6

Анонимен

преди 1 година

Около истината, но не и самата истина. Европейския елит умишлено води ЕС до тези резултати. ЕС винаги е била на връх, заради промишленото си производство, а то е зависимо от кспитали,суровини, енергия и пазари. С отглеждането на укро режима в интерес на англо сакски атлантически цели, ЕС избра да скъса като с евтини суровини и енергия, така и да се лиши от приличен пазар за пром. си стоки. Съответно САЩ опитват да заменят Русия, но нито ценово нито по обем може да се компенсира.

5

Анонимен

преди 1 година

И защо все го гоним тоя ръст. Ошо ни учи, че трябва да се задоволяваем с малктоо което имаме! Че трбябва чрез малкто, да постигаме максималното. Но предполагам, кучнина икономисти са по-мърди от Ошо ...

4

Печели

преди 1 година

европейската икономика

3

Ала Бала

преди 1 година

За да угодят на лихварите и търгашите на енергия и суровини, правителствата са готови да потопят в мизерия собствените си хора с оправданието, че такъв бил пазарът. Такъв го направи Европейския съюз по примера на САЩ с въвеждането на спот пазар за газта и тока - при дългосрочен договор плащаш цената и това е, а на спот - правиш една криза и всичко хвръква до небето. :)

2

Анонимен

преди 1 година

Моите инвестиции са само в долари и франкове от години. Въртете парите във фондове с нисък и среден риск, купувайте акции в зависимост от това, което се търси на пазара.

1

Анонимен

преди 1 година

Как кой печели? Аборигените от Русия и САЩ. А кой губи? Русофилите и евроджендърите у България дето само се чудят на коя посока да застанат на колене, да вдигнат глава нагоре и да отворят уста та да им се излее златния дъжд на дедо Байдън и на дедо Путин.