82

Анонимен

преди 1 година

Руснаците добиват около 500млрд м3 газ годишно и половината е за собствено потребление.

81

Мел Гибсън

преди 1 година

До Гел мибсън. Теб те знаем, че си зомбиран кремълски олигоффрен. Ама да те питам пак - кога руснаците ще направят нещо качествено и модерно, с което да се харесат на света, като например кола, телефон, битова техника, мебели, дрехи? Кога? Само с газ, петрол и кинжали и сармати ли ще се хвалят иззродите?

80

Гражданин

преди 1 година

Хи-хи-хи, ами имайте си. Ако искате си го дишайте, ако искате си го наврете в сибирския г.з.

79

Космонавт

преди 1 година

"Руснаците ще се радват на "евтин и надежден" енергиен ресурс" Само да си изградят и газопреносна мрежа за вътрешно ползване и ще натрият носовете на западняците, ще видят те! Може и да стане в следващите 100-200 години ...

78

Анонимен

преди 1 година

Газ има, ок. А в новия КвасДоналдс докараха ли картофки? Питам за преател!

77

Анонимен

преди 1 година

Те газ имат и от преди 100 години, ама никой не е забелязал някой да е емигрирал в Русия с надеждата да живее там и руснаците да са забогатели, щастливи и доволни. Засега бягат като от чума /комунизъм/ при тези дето платените креслъовци плюят, ама от завист. Дриплъото си остава дриплъо с това мислене и манталитет и господ не може да го промени

76

До 80

преди 1 година

Понеже САЩ защитавал Тайван, то Китай щял да спре вноса за Европа? Каква е връзката между двете неща, само ти си знаеш.

75

Анонимен

преди 1 година

Понеже попрочетох за технологичните небивалици и само ще кажа, че сте адски ограничени и виждате само Русия и Украйна, утре когато Китай спре да внася техника за запада ще говорите други неща.Това ще се случи защото Сащ защитават Тайван.... Сега се замислете защо Сащ се бутат на другия край на света и защо ние го ядем и ще го ядем!

74

Анонимен

преди 1 година

До 70А ти къде ще спиш бе грънчарю

73

Гиб Мелсън

преди 1 година

Русия е най-богатата държава в света. И то не от вчера, въпреки, че подариха на бедните кравари Аляска. И без Аляска пак са си най-богатата държава в света. Мечтата сега на краварите е да излапат Гренландия, но нещо датчаните не са съгласни да им я дадат. Тръмп се пробва все пак, но без успех. Трябват им ресурси, не им достигат. Само с печатане на хартийки не става.

72

Анонимен

преди 1 година

Е хубаво ама ние газ не пием, само след боб си правим

71

Анонимен

преди 1 година

Дръжте си го и си горете. Тези на всички нива вече се държат като малки деца.

70

Анонимен

преди 1 година

А ние ще се радваме , че няма да ни обгазява руската смрадлива газ!

69

руската кочина

преди 1 година

и Нигерия е първа по запаси на петрол и газ в Африка но народа мре от глад.. Венесуела същото..

68

Анонимен

преди 1 година

Не са само за 100 години! Земята си произвежда и нефт и газ непрекъснато. Това вече е доказано, но е директен разрез с основния наратив за лъжата за умрелите динозаври. Източени нефтени басейни се пълнят пак. Няма подобно нещо като fossil fuels. Това са поредните лъжи и измишльотини на либерастията.

67

зваем..знаем

преди 1 година

затова когато бяхме под руско иго имаше опашки по бензиностанциите и режим на тока...

66

Саки

преди 1 година

Руснаците след 20-30 г. изолация, накрая ще бъдат включени в списъка на неконтактните племена, наравно с тези в Амазонка и Индонезия. А Путин ще бъде новия "Мъж от Дупката" ,който предшественик почина преди два дни .

65

Granik

преди 1 година

По старите помнят руските приказки за Иванушка Глу*чака, който винаги спи върху каменната руска печка. Еми това са руснаците и сега 100г.по късно, както и 100 г.напред.

64

Анонимен

преди 1 година

След сто години Русия ке се разпадне.

63

И да го имат,

преди 1 година

Вече няма да могат да го добиват, защото за нови разработки на находища ,трябва западна техника, а такава няма и няма да има , заради санкциите, в следващите, сто , а може и 200 години