83

?!?

преди 1 година

Плащат цената на лъжите ви! Вдигна юмрука и той те цапардоса в собствената ти мутра, не в суратите на мутрите. И нахрани лакомите усти на Газпром и Лукойл, както и на фирмите им. Ти не си ми президент!

82

Анонимен

преди 1 година

Цялата система в МВР е обречена,докато не се изчистят всички служители които са на двойна хранилка-заплата и пенсия едновременно не очаквайте нещо да се случи.Навсякъде е бъкано с такива,всеки се натиска в няква канцелария и такива като тези двама прекрасни и честни полицаи платиха с живота си.........жалко много жалко!Оставка в цялото ръководство на МВРпо високите етажи това е

81

0077.

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ, ком. 46........" Пилетата " се опитваха да отлетят ОТ България , а към Бг. идваха само щъркелите. Няма място за сравнение, камарад.

80

Анонимен

преди 1 година

Ти не си ли от същите потънали до шията в ***,но само и само да са на власт.Откакто наивните българи ти подариха и втория мандат на теб,МАДУРО,,само злини и нищо хубаво не се случва,ти назначи Чашков за министър на МВРи още много други пенсионери които се мислят за недосегаеми и готови на всичко,цял живот като теб на държавна хранилка-заплата и пенсия едновременно,а много семейства в България са на улицата без работа

79

За

преди 1 година

Пореден път се уверявам, че в този форум има психично изтрещели хора. Все политика им е в акъла. По това ще ги познаете. Само болен човек се вълнува толкоз от политика. Животът има и други закономерности. А в конкретния случай, полицаите са постъпили неправилно. Дано не е под въздействие на заповед. И вместо дитирамби от политици, защо не излязат хора от МВР, които да кажат аджаба, така ли се постъпва......Когато другия път от такава гонка има десетки случайни жертви - минувачи, тогава говорете.

78

ЩЕ, ЩЕ...

преди 1 година

84 - РАДЕВ И РАДЕВИЦА ЩЕ ИМ ДАДАТ МАРТЕНИЧКИ ЗА 1 МАРТ ДОГОДИНА!

77

Анонимен

преди 1 година

Радев,вместо да дрънкаш,издействай прилично обезщетиние на семействата на загиналите и давай поне по 500 лв на двете деца останали без баща.Бълха те ухапала.

76

ПРЕЗИДЕНТСКА Р-КА?

преди 1 година

НЯМА ВЕЧЕ СИГУРНОСТ ЗА НИКОЙ НИТО ЗА БЕДНИ, НИТО ЗА БОГАТИ! КАК ДА СИ ПУСНЕШ ДЕЦАТА НА УЛИЦАТА ДА ОТИДАТ ДО УЧИЛИЩЕ, В МОЛА, ДА КАЧИШ СЕМЕЙСТВОТО СИ В АВТОМОБИЛ И ДА НЕ ТЕ СРЕШНЕ ДРОГИРАН УБИЕЦ, ШОФЬОР БЕЗ КНИЖКА ИЛИ ФИРКАН ДО КОЗИРКАТА И ДА ТЕ РАЗЛЕПИ ПО АСФАЛТА КАТО МИЛЕН ЦВЕТКОВ? ДА ВЛЕЗЕШ В МАГАЗИНА И ДА НЕ ВДИГНЕШ КРЪВНО? РУНДЬО ВДИГНА ЮМРУКА И НИ СЪСИПА ЗА ПО МАЛКО ОТ 2 ГОДИНИ!

75

Импийчмант за радев

преди 1 година

Ти радев уби тези хора. Ти, от болна амбиция, в полза на русия, олигарси и съветниците от ДС, вдигна юмруче и съсипа България. Ти назначи рашков, който превърна МВР в бухалка на политици и олигарси. Ти ни натресе, с мадурките, Клоуна, Ковчежника и Хищника погазвайки закони и Конституция. С твоя помощ прокопчовци, ПП, БСП, ИТН и копейкин закрихте спец. съда и прокуратурата за да отърват олигарсите затвор и конфискация. Твоите служебни спряха строежа и ремонта на пътища...и ежедневно загиват хора.

74

ФИГАРО ЗЕЛЕНОЧОРАПОВ

преди 1 година

СЛЕД ГОДИНА И 7 МЕСЕЦА БЕЗВЛАСТИЕ, ХАОС И РАЗРУХА С 35% ИНФЛАЦИЯ, КОЯ ДЪРЖАВНА СИСТЕМА РАБОТИ? СТРОИТЕЛСТВО НА ПЪТИЩА, МОСТОВЕ, ТУНЕЛИ, ПЪЛНЕНЕ НА ДУПКИ? АРМИЯ, ПОЛИЦИЯ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЕНЕРГЕТИКА...КОЕ ВЕДОМСТВО, МИНИСТЕРСТВО, ОТРАСЪЛ, ОБЩИНИ, ОСВЕН ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ Е В ПОДЕМ?

73

Саки

преди 1 година

Все пак разбра ли се кой от двамата полицаи е шофирал, защото роднините на другия могат да заведат дело за умишлено убийство.

72

Анонимен

преди 1 година

Този прецедент Румен с всяко свое следващо безмислено изказване става все по зле и по -зле.

71

Анонимен

преди 1 година

Полицайчета жертви на корумпирани шефове, чак до президента включително. Знаел че имало трафик на бежанци ама си мълчал, като че ли няма лостове да се спре.

70

Анонимен

преди 1 година

Точно ти Ради Руменоф си виновен за съсипана България! Ти и матрьошките ти от ПП да се учат на българите как да управлявате.

69

ЧАПАЕВ

преди 1 година

...И ТОЧНО ДА ВЗЕМЕМ 50 МИЛИАРДА И МАСКВА АКТИВИРА ФИГУРАНТА. ДВЕ ГОДИНИ НЕ ПОЛУЧАВАМЕ ПАРИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ И ВЪСТАНОВЯВАНЕ, СТОИМ В ХООС И СИ ПРАВИМ ПО 3 ПЪТИ ИЗБОРИ НА ГОДИНА С РЕЗУЛТАТ ШНОРХЕЛИ, ХАРВАРДЦИ И РАЗНИ ДРУГИ ИЗМАМНИЦИ- ЕКСПЕРИМЕНТ СЛЕД ЕКСПЕРИМЕНТ!

68

ДАМАДЖАН ЧАШКОВ

преди 1 година

ОТ ДНЕС ВЪВ ВСЯКА ПАТРУЛКА ДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА ДЪСКА С ПИРОНИ!

67

Реалист

преди 1 година

Полицаите са жертвали живота си по много глупав начин. Виновните са тези, които не могат да опазят границата или са корумпирани. А бежанците бягат от стратата си, както ние българите бягахме през 1991 година от нашата.

66

мир на праха

преди 1 година

им

65

КОЛЕГИАЛНОСТ

преди 1 година

ЕДНИ ЧЕНГЕТА ВЗЕЛИ 50 000 ЕВРА А ДРУГИ УМРЕЛИ БАДЕВА?

64

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ФИГУРАНТ ЗЕЛЕНЧОРАПОВ РАЗТУРИ, РАЗБИ ЩОГОДЕ ПОДРЕДЕНАТА НИ ДЪРЖАВИЦА. БЯХМЕ ДОБРЕ СЪС СЪСЕДИТЕ, С ЕВРОПА, С САЩ, С ПУТИН, ПОСТОЯНЕН РАЗТЕЖ НА ДОХОДИ, ПЕНСИИ И БВП! СТРОЯХА СЕ ПЪТИЩА, ПРЕСТЪПНОСТТА НАМАЛЯВАШЕ, ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗВИВАШЕ И ТОЧНО КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ВЗЕМЕМ 50 МИЛИАРДА И ДА ОТСКОЧИМ В РАЗВИТИЕТО СИ И МАСКВА АКТИВИЗИРА МУННЧО И ТОЙ ВДИГНА ЮМРУКА!