска - учи. Който не иска - се оправдава с всичко.

19

До всички родители:

преди 1 година

Спасявайте децата си от дъжаната образователна система! Всички видяхме след матурите тази година, че вече не говорим за криза в образованието! Вече говорим за липса на образователна система! Надали има по-голямо дъно от това! И не, нямаме време да чакаме. Трябва да действаме веднага!

18

Замислен

преди 1 година

Хиновски ми се виждаше по-умен, но с последното изказване за бутилиран пропан-бутан като заместител на тръбен газ до котелното на училищата, ми се струва да е бил на няколко ракии.Препоръчвам му да прочете Наредбата за противопожарна безопасност в училищата и тогава да ръси "бисери".

17

Анонимен

преди 1 година

Да правят по една сутрешна загрявка в двора

16

Безсмислени коментар

преди 1 година

Нищо не произтича от празнодумието. Дано поне психиката Ви се отпусне. Затова не можем да си оправим държавата.

15

Анонимен

преди 1 година

Американската образователна система ни застигна. Набутаха ни хоум офис защото НАТО няма кеш за петрол и газ, сега и децата хоум скулинг, а после ще чакат да вдигаме оръжия срещу Русия и Китай. Ще се бия за НАТО, ама през дедовия, да ходят да се бият програмистите, собствениците на предприятия и мениджърите от съседната статия където се хвалят със доходи. Да стискат палци да спечелят войната в Украйна иначе до 20 години половината източна Европа ще е част от Евразийския съюз.

14

Жена 25

преди 1 година

Какво ни пука за децата,да се оправят!!!