9

Анонимен

преди 1 година

Евро-атлантиците и проамериканците обичат да стоят на студено и тъмно през зимата и да се къпят веднъж на 6 месеца. Така им повелява господаря им от белия дом .

8

инспектор Катани

преди 1 година

Гади ми се от този нечистоплътен индивид. да започва да нагнетява собсвена газ, той и Мартинчо, двете продажни ***, пък другата седмица ако не престане да обикаля студията, ще му забием един маометър отзад да видим колко бара ще покаже.

7

Бай Пешо

преди 1 година

Жорка, така ти викам, че само злепоставяш името Геоги, та ако вие сте на власт, с вашето "кадърно" управление, България няма да я има до края на 2023 г., ще е или разделена между съседи те си или през 2024 година, на Евровизия ще участва САЩ, а не България.

6

Клаус Шваб

преди 1 година

Ще Ядете *** на Фурна и ще се Чувствате Щастливи, че и това имате!

5

Анонимен

преди 1 година

Шулц и Макрон са в паника, не знаят как ще се справят с критичната ситуация с енергийната, икономическата и социална криза, Макрон дори обяви краят на "Изобилието във Франция", в Британия се надвдига бунт срещу галопиращите цени на наемите за жилища, населението не знае как едновремено ще трябва да плаща квартира, отопление и как ще се изхранва!, а този ъммм... седнал да ръси файлетончета!

4

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

кво ше се Справи бе, до Края на 2023 в България малко Живи ще са Останали, на Острова казват тая Зима сметките за Ток ще са по 10 000 паунда, т.е. 25 000 лева на месец за Ток!

3

Споко

преди 1 година

Споко, да изстудуваме и изгладуваме зимата и тогава от некъде ще има некакви други варианти. Така каза Иван Кръстев от центъра за либерални стратегии.

2

Българин

преди 1 година

Защо трябва да се справяме с недостиг, след като имаме достъп до директен и евтин газ. Следващата стъпка е да спрем АЕЦ-а и да говорим как трябва да изтраем няколко години без ток, докато намерим други източници. Ами да питаме българския народ какво иска. Защото съм сигурен, че хората нямат против да ползват газ от Русия, след като е надежден и на добра цена. А цената може да бъде договорена и много по-добра от сегашната.

1

Туркифилче демократ

преди 1 година

Ганев, подхожда ти фамилията на акъла, ***. ьо отвсякъде