266

****

преди 2 години

До До 253 АЕЦ не е на газ. Но ядреното гориво за АЕЦ е от Русия. Даже и америка вече има проблем с електроцентралите си, защото макар и да са с американска технология, обогатеният уран го внасят пак от Русия. И с въглищата нещата не стоят по различен начин.

265

Анонимен

преди 2 години

Ако тук изтрият коментара Ви,значи сте написал ИСТИНАТА.

264

МДАА . . .

преди 2 години

Отговорът е - поради същата причина заради която у нас всяка година се изхвърлят 700000 тона годни храни ! ОТ ХОРА С ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ НЕ ОЧАКВАЙТЕ СВАЛЯНЕ НА ЦЕНИ ИЛИ НЕЩО ДАРОМ ! ! !

263

Алекс

преди 2 години

За изгорен газ денги нет.Русия уверено крачи към фалита.

262

Анонимен

преди 2 години

Не се безпокойте за Русия.Цената на бензина там е 1 лев за литър, а какво ще правят с газа си е тяхна работа.Имат го в достатъчни колиества.В България безинът е повече от три пъти по-скъп,съответно и на храните.Вчера видях сирене за 21 лева....и не си купих,познайте защо...

261

Анонимен

преди 2 години

През 1986г. Видях клип по западна медия. Как е разлят петрол на площ колкото езеро с хиляди декари . Тогава СССР нищо не направи на критиките на Запада.

260

Анонимен

преди 2 години

самодоволното западно консуматорско общество сега ще види бели мечки през зимата хахахахахаха

259

Анонимен

преди 2 години

288. Просто се гори защото, няма кои да поддържа и обслужва добива. Тези които бяха напуснаха и на никои руснак не го интересува политиката на номенклатурата в Москва. Пътуват си по Света както олигарсите. И обикновения руснак иска да види как се живее.

258

5ЪР 100ИЛОВ ZОЕВ

преди 2 години

Стига с глупостите,Русия не можела да намери купувачи,как така става като целия свят желае да използва тази газ,освен глупаците от ЕС

257

Кауня от Аскию

преди 2 години

Пак некоректност. Оригиналното финско заглавие е: защо го горят а не го дават на нас?При цена 3500 евро ЕС е нормално да нервничи.Но Путин ще им пусне толкова газ колкото за тях, без да го препродават на Полша и Украйна.Русия имат едни излишни 200-300 милиарда долара които указват негативно влияние на бюджета,понеже качват курса на рублата, тъй че експорт сега не им трябва. Тоест срещу газта си искат стоки а не на"напечатани" долари и евро. Евросубсидиите ни научиха на мързел . Сега се плаща

256

R.A.T.M

преди 2 години

Техен си е, ще си правят каквото искат с него, имат и над 3500 мемориала с вечен огън и те не са спирали да горят. Ама как BASF ще си прави продуктите и суровините за тях, как ще се топли Европа е по- интересно относно екологията те в Кувейт и Ирак горяха находища.

255

Анонимен

преди 2 години

Дааа, не е ясно само дали плачи Путин или ние.

254

даа

преди 2 години

санкции до дупка, плачи Путине!

253

Анонимен

преди 2 години

Рашките май се гаврят с ЕС, нека им наложим санкции - подигравка

252

Анонимен

преди 2 години

имат си газ, горят си го! ЕС от много акъл се докара до тук.

251

Али

преди 2 години

Виж ти, ЕС реши проблема с отопляването тази година. т.н. центално отопление ще ни осигурява Русия ........Жалко за това което се случва, ковид, войни, накъде върви човечеството ?!?!?!

250

Барба Ганьо

преди 2 години

За да гледат и *** от яд , мръсотия , студ , глад , завист и злоба джендърете и сбър***каняците от Европата ..... Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - дуаш супата !!!!

249

Ой

преди 2 години

Значи толкова много газ се изгаря че достигнал видиш ли 0.5 % от потреблението в ЕС.Мале мале колко много!

248

От Вселената

преди 2 години

След като руските компании, които придобиват газ от земята и го изгарят, понеже не могат да контролират добива в зависимост от консумацията в дадения момент това означава, че технологията на СССРето - Cтефка Cеpе, Сутрин Рано по земята, продължава с комунистическото си oсиpане на зeмята и тая технология на oсиpане няма спиране!

247

Изумена

преди 2 години

Чета новината и си мисля - на тези всичките властни ***, които седят заедно да ядат и пият вечер, а на сутринта са врагове и воюват, ПУКА ли им въобще за народите им? Обричат хората на разпад поради болните им извратени мозъци. Ресурси на планетата има за всички. Но пуст стремеж да ги владеят едни или други.