41

Анонимен

преди 1 година

Тук ,се едно да чакаш отговор от английската кралица кога ще ти дойде на гости на шкембе чорба.Или отговор от арабски шейх , кога ще станете партньори на собствения му кладенец.Или отговор от принцесата на Монако гига ще ти пристане за годеница.....Абе , нещастна любов,невъзможна любов..ц,ц,ц,ц,..

40

Анонимен

преди 1 година

На туй бабите му викат ,,нещастна любов".Ние ги обичаме, те нас не ни е...т.

39

Анонимен

преди 1 година

Засега нашите мейли не са им интересни, но ако започнат чести спирания на транзита по Турски поток по технически причини, току виж отговорили нещо. То е ясно, че в дългосрочен план ще трябва сами да се оправяме, но поне тази зима да избутаме няма да е лошо. Ние сме слабо газифицирана държава и все ще намерим алтернатива, но да му мисли западна Европа.

38

Анонимен

преди 1 година

Всяко заиграване с Блатная-ватная калхоза води до загуби за България !Не се научихте ,вие сте като мастията,бият ви ,но пак се връщате при стопанина за парче хляб

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 ". . тъй като те заплащат за газа, след като вече са го получили, а ние първо трябва да платим, за да получим . . . какво мислите? Кой е виновен? Българските политици подписали такива договворни условия или пак руснаците са виновни?" Българските политици, подписали такива догооври, са на руска хранилка. Руснаците си ги довеждат ТОЧНО, за да им подписват такива договори. Точно, както сега мислят да направят поредните руски кукли, назначени от Рууундьо.

36

35 абе каскетСмачкан

преди 1 година

казваш били сме маловажни......затова ли блатнитеПримати имат най голямото пасольство в България.

35

Анонимен

преди 1 година

Абе, много бързо ше отговорят, ако на базата на форсмажорни обстоятелстелства за неопределено време спре турски паток

34

Анонимен

преди 1 година

Сегашната ситуация с газа трябва ясно да ни покаже, че късането с Русия е крайно наложително. Трябва да започнем проучвания за строеж на собствен терминал за втечнен газ, да премахнем мораториума за добив от собствените ни находища, както и да започнем строеж на допълнителни реактори за производство на ток. Слава богу, кое не сме толкова газогицирана държава и временната липса на руски газ няма да ни се отрази особено.

33

Анонимен

преди 1 година

Смешна констатация Х айде първо да видим дали политиците ни мислят за България!!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Руснаците може и да не се вълнуват от нашите мейли, но е възможно рязко да се заинтересуват, ако обявим петорно увеличение на транзитните такси по газопровода на Буци. А ако едностранно прекратим подаването на газ през него към Сърбия и Унгария, даже направо ще изпищят на умряло. Като ще е гарга, да е рошава.

31

Анонимен

преди 1 година

Преди време наш политик каза от екрана: "Време е да помислим за интересите на България". Има ли нужда от коментар? Ние не мислим за своите интереси, а искаме Русия да мисли за тях. И - въпрос. За чии интереси са мислили нашите политици преди да се сетят за българските?

30

Анонимен

преди 1 година

. . . тъй като те заплащат за газа, след като вече са го получили, а ние първо трябва да платим, за да получим . . . какво мислите? Кой е виновен? Българските политици подписали такива договворни условия или пак руснаците са виновни?

29

Анонимен

преди 1 година

До Еее При теб се борят желнието да се самоунижиш пред руските ти господари, и желанието ти да плюеш по България.

28

Анонимен

преди 1 година

До Ssss "От всички балкански страни мислиш, че за Русия сме по-важни от Турция, Сърбия, Гърция и т.н..." Няма нужда да сме по-важни, за да имат интерес да ни държат, а Сърбия има дори по--малка консумация на газ от България и въпреки това руснаците се сгънаха на две да обясняват колко са им важни. Приказките за това колко сме "незначителни" за интересите на Русия на Балканите са за абсолютни наивници.

27

Ssss

преди 1 година

До АнонименТи сериозно ли мислиш ,че Газпром го вълнува 2 топлофикации и още 2 завода дали имат газ?! От всички балкански страни мислиш, че за Русия сме по-важни от Турция, Сърбия, Гърция и т.н...?Ние сме жертвата за назидание на другите какво ги чака когато много лаят.

26

Анонимен

преди 1 година

РЕАЛНО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ЕДНА ТУХЛА В СТЕНАТА - ЛТ НИЩО НЕ ЗАВИСИ -ВСИЧКО СЕ РЕШАВА ОТВЪТ ОКЕАНА И ТОВАНЕ САМО ЗА Б-Я НО ЗА ЦЕЛИЯ ЕС шархан здаво държи своите хиени !!!! искате хиена да има и глас !!!!!!!!!!!!! детска градина

25

Асан

преди 1 година

На китарата Киро жабата на микрофона Лена общата те ще пеят само за вас :)))

24

Анонимен

преди 1 година

До Кжкблйлйоблбл "Той не говори в случая експертно" Ти нямаш капацитета да правиш такива оценки. Нали ти казах, не знам, откъде ви идва самочувствието да се правите на "умни".

23

Еее

преди 1 година

Ние налагаме най-първи от всички санкции, проклинаме всичко руски, иЗгонихме най-много дипломати и персонал от тяхно посолство от целия ЕС,Киро умното ги обижда по какъв ли не начин.и после видния експерт казва че те не мислели за нас ахахахаха лошото е като вземат да помислят по някое време. Заради мало.умн.иците дето ни забъркаха в батака доста ще страдаме. Нормално е поведението им. Даже прекалено меко. Ама на Киро поръчката е такава от господарите му

22

Анонимен

преди 1 година

До ьяаьяа "после като се видя, че с танкерите няма да стане (не на последно място щото е доста по-скъпо)" Няма да стане, щото Руундьо си назначи поредните руски пионки, които се сгънаха наобратно, за да "не стане". И въпреки това времето ви изтича. :))))