11

Стефан

преди 1 година

За пореден път казвам, че има ученици и студенти, които учат независимо дали са присъствено, дали са онлайн, дали има или няма ковид. Има и такива, които само си търсят оправдания. За мен като студент е по-добре онлайн, защото не уча архитектура, инженерство, медицина или фармация. Също така няма да пътувам постоянно и да плащам квартира. Онлайн обучението и онлайн изпитите за мен са много по- бързи и удобни. Нека дадат право всеки сам да избере как да учи.

10

съвет

преди 1 година

Училищата на газ да минат на печки с дърва и въглища.А за да е по-тънка сметката, всяко детенце заедно с учебниците, по една цепеница и пет-шест бучки *** в раничката сутрин.......

9

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Опаааа, някои хорица се нагушиха и се "сетиха", че това е пълна трагедия!

8

Родител ИТ спец

преди 1 година

Пълна катастрофа е неграмотността на самите учители, които не умеят да ползват компютри това е драмата застарял и оглупял учителски персонал. За по-големите деца трябва да си има задължително и опция избор по желание онлайн обучение. Талантливите деца задължително тряябва имат онлайн обучение и дори стаж практика за дистатционна работа към фирми.

7

Анонимен

преди 1 година

Добро утро,само у нас децата пропиляха толкова време онлайн!

6

Това е бъдещето

преди 1 година

Онлайн и дистанционна работа има достатъчно професии и бизнеси за които може да се работи онлайн. Учениците трябва да развиват умения и навици за онлайн обучение и дистанционна работа.

5

хм

преди 1 година

Миналата година го хвалеше

4

Онлайн

преди 1 година

За големите ученици и по-високи класове има смисъл от онлайн обучение.

3

Анонимен

преди 1 година

Кое му е катастрофалното пускаш ги с онлайн уроци и да се оправят.Тва е бъдещето а не дрмане на последният чин а на първата редица зубрачките да възпроизвеждат механично като касетофони.

2

Европския Съюз

преди 1 година

Ще ни порицае, че не сме цифровизирани

1

Що бре?

преди 1 година

Свърши ли ковиТ цирка?!?