186

1-n

преди 1 година

Българина отдавна пести от всичко. Икономията е майка на мизерията. Много искам да видя как пестят в Европарламента и в семейството на фон дер ***. Или тая привилегия ни я пробутват на нас плебсовете само?

185

ED

преди 1 година

Ами, да почнем да си продаваме излишния ток на сърбите. ЕС нали ни затвориха реакторите на АЕЦ-а, значи на тях не им трябва ток! Стига сме им продавали!

184

Анонимен

преди 1 година

Имаше едно стихче лятос на реката!

183

Ей сега

преди 1 година

Така и така очевидно ще има режим на тока, за къв да пестим - аре първо държавните чиновници да го покажат как го правят

182

Анонимен

преди 1 година

До в италия Що? Водата от къпане веднъж на 2 седмици е много питателна. Колко кир и бактерии има в нея.... Скоро ще ни учат и как се готви с рециклиране на ури.на. Трябва да се пести яко, а това са по литър поне на ден да отива в канала. И едни кафяви неща и те се пилеят, а могат да се ядат...

181

Анонимен

преди 1 година

Еха! Опън спейс с 100 бюра и прозорци само до някои от тях. Спират осветлението по предписанията и дневна светлина как ще стигне до бай Иван на 20м от прозореца не е ясно. Офис на 6ти етаж и 100 човека, които трябва да катерят стълбите до там по 10 пъти на ден. При това се пести вода от къпане.... Ще е ама и преживяването човек да ходи на работа- с противогаз и миньорска каска с фенерче да може да гледа. До какви безумия може да се докара човек заради инат на ръководството да не си признае грешк

180

Интересно

преди 1 година

Абе сърбите нали бяха първи дружки с руснаците??? Аз си мислех, че Русия за приятелски държави ще осигурява евтин петрол и газ, пък тя каква стана...

179

Ей,шбаняци!

преди 1 година

Не ни учете как да пестим,преживяхме комунизма,социализма и демонокраДичния преход, сега пак комунизъм, само че джендърски! България над всичко!

178

Пенчо Кубадински

преди 1 година

Едно време по телевизора излизаще един другар и разправяше как на стрина Пена и била издута тенджарата и затова много ток харчела

177

Руски от Варна

преди 1 година

Ама защо така бе, сърби? Нали сте по-по-най-големите братя с руснаците? Газ ли нямате? Скъпо ли ви е? Славянско и православно ли е така да ви зарежат в калта на студено...

176

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя май месец колко е спестила урупсията фон дер лайннянната, също и макарона. Ще има ли достъпна информация както ежедневните заболели и умрели от ковид???????

175

От Вселената

преди 1 година

Слагайте си памперси за да не окървявате тоалетните и замърсявате чушмяната вода за пиене! Вчера гледам едни объркали тръбите и вкарват чешмяна вода от тоалетните!

174

Анонимен

преди 1 година

Никакво пестене, да помогнем за краха на Европа, този пър можем заедно.

173

Въпрос?!

преди 1 година

Защо лично аз точно пък трябва да пестя?! Няма *** на света, който да решава вместо мен! Защо ЕС политиците си правят каквото искат! Аз лично няма да им търпя своеволията и съответно отказвам да се ожраничавам от каквото и да е било!

172

Анонимен

преди 1 година

не ме интересува имам прави в брой имам климатици.

171

I’m

преди 1 година

Няма да готвим, няма да се топлим и няма да перем! Това е най-доброто, което всеки български гражданин трябва да направи в полза на държавата и солидарно с умовете в ЕС!

170

Анонимен

преди 1 година

какво ми дреме за шу,,мадиските шушумиги да копуват ток от козлодуй имаме в излишак МНОГО ако имат пари

169

решение

преди 1 година

Туристическите фирми, които организират 3 месечни екскурзии в Африка, ще спечелят луди пари. Сума народ би се изнесъл у Африка от 3 януари 2023 до 3 април 2023 г.

168

Както преди 10/1989

преди 1 година

Тука има , тука нема ! Познатата ни *** игра . Два часа има , два часа няма ток . Всеки район на София с различен график . София си беше дискотека . За селяните винаги си е имало всичко като по учебник за комунизма . Така ще потвърдим комунистическото ни развитие след 10-ти Ноември 1989 година.

167

От Вселената

преди 1 година

Пестете въздуха чрез маските!