22

Анонимен

преди 1 година

Зозо география знаеш ли какво е? Или си заседнал между 1 и 4 клас? При толкова газопроводи в България ще доставяме газ с кораби. Това че не можем да водим преговори а само се съгласяваме не ми е виновен Газпром. Ама като станеш поне 5 клас ще го разбереш.

21

Анонимен

преди 1 година

Като ГЕРБ е направила схемата с Лукоил, вие защо не я спряхте???

20

Анонимен

преди 1 година

Е не може ли българския министър "да спи пред вратата на Газпром" по същата логика? Дебилни евробушмени. Хората му казаха че слотовете са резервирани за цялата 2023 година тоя ходи и лъже по студиата. *** ***.

19

Ганьо

преди 1 година

Лукойл не плаща само данък печалба 10% в БГ. Иначе е най големия вносител на държавата от ДДС и акциз. В БГ колко фирми плащат данък печалба. Не ги защитавам , само пояснявам, за да не се дрънкат глупости заради пиар акции

18

Като имало

преди 1 година

...слотове, защо Вие не ги взехте???? Аааа, защото били скъпи!!! Ама друг да ги вдеме и друг да се обяснява за цената на газа, не вие!!!

17

Сатир

преди 1 година

Много разбира това момченце и от всичко разбира! Сега да каже на колко години е и да видим дали за Павлов не е разказ по картинка? Между другото има така схема на Павлов, но е само за кокса на Кремиковци.

16

Анонимен

преди 1 година

Иво Мирчев разбира от газови доставки колкото баба ми от ядрена физика. Вчера го чух случайно да казва в една телевизия, че спрели газта на Франция. А всъщност е спряна газта на Германия и Франция им праща газ. Толкова елементарно пиколо няма другъде. Бива го само да снима Христо Иванов и да му носи сакото. За друго не става. Дори и да го снима е съмнително дали го бива понеже чухме в лайфа му при излъчване на живо от Орлов мост Ламбовски каза: "Изключих телефона защото тоя се е обадил на Маджо"

15

Анонимен

преди 1 година

Като има свободни слотове, защо не ги посочиш? И защо крият колко са платили за разтоварените ПАРКИРАНИ танкери? Май двойни се вдигна цената на газа от тогава? Нали бе 50 под пазарната или 4 пъти по-евтино? Свързани с Газпром фирми са изкупили целия капацитета на слотовете наоколо и дерат кожи без упойка!

14

999

преди 1 година

Ами Нормално е - Русия си работи за нейните интереси, Не за нашите! Ние сме разпънати между големите Империи и като гледам - скоро ще ни разкъсат! На парчета!

13

Анонимен

преди 1 година

от ДайБе може редовно да разтоварват газа си на терминала на другарчето по партийна книжка, ама положението с корабите е леко различно.. има нюанси.

12

Анонимен

преди 1 година

Този що лъже бетер ******? Лукойл не излиза на печалба най-малко от приватизацията при Костов! Костов има ли нещо общо с коалиция "ДаБългария"? Само да го питам защо се отчита пред Големи данъкоплатци в НАП, като не плаща данъци. Няма да се учудя и ако Лукойл е най-големия данъкоплатец в България. ББ влезе в конфликт с Лукойл за да ги накара навсякъде да сложат измевателни уреди за да не кръшкат с ДДС и акциз!!!! Та схема на ГЕРБ или нискочела, празна кратуна!

11

Анонимен

преди 1 година

Докога заради интересите на Русия, България ще стои на дъното и ще страда?

10

Анонимен

преди 1 година

Вадете куфарчетата с рублите (знаем че има) и плащайте, иначе изгоряхме (измръзнахме).

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя е и дioт! Ходи спи ти на полатка на пристанището в Гърция да чакаш за слот!

8

Играч от северозапад

преди 1 година

Ами резонно се разпитват изнеслите информацията на светло,винаги "крадеца казва дръжте крадеца" !

7

цв

преди 1 година

Шишо какви слотове бълнуваш и на каква цена щяхме да я получим тая газ-безмозъчен,как не проумяхте всички,че цените са убийствени

6

Анонимен

преди 1 година

Мирчев се е качил на гърба на Борисов и ръси мозък. Ако не е Бойко Борисов няма какво да кажат латерните от БСП, ДБ и ПП. Яхнали са Борисов, за да привличат внимание. С Борисов лягат, с Борисов стават.

5

Хахаха

преди 1 година

Защото цената ще е космическа!! Защо не се договорихте вие докато бяхте на власт???

4

ами

преди 1 година

В Румъния много бързо го оправиха техния Лукойл влязаха техните барети и след една седмица всичко беше ОК

3

taschunka witko

преди 1 година

Най-некъдърния депутат за всички времена на светаще дава акъл.