35

Анонимен

преди 1 година

Следващият е бай Сорос, он пък е на 94 години! Още по-за гробето! Време му е, че бая обича да извращава българската култура и да финансира едни особени такива сбирщини от хора, облечени в цветовете на дъгата.

34

Бачи Кико

преди 1 година

Обаче явно пуснаха тролллчетата на Сорош да спят вече.... в статиите през деня яростно защитаваха белязания предател, а сега в тази късна статия ги няма и се виждат коментари само на обикновенния българин. Заслужена почивка-все пак днес ги вдигнаха на пожар по телефона в 6ч.сутринта и още недоспали ги юрнаха да яхват клавиатурата без даже да са пили кафе, цял ден писаха писаха то си е умора.Утре на първо число ще има бонус преводи по сметките.Ще има усмивки по троллските физиономийки.

33

Анонимен

преди 1 година

Защо ще го погребвате при новите девици - Гробище за скапаняци нямате ли ?! Заровете го в Сибир та никой да не знае къде е - Това заслужават такива !

32

R.A.T.M

преди 1 година

Тази година се навършват 100 г от създаването на СССР и точно в тази година умират всички, които по един или друг начин са свързани с разпадането му Кравчук, Шушкевич,Бурбулис и вчера Горбачов дали е съвпадение ?

31

Симеон Сакско

преди 1 година

бургготски беше изпратен в изгнание от БКП и имаше забрана да припарва в БГ, особено по времето на Вълко Червенков и Георги Димитров. Едвам Живков малко го съжали. А това, че Сакски стана премиер на България от дома си, събу си пантофите и веднага стана премиер на БГ. Човек, който НИКОГА ПРЕДИ не е заемал никакви постове! Човек без опит! На другото отгоре промени престъпно законите, изсече много дървесина, гора, изнесе я за фамилията си да трупа пари. Направо - ужас беше!

30

Анонимен

преди 1 година

Продажен *** . Да гори в АДА дано за вечни времена !

29

Така е,

преди 1 година

Горбачовият Михаил ни осъди на капитализъм, убийства, беззаконие и инфлации.

28

Анонимен

преди 1 година

Ако ще и в мъжехомовото гробище да го заровят, все тая! Пак ще изгние!

27

Анонимен

преди 1 година

Така и не успя да намери общ език с Тодор Живков. Тодор Живков беше хитър човек и знаеш, че Горби е просто една фурнаджийска лопата. Затова и Живков, когато беше свикал Конгреса на ЦК, каза: "Другари, няма да я бъде!"

26

До Веселинь

преди 1 година

Прав си за Сакса... именно той покани доганя на трапезата въпреки, че имаше абсолютно мнозинство, и именно той направи баце генерал и го вкара в политиката.Ако не беше сакса баце отдавна да беше отстрелян. Има една конспиративна теория че Тошо е извънбрачен син на цар борис и полубрат на сакса.Дали е вярно няма как да знаем, но ако е така това обяснява много неща.Все пак комунистите пускат саксите да напуснат България със специален влак а не ги разстрелват като Романови в Русия.

25

Анонимен

преди 1 година

Да му се рем на устата на тоя *** продажник!

24

Alex

преди 1 година

Веско, ти си умен човек. Въпросът ти е реторичен, брато. Тия всичките са ненормални психопати. Сакса е ужасяващ, бай Тодор за него историята е положителна, Горби е дъно. Модерните политици - свръхдъно. Какво повече?

23

(-_-)

преди 1 година

Този беше пълен тъпан. Само Елцин го биеше по мозъчна мъгла. В благодарение на такива индивиди милиони хора бяха обречени на глад и нищета. Днес равносметката е печална за болшинството държави, които са партнирали със ссср. Да пази господ от такива лидери!

22

Анонимен

преди 1 година

Всички го мразят, трябваше поне 20млн да бъдем до сега, а от 9млн станахме 6, да гори в ада!!!

21

Чебурашка

преди 1 година

Не бива да го погребват... да го балсамират и да го изтипосат в мавзолея, за да могат хората лично да му *благодарят*. То ще са клеттви, то ще са пссуввни и храччки. Дори и с платен вход навалицата е гарантирана.

20

Анонимен

преди 1 година

Всеки рано или късно отива в ямата и никой нищо не взема със себе си. Смешно ми стана, че дори и гробищата са за по-знайни, сякаш има някакво значение. Тези по върховете до последно се имат за нещо повече, а на червеите им е все тая. Чавечеството съвсем е изперкало.

19

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Искам да получа отговор на нещо,което ме мъчи отдавна.Живков ,от една страна,бе единственният смелчага,който се противопоставяше на горбачовите психопатии.От друга страна обаче не разбирам защо му трябваше да възстановява общение с Шимон Сакскобурготски? Защото именно семейство Живкови върна "царя"?Последният,както виждаме с убеждение днес,управлява по най-нагъл начин в задкулисието България.Проблемът ни е именно в приемственността,която се получи между Бай Тодор и сакскобурготският мазник.

18

Анонимен

преди 1 година

Горбачов се ражда в бедно село. Баба му и дядо му са били депортирани и затваряни в концлагери. Майка му е УКРАИНКА!

17

Анонимен

преди 1 година

Предател. Предаде Русия.

16

Анонимен

преди 1 година

Е, в Русия мразят нормалните хора. Не са на почит. Шайката ще го охули.