107

Анонимен

преди 1 година

Дурак!

106

вие нормални ли сте

преди 1 година

индия винаги ще предпочете британия и запада в момента използва русия че продава евтоиноо те мислят че са им приятели, странни хора

105

Задна скорост

преди 1 година

Русия 6 месеца върви напред...на задна скорост :))) руска трагедия!

104

Анонимен

преди 1 година

През зимата симпатицантите на *** България ще ги разпознаваме по миризмата. Категорично ще ги изритаме от всякакъв градски транспорт, магазини , ресторанти... Не сме длъжни да търпим вонята им, понеже са слабо умни.

103

Анонимен

преди 1 година

Шапка му свалям на Лавров страните на колективния запад лаят като пинчери денонощно но руската военна машина бавно и методично унищожава урки .Давайте братушки с вас са 87% от българския народ!Успех братушки бихти фашисти преди 75 години и сега пак ги биете ,не си научиха народа.

102

Анонимен

преди 1 година

Ловров, че той запада ви спря. Откакто доставиха Хаймарсите в Украйна сте напреднали едва няколко метра, ако не се лъжа 20 или 30 метра в Донбас с цената на огромни загуби.

101

до 114

преди 1 година

72.. ако живее колкото американските "големци" му остават още 20тина години живот :). Никога не смятайте годините на друг, защото аз това лято изпратих двама приятели на по 37 години и то от болести.. не от катастрофи. Руската медицина е спасила много хора.. а за Лавров и Путин ще е приготвено най-доброто

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Моля, не обиждай конете, те са благородни животни.

99

Сибирстан

преди 1 година

Уф, що ли не им записват баналните опорки на кремълските олигоффрени и да ги пускат на равни интервали, без значение дали е джуджакис, глупавия медведев, росинант или техните балалайки пясъков или сладникова.

98

Анонимен

преди 1 година

Онази с косата ще ви спре. На 72 години си. Путин и той почти на толкова. На колкото и велики да се правите, утре може да не се събудите. Или може много да се ядосате на нещо и да получите инфаркт.

97

Анонимен

преди 1 година

Кон бе,кон.

96

ТОВА ГРОЗНО МАГАРЕ

преди 1 година

на снимката ще се пържи в ада барабар с джуджето и всички други клоуни около тях.

95

Анонимен

преди 1 година

Мирише на земя...!

94

Анонимен

преди 1 година

Хаха. Тия си въобразяват, че Китай или Индия, чиито икономики зависят изцяло от връзките им със запада, ще започнат венни действия срещу собствените си интереси. Военни учения са едно, реална военна експанзия е съвсем друго. Русия е сама и единствено Беларус и откачалките от Северна Корея биха могли да са им военни съюзници. Но Беларус от дълго време се опитва да не я въвличат в тази глупост.

93

Хаха

преди 1 година

...Браво на Лавров ,бавно но сигурно денацификацията продължава.г-н Лавров пожелавам ви догодина по това време...Първо той не е господин, а е товариш и второ що не отидеш да го погалиш с езиче за провисналите...

92

фффф

преди 1 година

До Край - Варна влиза ли в тези територии? или Ню Йорк, там са 1.6 милиона, и тези земи ли са ваши?

91

ЩЕ ВИДИМ

преди 1 година

дали няма да ви спре...

90

Анонимен

преди 1 година

По своето същество Русия е феодална държава значи може да си членува в един клуб с други подобни държави

89

Анонимен

преди 1 година

Украйна за руснаците се превърна във Виетнам за американците. Кога ли най-равните от равните другари ще го разберат....

88

фффф

преди 1 година

До До ФФФФ ти явно не разбираш, че единствения начин да бъдем вкарани в евразийската орбита е насила. какво ще правим там не е ясно, но насила и с много сила може и да може. лавров не разбира накъде отива света, отива към безполюсен модел, да се бориш срещу ентропията е много скъпо, изисква много енергия и мотивация.