53

Анонимен

преди 1 година

Той не го пропуска. То го допуска.

52

Анонимен

преди 1 година

Чудя се какво е по удачно да се построи върху гроба на тоя.... Зала за танци или обществен КЛОЗЕТ, ама от тия старите дето не са с чинии ами с клекало. Ха ха ха ха ха... И по двайсе рубли да е таксата - пак ще е най-оборотния и посещаван кендзарник в Русия...

51

Анонимен

преди 1 година

"Той добави, че Путин е отдал последна почит на Горбачов в болницата" Убедил се е, че лeкето е долу, защо трябва да се убеждава втори път, докато го ровят.

50

Анонимен

преди 1 година

Путин не смее да се покаже. Вероятно очаква освиркване.

49

Тошо

преди 1 година

Не разбах ..за кой график става дума...спомена се за работен !?По медийте се говори, че има военен такъв .....и че не гради, а руши!Моля, уточнете точно какво прави лицето, преди да пишете !

48

aZ-ът

преди 1 година

Радвам се че Бог даде на Мишо Петното 30 години отгоре. 30 г съжаление по изгубеното, 30 г съблюдаване на един истински държавник. Не ми желая на Мишо Петното да иде в Ада , той последните 30 г беше там.

47

Анонимен

преди 1 година

Горбачов ще бъде съден от Лукавия. Земните дела ще ги оправи Путин.

46

Безименен

преди 1 година

Дано Путин "посети" по-скоро собственото си погребение. Това, че *** с навирен нос като него няма да посети погребението на един доказал се миролюбец, един стожер на демокрацията с дъзък поглед в бъдещето, какъвто е Горбачов - по НИКАКЪВ начин няма да хвърли и най-малка сянка върху светлия му образ и дело. Светът ще помни Горбачов като градивна и излъчваща обаяние личност!Споменът за Путин ще е мрачен, отвращаващ, образ на диктатор от ранга на Мусолини и Хитлер. Sorry !

45

от ЮАР

преди 1 година

Добре стана, че се разпадна СССР и би трябвало поне милион да изпратят Горбачов в последния му път, понеже е огромна заслуга на Горбачов, че успя да предотврати мащабни кръвопролития - напомням, че само за периода 1917-1924, по Лениново време общият брой на жертвите е над 13 милиона! Можеше разпадът да е много, ама много по-зле! Източна Европа, би трябвало ЦЯЛАТА да обяви траур, защото всеки Източноевропеец трябва да съзнава, че благодарение на Горбачов може да се нарече СВОБОДЕН ЧОВЕК!

44

Анонимен

преди 1 година

Няма по-мъдър начин да пpeпикaeш гроба на автора на перестройката. И аз няма да отида. Всички сме с Путин!

43

До az-ът

преди 1 година

Не братле, не си прав!Петното направи много.Много,много,много беди и вреди на милиони хора,включително и неродени.Ако не беше той краварите нямаше да запалят целия близки изток и сега нямаше да имаме бежанци и укри в Европа.Целия хаос днес е вследствие на неговото слугинство и продажност.Ако беше направил НИЩО с мед да го намажеш,но той умишлено даде път на щатите и запада.Русия на Елцин бе американска пионка.

42

Анонимен

преди 1 година

До aZ-ът Интересно твоят живот как ще го опишат...сетих се-никак.Защото такива като теб си умират като овце без история.

41

Анонимен

преди 1 година

Жалкото диктаторче не смее да се покаже на място с руски лидер, който е бил истински световен политик, а не терорист. Дори и когато този лидер вече е мъртъв.

40

Анонимен

преди 1 година

До 49-ти набор Всички неудачници милеят за времето на живков/нарочно с малка буква/защото са свикнали някой да им дава парче хляб,а не да си изработят луканка.

39

Анонимен

преди 1 година

Нали се е поклонил, това е достатъчно. Погребението е за роднините и близкия кръг.

38

от ЮАР

преди 1 година

Квичете и ругайте - о вие бивши партийни секретари, дейци на идеологическия фронт, хуманитарии, набедени за интелектуалци от партията-майка, бивши ченгета, милиционери, номенклатура и държавни чиновници. Хора като мен, поне милион, се устроихме добре по света с професиите, знанията и уменията си и знаехме, че вашата каста ще се крепи поне още 30 години с червените куфарчета пари и олигархичния мутро-милиционерски модел, затова избягахме от вас! Хвала и вечна памет на Горбачов. Ние сме СВОБОДНИ!

37

Христо Христов

преди 1 година

Горбачов беше про'стак, като ВСЕКИ евроатлантик. Когато Руйгън откупуваше ГДР беше готов да плати 30 милиарда без пазарлък. Когато делегацията на САЩ попитали горбачов колко иска' той свенливо отговорил: 10. Толкоз за горбачов.

36

Анонимен

преди 1 година

"Ако не беше Горбачов, сега щяхте да ровите по полята за някой изостанал картоф или кочан царевица, облечени в парцаливите си ватенки" - аз и сега ровя по полята за изостанали картофи, че преди 10 дни с 80 годишната ми баба извадихме 16 реда(300кг) картофи С МОТИКА и бяхме облечени в парцали, но ги извадихме с усмивка. Явно с теб сме възпитавани по различен начин. Предполагам на единия от нас бабите и дядовците му са изпитвали любов към земята, а на другия към парата. ;)

35

Анонимен

преди 1 година

На 3ти септември в знак на уважение към мистър Майкъл Горбачев ние от Pizza Hut ще продаваме пици на половин цена.Заповядайте в нашите обекти да хапнем и да почетем нашия приятел Майки Горбачев. Sincerly yours - Pizza Hut team.

34

Сусо

преди 1 година

Ега ти! Отвратително!