19

ууу

преди 1 година

Тук има един, дето ще повърне от злоба!За да не го ограбват капиталистите, да си направи фирми и да започне и той да ограбва!Ама за тая работа иска дупе!

18

Анонимен

преди 1 година

плащам осигуровки, а личния бяга от мен като дявол от тамян

17

Анонимен

преди 1 година

не знаех че част от мен и моя труд принадлежат някому (държавата) по рождение

16

Анонимен

преди 1 година

туй че не сте успяли да откраднете нещо, не значи че е ваше

15

Зозо

преди 1 година

А на НАП мога ли да им го подам неумит? 1 ст. няма да им платя.

14

Дидо

преди 1 година

Мен си ме усигуряват на минималната като склададжия а вав плик взимам 4 хиляди чисто. Защо да давам на държавата като тя нищо не ми е дала?

13

Анонимен

преди 1 година

Ами ще губи от тия 300 милиона 15 милиона са дълговете на Левски,фалит!Кзлевски!

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя да не се праи на ощипан, щото в НАП много добре знаят кои фирми дават пликове със заплати, щото са под тяхното крило...

11

морски

преди 1 година

И този Сезон работници в Туризма няма да си вземат последните заплати. И няма край и няма край...до безкрай!

10

Анонимен

преди 1 година

Като за начало върнете старото ДДС 20% за рестораньорите и спрете тези 25 стотинки отстъпка за литър гориво!

9

Който има мозък

преди 1 година

В Америка вече има кампания -защо данъците за бизнеса са след разходите а данъците за работещите са в момента на вземане на заплатата. Осигуровките са гавра с умния човек.Земеделска земя и крипто те прави милионер с парите за осигуровки. И това без риск.

8

до 3

преди 1 година

Ще поспорим тука. Както долу е казано- за какво плащаме 10% плосък данък над 3600? За нищо. За какво отиват един 1000лв. месечно от моя джоб под формата на плосък данък?! За мен- никаква полза. Само храня малцинства, безработни, неосигурени и държавни служители.

7

до 3

преди 1 година

ВСЯКА чужда компания осигурява служителите на реалния им доход. Непонятно за тях е тарикатлъка на разни аутсайдери, като тебе. А ние, богатите, срещу тези 10% данък не получаваме НИЩО насреща. АМА НИЩО! Някакъв мизерен максимален осигурителен праг и мизерен таван на пенсиите.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами трябва някакви действия. Не стига, че така и така ИТ секторът със заплатите от 10к и нагоре издържа държавата и една шепа хора генерираме 20% от БВП, ами все от нас се взима... Някакъв мизерен праг 3600 ми сложили да не мога да изляза болнични. Някаквъв мизерен таван на пенсиите, именно заради наглите сиваци. Писна ми аз да плащам от себе си и работотдател удръжки, приближаващи 3000 месечно, а наглият бачкатор да ми върти геврека на баничарката за 3-4к и да се осигурява на минимална.

5

Анонимен

преди 1 година

върнете възрастта за пенсия на 50, а не на 65 и ще имат стимул да се осигуряват повече. На 65 я камилата, я камиларя, ай мерси.

4

Перниканец

преди 1 година

Кампанията "Златни кюлчета" не доведе до нищо

3

истина е

преди 1 година

Няма частна фирма която осигурява работника на истинската му заплата !!Този 10% данък трябва да се премахне и богатите да плащат много повече ,защото пак ще са роби работниците !

2

Анонимен

преди 1 година

По-добре сива икономика, отколкото политиците да ги крадът.

1

fact

преди 1 година

мръсните *** искат да ни земат и последните стотинки, за да си ги харчат за луксов, зелени сделки и оръжия . заема.ТИ! ВНЕСИ 0 ЛЕВА В БЙДЖЕТОТ, СПАСИ ПБЪЛГАРИЯ.