24

Нора

преди 1 година

Танасе тия,, корупционни схеми" на Борисов имат ли си имена а?От 10 год от както ти отряза мераците да те направи министър на МВР .ги дрънкаш тия фантасмагории и доказателства от никъде не извади?!Правиш свободни съчинения от изрезки и усещания .Всичките от паветата сте ненадминати интриганти и лъжци ,па и некадърници .Всичко запушихте със злобата,лъжите и алчността си за власт.Ти си за пенсия бе ,32 год се морал във власта и освен интриги да въртиш нищо друго не правил

23

БайХ

преди 1 година

Тъпите селяци му вдигнаха рейтинга,а пък ги осъди ГЕРОЙТЕ от полицията-милицията

22

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти държавата е съдена за незаконен арести от ЕК.Тук никой не посмя да ги осъди.Но оправда Борисоф Значи навън гледат по различно от тука.Никой вече не иска да вижда и чува навън за Борисоф.Само в нашите медии и публичност той се радваха да внимание

21

Анонимен

преди 1 година

Досегашното разследване за шкафчето на Борисоф стига само до това кой ги е правил и кога.Ако този който ги е правил не бъде намерен значи снимките са неавтентични ли Кражба в особено големи размери е нямало ли.??Чакайте края на септември когато се очаква западните служби да изнесат нова порция доказателства за Борисовата шайка разбойници

20

Анонимен

преди 1 година

Гном Атанасов трябва да бъде разследван и съден за Възродителния процес, Голямата екскурзия, насилствената смяна на имената на хората и Белене. По онова време беше прокурор на Живков.

19

Анонимен

преди 1 година

Да каже как купи апартамента от БОДК! Народната цена най- вече.

18

Майора

преди 1 година

Сбе ген. Гном то май забрави своето минало , когато както Корнелкс участваше в приватизацията в Разградско , където беше прокурор! Забрави че вашата партия се подкрепя от олигархията и вие играете по тяхната ***! Да не припомняме и това че бездарния и без стаж Пибокио беше правосъден министър и забърка каши , с единствения ви евродепутат Радан заедно с Милиончева гласува в ЕС срещу България и вие влязохте в парламента с машините на Мадуро и ваште ИТ специалист!

17

Анонимен

преди 1 година

До 16....ако ти мислиш с очите си , аз не гледам.А разсъждавам.Снимките са доказано автентични от специалисти които не ползват само очите си като тебе.

16

Анонимен

преди 1 година

Лъжат че не сме можели да, станем президентска република вече е ставало това, в миналото подвеждат ви вижте в нета 1934 година цар Борис трети забранява, всички партий съставя правителство подчинено само на него

15

Анонимен

преди 1 година

Летящите дронове из стаята на Борисоф и разпространението в публичното пространство е лъжесвидетелстване.Това е доказана лъжа и подвеждане в едно разследване Защо Бойко е на свобода.Трябвсше като Иванчева да стои месеци в ареста до установяване истината.Защо Иванчева понесе цялата строгост на прокуратурата.А Борисоф и Горанов не?

14

Состин

преди 1 година

ДоАнонимния. Ей тия снимки са толко автентични, кплкото аз съм Юри Гагарин. Ако имаш малко мозък и ги за гледаш, ще видишче чаршафите са различни на кадрите с и без Борисов. Ама то както казах, трябва малко акъл, който очевид е в пълна липса при теб.

13

Анонимен

преди 1 година

твоят арест, както и на заврения зет ще бъде много добре обмислена постъпка

12

Анонимен

преди 1 година

Снимките от шкафчето на Борисоф са доказано автентични.Ареста е правилната мярка.Гсрснов загуби стотици милиони от хазарта неприбран и задължения Ареста му е законен....точка

11

Анонимен

преди 1 година

Айде бе Атанасов по- смело! Стига страх- критикувай простокирието и вожда им! Много плахо така! Христо е безсмислен за гласуващите за подмяната! Киро направи подмяната на ПП със себе си!

10

Анонимен

преди 1 година

Педя човек лакет уста и само лъжи ръси .

9

Анонимен

преди 1 година

Всички лапачи-фелационери на ЕС сте виновни за този арест. Той беше направен нарочно нескопосано за да не го обвинят Борисов отново за нещо. Петков и Борисов си бъркат взаимно по дупките. И им е хорошо. Жалко само ,че има и.д.и.о.ти,които им вярват.

8

Анонимен

преди 1 година

Горкото Женерал Жуже, той и Ицата Пинокиев, както и още 54 от шейсет и деветимата дУпетатковци на ПП са на издръжка на шО...РО...ш са на издръжка на шОр...оШ от поне двайсетина година - и шапка на тояга! Дребно, злобно и вредно, разруха за всичко позитивно, което да ни посъбере малко след болшевишката РАЗРУХА - и БУХ! - ПАК В РАДЬО-кремълското БЛАТО. Сбогом, жужи, кютай си грантовете и НЕ се обаждай - освен простотия, злоба и упадък от теб и *** ти НИЩО друга не сме видели!

7

бг смешки 2

преди 1 година

До обективенот години е така ...важното е че народа търпи ...няма оправия

6

обективен

преди 1 година

Боко трябваше да е в затвора още преди 8-9 год. ,а сега каскета го пази !!! Това не е държава а разградена територия в която управлява мафията !

5

Кривондел

преди 1 година

От април месец 2021г. вътрешен министър беше Бойко Рашков. Това е година и 4 месеца. Какво свършиха по темата за тоя период? Нова ограда построиха ли? Нови кадри назначиха ли?