104

Анонимен

преди 1 година

Първо на почивчица в Александрополис, после през мола в Одрин и прибиранка. Не само, че ти излиза с ХИЛЯДИ левове по-евтино, ами обсулжването е по-добро, стотките са по-добри, отношението е по-добро ...

103

Анонимен

преди 1 година

Има много корупция ... мнооого! Нищо не е мръднало от 95-а насам, просот се научиха, да са по-тихи и лукави.

102

Анонимен

преди 1 година

"Като сме продажници-ще ходим да си даваме парите на турците и да движим тяхното производство и икономика! Не ни харесва истината,но това е!" - И какво искаш АЗ да направя? Да давам пари на някоя милионерче, дето с ехидна усмивка казва, да не го питаме за първия му милион, а после получаваме смъртни заплахи по телефона? Или да ям храна, кояот е значително по-лоша. Толкова е лоша, че в лабораторията отказват да ми я тестват ... имало "проблеми после". Не те виждам, да вдигаш революция ...

101

Анонимен

преди 1 година

До До Мда - Последната ми разходка до "битака", ми отне общо 6 часа, но ми спести около 750 лева и това е, като сметна разходите за гориво, храна и прочие. Два-три пъти в година ходим така и пести по 700-1000 лева от някой неща. Сега, ако за теб сме ниско паднали, да си жив и здрав. Не всикчи изкарваме по 5000+ лева на човек на месец.

100

Анонимен

преди 1 година

До Мда 100 - Абе съспали, ама българите масово ще спестят пари, дори и да имат, за нещо по-евтино, по-лъсаво, по-достъпно, направено по неетичен начин, а после ще се оплакват. А като някой ни каже, че сами си го натресохме и продължаваме, почвем да се извъртаме и да казваме, че ония е лош човек и лъжец, а ние сме жертвички ... Все жертви. Даже и за "робставта" все се приказва. То не било гръцко, турско, немско, руско, американско ... И като се каже това и никакви усилия не се полагат.

99

До Мда

преди 1 година

Ти сериозно ли си паднал толкова ниско да висиш часове на граница за да влезеш в битак и да си купиш кашкавал на открито? Ходил съм и в Чорлу и в Истанбул ,но Одрин с битака си е мизерия. Там само *** би си купил храна. То затова и е пълно с български турци с биташки дрехи.

98

Анонимен

преди 1 година

До 86 - Братовче ми нямаше да е сред живите, ако лекарствата в Труция не бяха 4-5 пъти по-евтини ... Или искаш да ми кажеш, че трябва да "захранвам" няколко мутри в България, на цената на живота на семейстовто си? Много говорим за "родолюбие" и "предателство", ама като някой протегне ръка и помоли за помощ, гледате да го наритате набързо-набързо, че иначе цялават ви двулична идеология изгаря и ставате толккова смешни, че дори и в собствените си очи, сте неспособни да оправдаете глупостта си.

97

Мда

преди 1 година

Не разбирам патриотарските напъни на много от пишещите. Ми ***.йте патриотично тогава скапани храни и откровени отрови, за това ли иде реч?Има ли някой, който да аргументирано да твърди, че техните храни не са по-добри от нашите?!Не коментираме цени, макар, че и да това става въпрос!Истината е - влязоха големите вериги и съсипаха занаятчийството и земеделието..Останали са огризки, които трябва да продават изключително скъпо, за да оцелеят. И трябва да си доста заможен,за купуваш качество тук

96

пияница мистик

преди 1 година

До Това е === И ти понеже не си продажник, а патриот и затова ще предпочетеш български кашкавал за 20 лева, вместо турски за 10 :)))) И не ЕС е унищожило селското стопанство, точно обратното. Унищожи го алчния бай гaньовски манталитет. Ако ЕС спрат дотациите точно за селското стопанство съвсем ще я закъсаме. Защо тук всяка селскостопанска продукция е по-скъпа? Нима торовете в Турция и Гърция са по-евтини? Не. Просто Ганьовеца иска с 1 удар милионер да стане и джип да кара и млада мома в нея :))

95

Анонимен

преди 1 година

Размахай нож на американо-мексинаската граница ... виж какво ще стане ...

94

Анонимен

преди 1 година

Ако гърците бяха устискали придобивките си от първата световна, сега щяхме да имаме много комфортен буфер. Само че тогава ние сме подкрепяли кемалистите, та дано в предоговарянето си вземем пак Беломорието.....мани, мани голямо кубче на Рубик е живота.

93

Анонимен

преди 1 година

Селяните напират към Турчландия като Сюлейман паша на Шипка..........Като изкязат България да затвори границата за турци и никой да не идва от тая МИРИЗЛИВА територия.

92

Това е

преди 1 година

Като сме продажници-ще ходим да си даваме парите на турците и да движим тяхното производство и икономика! Не ни харесва истината,но това е! унищожиха ни селското стопанство тия от ЕС, леката промишленост-парфюмерия, текстил и т.н.,селско стопанство, зеленчукопроизводство-и сега пишман патриоти се репчат-бъдете българи,купувайте българско/само че то го няма/. И трябва да признаем-ние сами сме си виноновни,*** сме, и то жалки предателски ***!

91

Анонимен

преди 1 година

Е, как няма да направят жива верига! Ние винаги сме най-важните и отиваме да харчим пари, а гастарбайтерите, че се прибират дома, майната им!... Копейкин тряа веднага да се яви на границата и да се скара на поробителите!

90

тапи и вериги

преди 1 година

Турист е ако има поне една нощувка в хотел.

89

Я, па Я

преди 1 година

До Анонимен, Много си прав, приятелю, така е навсякъде където не е командвал руснак и не е имало комунизъм. Както и там където са се отървали от тая чума и вече не искат и да чуят за тях.

88

Гербер

преди 1 година

МАЙКА ТУРЦИЯ! ГЕРБ ПОБЕДА!

87

раята

преди 1 година

е много проста кому грез дея търсите у турция циганясали полубългари от полупрезидентска република

86

Анонимен

преди 1 година

Бенелюкс ако граничеше с Турция,отношенията щяха да са като Бенелюкс и останалите съседи,т.е идилия,защото едно от най-важните им приоритети са да си в перфектни отношения със съседите .Отдавна Бенелюкс са осъзнали,че държавите им не са самотни острови и трябва да търгуват заедно и да си помагат .

85

Бойко Българоубиец

преди 1 година

Неслучайно като бях на власт Ердоган го наричах аго (в превод от турски господарю) да му стане драго! ГЕРБ И АЛЛАХ ПОБЕЖДАВАТ!