12

Анонимен

преди 1 година

Китай е ядрена държава и САЩ само дрънкат оръжие. Само монасите на шао лин могат да стопят мастта на тюлените и с тояги ще ги пребият .

11

Анонимен

преди 1 година

Чакай америка да падне знаеш ли например че черно латино е дало химичната формула на фон Браун без която ракетите му нилога не щяха да полетят.

10

Анонимен

преди 1 година

САЩ от повече четвърт век са надут балон и нищо друго. Китай го знаят. Фон Браун и другарите му, които донесоха прогреса след ВСВ вече ги няма. С черно и латино , което вече е 80 % от населението прогрес няма. Все едно при нас да чакаме римляните да станат опора на развитието .

9

Цун Кай Го

преди 1 година

Ще нападнат Пърл Харбър, не само Тайван.

8

Ларавел

преди 1 година

Китайците са толкова прости, че като нищо ще паднат в същия капан като Путин. Не че ми дреме за Китай или Русия.

7

Нормално

преди 1 година

По поведението на хората разбрах, че не е добре и ще има война накъде. Не знаех къде и защо и се изненадах от войната Украйна и Русия. Спрях да чета новини, но имам предчувствие, че започне и втора. Сега като прочетох много неща смятам, че всичко си върви в естественият ход на простотия, агресия и алчност та въпрос на време е да има и световна.Като се види само нивото на политици, нивото на управление на бизнеса и нивото на образование и възпитание надолу по веригата всичко се вижда накъде върви

6

Анонимен

преди 1 година

До Пуржо - A днес въоръжена със сасмолетоносачи, саолети, атомни бомби, собствени сателити и дронове ... Нещата се променят. Питай тея, дет милеят за бай Тош, да ти обяснят концепцията.

5

Георги

преди 1 година

Китай загубиха войните с Виетнам, Франция, Япония (2-3 пъти), Великобритания (2 пъти) и направиха едно равенство с Монголия. Като нищо ще потопят САЩ хахахаххахахахахагаг

4

Ханибал

преди 1 година

Много ще се радвам, ако Китай потопи краварите!!!! Ще направя барбекю за цялата улица.

3

Пуржо

преди 1 година

Ще маршируват до припадък в знак на велилата китайска армия, губила всички войни, включително и такива срещу села и паланки

2

Анонимен

преди 1 година

както са я повишили, така и ще я намалят

1

Анонимен

преди 1 година

Пак ли плашат гаргите? Комунистите обещаха война, ако Пелоси посети Тайван. Но много бързо забравиха какво казаха. Комунист да си държи на думата няма.