11

Сата НАТО

преди 1 година

Минимум 6 месеца трябват един новобранец да стане войник. Иначе е башибозук. Дори да съберат набор, кога и къде ще ги обучават?

10

Анонимен

преди 1 година

Набедените коментатори пишат, че Русия е свършена! Но досега не съм чул Русия да е ползвала едно от модерните си военни средства нито лазер, нито кинжал нито някакви други! Явно шпионажните агенции не са измъкнали всичко!

9

Анонимен

преди 1 година

1 млн не е много за армия. Само Финландия имат толкова. Зле е работата, Путин скоро ще яде боя.

8

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера какво правят тези в Лондон ,но вечно не са в час.Ок , няма лошо да са зле информирани , но защо нашата преса вечно се опитва да направи новина от това.Има и други държави по света които също са зле информирани а за тях нищо не пишете.

7

Анонимен

преди 1 година

Човека просто се подготвя срещу сериозни провокации от страна на краварите и нато.. Това че ги събира, не значи че ще ги прати в покрайнините.. заради група гъгрици.. За тях просто ще изчака зимата..

6

Анонимен

преди 1 година

До 3 Кое е глупост? Ти си глупост. От вчера има указ на путин за увеличавана на щата на армията с 10%. Кое е глупост? Това е факт. Сърди се на путин.

5

Анонимен

преди 1 година

Тук повече иде реч, за адекватно въоръжение, а не просто колко алкаши могат да облекат във войнишки дрехи.

4

Анонимен

преди 1 година

На никой не му се мре заради някакъв луд джуджак, който се е наситил на живота и вече единствената му земна радост е да го вкарат в учебниците като някакъв руски цар който е разширил границите на империята.

3

Анонимен

преди 1 година

мани мани укролопитеците пък извадят една обучена армия, то скоро бездомниците на Киев ще ги пращат на фронта

2

ха ха

преди 1 година

И това ми било велика армия

1

Анонимен

преди 1 година

Лондон развива идея фикс с това, да коментира всичко което се случва в Москва. На всяка манджа, мирудия би казал Мъдрия Народ Български. Но това, че се тиражират по нашите медии, е показателно както за липса на собствено мнение, така и за особенно състояние на раболепство, така не характерно за свободолюбивия Български Народ.