51

do SS

преди 1 година

Водата ще я има на едни места по други причини - американците продадоха на арабите срещу част от външният си дълг технология за правене на дъжд - това са химикали и инсталации за зареждане на въздуха с електричество за да се образува конденз, сега над ОАЕ и Катар ще вали дъжд а Европа ще се напука от суши.

50

Немам думи

преди 1 година

Дунав - 'непроходим'!!!??????........

49

Анонимен

преди 1 година

западните агресори затоплят Земята, за да нападнат руската вече размразена земя, това са фактите , нато превърна дори климата в свое оръжие

48

Анонимен

преди 1 година

Ужас!

47

Мария

преди 1 година

Поради сушата нивото на много реки падна и откриха надписи от преди стотици години, които не са били видими, за суша и глад. Следователно не за първи път има затопляне, суша и глад. Тогава човечеството е оцеляло, и сега ще оцелее.

46

Баба Ванга

преди 1 година

От златни чаши вода ще пиете. Вода в буркани ще държите. Няма да има хубава вода за пиене.То вече я държим в буркани - бутилки.

45

В.Узунов

преди 1 година

Нека пресъхват! По полови кубик плащам оти нямам жена та да се къпя всяка седмица и да сменям чорапи. За градината имам бай пас на водомера и си поливам колкото си искам. Идваха веднъж от ВиКато ,но казах ,че правя молитви и не ги пуснах.

44

SS

преди 1 година

Освен глобалното затопляне Земята е увеличила скоростта си на въртене ! Това означава че водата ще изчезва на едни места и ще я има в изобилие на други ! Спомнете си ,че преди милиони години е имало един суперконтинент Пангея и всичко друго океан ! Но плашещото е друго ! Че ще има милиони климатични мигранти ! Затова бай ви SS пише ПОДГОТВЯЙТЕ СЕ,ЧЕ ИДВА ЛОШО !

43

Кико

преди 1 година

Мечтите на Джуджето се сбъдват! Аз си отивам но ще повлека и вас хора - Ха,ха,ха,ААА!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен==== Кой е този природен цикъл, при който лятото става като в Африка?

41

Анонимен

преди 1 година

В природата има цикли които никой нее в състояние да спре. Само преди 40 години имахме 4 сезона. От 25 години само 2 и те са размити. Зимата вече нее това което беше. Снега е в минимални количества. Лятото е като в Африка.

40

Анонимен

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ "ВОДАТА ЗА ПИЕНЕ ЩЕ СТАНЕ ПО-СКЪПА ОТ ЗЛАТОТО" .... Ако се стигне до това положение, икономиката просто ще престане да съществува, и сравняването на цената на златото и водата ще е безсмислено. Просто златото няма да струва нищо.

39

Анонимен

преди 1 година

До вчера плашеха, че нивото на световния океян се покачва заради глобалното затопляне. И много градове са заплашени да останат под вода. А днес решиха да плашат народа със пресъхване на планетата!! Айде моля уточнете се кое ще стане. Да сме наясно от какво да се притесняваме.

38

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОСТЕПЕННО ЗАГИВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЕЗУМНИТЕ СТРЕМЕЖИ ЗА МОГЪЩЕСТВО И ПРЕВЪЗХОДСТВО,ЗА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ПАРИ И ВЛАСТ.КАКВОТО САМИ СИ НАПРАВИМ НИКОИ НЕМОЖЕ ДА НИ ГО НАПРАВИ.ИДВА СТРАШЕН ГЛАД И БЕЗВОДИЕ.ВОДАТА ЗА ПИЕНЕ ЩЕ СТАНЕ ПО-СКЪПА ОТ ЗЛАТОТО.ПРОЦЕСЪТ СПОРЕД МЕН Е НЕОБРАТИМ.

37

Анонимен

преди 1 година

А огромните изсечени и изгорели гори, които държат влагата и при суша я изпаряват и пазят земята от затопляне?

36

Анонимен

преди 1 година

Прави ми впечатление че валежите се разпределят не равномерно. На едни места вали като от ведро а на други по цяла година капка няма. И това се случва в последните 20 години. Спомням си през 70-те и, 80-те години навсякъде по европа валежите бяха нормални. Като тръгнеше облака от западна европа и стигнеше до черно море. А сега се излее някъде а на другите места е суша. От два дни Гърция е потопена от валежи а на други места няма капка.

35

666

преди 1 година

Близо сме...

34

Анонимен

преди 1 година

Можем да си разсъждаваме колкото си искаме за климатичните промени. Имаме много подземни води и много пещери. Ако се окаже, че все пак има климатични промени, винаги ще имаме резервен вариант да се преместим в пещерите. И без това на много хора им е там мястото.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Стига глупости къде ще отиде тая вода в космоса ли?" ..... На теория е възможно вследствие на слънчевия вятър, ако се случи нещо с магнитното поле на Земята.

32

Зелен Демократ

преди 1 година

Виждам, че Световната Зелена Измама и нейната рекламна кампания са в разгара си:) Плашенеро и стриганеро на овчеподобния хомо-сапиенс е навсякъде, поздравления на всички медии правещи го по 24 часа! Няма дЖурналисти, които да се поразровят в по-стари книги за климата през вековете, няма такива , които да проследят как се използва богата язовирна мрежа в Европа, Сев.Америка,Китай та да се види как стигнахме до рекордните нива на "сухост". Благодарности на учасниците в Зелената Измама! ПОКЛОН!