55

Анонимен

преди 1 година

Добро утрор естествено , че системата е пробита и коромпирана. Да не си мислите, че са отишли за 1000 лв. да стоят по цял ден из шубраците и да се дебнат с разни съмнителни бежанци по границата. Технически, границата може да се охранява само с технически средства, но техниката не ти прибира по 300 евро на човек.

54

Анонимен

преди 1 година

Рашков с 15-те тоалетни и подмяната са виновни

53

Друг

преди 1 година

И като знаем какво ще предприемем? Ще си затваряме ли очите още или? Има толкова много въпроси без отговор. Гнили душици!

52

123

преди 1 година

Съберете всички гранични и им дайте по 10 години

51

Ь

преди 1 година

Та това се знае отдавна. Последната година прекалиха!

50

До 61

преди 1 година

Българската армия няма нищо общо с границата,а Гранична полиция,която е в системата на МВР. Когато са командирован на границата войниците се преподчиняват на Гранична полиция.За всичко е виновен министъра на вътрешните работи.

49

Желание трябва

преди 1 година

При тая съвременна техника и хамстер да пресече границата, ще се знае на секундата-място и време. Но това не е от вчера, или днес-максус да вършим някаква работа, а паричките текат като река. Живот бате, живот. Наивниците да бачкат само за насъщния. Държава-пещера.

48

msm

преди 1 година

Цялата държава е пробита и подчинена на интересите на малцина. Трудно ще излезем от това блато, към което ни дърпат зависимостите от последните 30 години

47

ххахахахаха

преди 1 година

кой да предположи? и аз съм изумен!

46

Анонимен

преди 1 година

Ай стига ве? Сериозно? Държавната власт достигнала това прозрение, дето всички от електората знаем от години. Евала. Щом толкова бавно заграват, това не са хора от народа. Лицемери!И сега какво? Не чух ще построим ограда като гръцката, на два реда и между тях постоянно патрулиращи и с камери навсякъде. Всички назначени сте антибългари

45

Анонимен

преди 1 година

Красимир Костов покажи на тия хора как го правиш 400 лева докога бе Красимира докога

44

Анонимен

преди 1 година

Е щом е така, значи държавата е пробита.

43

Анонимен

преди 1 година

Възраждане!

42

Място

преди 1 година

Преди няколко дни имаше публикации, че мигранти са се гаврили със служители на гранична полиция. Т.е. платили са си, кои са те, че да ги спират.

41

Малкото Слънце

преди 1 година

Продажници!!!

40

Имаме ли АРМИЯ

преди 1 година

България има ли Военен МИнистър и АРМИЯ, или министъра и военните САМО взимат ЗАПЛАТИ и ЛЕЖАТ по цял ден ???Би трябвало всеки войнок да се ОТЧИТА в края на седмицата , каква работа е свършил за да ПАЗИ България..Наприемр- може да опише че е убил 1 арабин и 1 неггъ.р.. Или- двама араби..И ако някой войник или командир на поделение НЕ върши нищо да пази България продължение на 2 месеца, би трябвал да го УВОЛНЯТ и да сложат Българи, които да пазят България... Така ще ИЗГОНИМ и турските ШПИОНИ.

39

Анонимен

преди 1 година

Без организиране на каналите на най-високо държавно ниво такона нашествие е абсурдно да има.

38

Тъй ли?

преди 1 година

Пък аз мислех че са от български пощи,пък тя ква са оказа!

37

Лихтенщайн

преди 1 година

България е външна граница на ЕС. Европа да сложи швейцарски граничари да охраняват външната граница на Европа.

36

Ама

преди 1 година

Къде е Рашков бееее..., веднага да бъде призован в парламента да даде обяснения !!!