49

Естествен подбор

преди 1 година

Малоумната ни полиция отново в действие, да се самоубиват като им е толкова акъла

48

анализ

преди 1 година

СЛЕД ОМЕЛИТЕ И ЕНЕРГИЧНИ РОКАДИ ОТ СТРАНА НА СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛИСТА БОЙКО РАШКОВ КАШАТА ОТ ПРОМЕНИ Е ПЪЛНА !!ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ДО ПЪЛНОТО ФАЛИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА !!!ПУТИН НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ ДОБРЕ ЖИВЕЕЩИ БЪЛГАРИ!!!!ГЕРБ-ПОБЕДА!!!!!!АААААААААА????

47

Падаря

преди 1 година

Автобус с 100 км не се спира с лека кола, а с шипове (имат ли ленти с шипове в полицията ни ?) . Жалко за смелите мъже полицаи ,голяма загуба е ,съболезнования на роднини и колеги.

46

ил Рапоне

преди 1 година

Няма термин мигрант, има емигрант и имигрант. Мигрират ята птици и пасажи риба. Тези са закононарушители на държавна граница и ред други нормативни актове. Продължавайте да се лигавите в ромчета и мигранти и не очаквайте подобрение в клозета, дето вече и територия не е.

45

Анонимен

преди 1 година

И да стигне чак до Бургас! По пътя е имало възможност поне 10 пъти да бъде спрян с елементарни способи - слагат се ленти с шипове. Не цяла кола с полицаи! Ужас! Кой ги учи тия полицаи? Кой раздава граничните постове? Кой се облажва ежедневно от нелегалните канали?

44

Анонимен

преди 1 година

Гледайки клипчето ми се струва изключително грешна преценка на ситуацията на полицая, който е шофирал. Съболезнования.

43

Анонимен

преди 1 година

Как минава цял автобус с престъпници граница, бе? Кой разследва този въпрос? Това да не е птичка, че да хвръкне? Това е чутовищно престъпление, допуснато от наши гранични власти. Което става и редовно - границата минават всякакви контрабандни стоки и лица. Автобус с нелегални мигранти - престъпници!!! /Да минеш незаконно граница е престъпление, все пак. Или поне някога си беше./ Представяте ли си що за легална престъпна дейност се шири у нас?

42

Анонимен

преди 1 година

Ами да махнат чадъра над каналджийте. Ама той вероятно е първа дружка с високите етажи в мвр и е недосегаем. И те така. Така функционира тази държава на всички нива. Чадъри, протекции, услуга за услуга, подкупи, комисионни, шуро-баджо... Не знам от това въобще има ли излизане на нашата територия...

41

Анонимен

преди 1 година

Щом не са спрели на първия пост на Гранична полиция,който е на самата границата на държавата то те нарочно са се врязали в полицейската кола,като си мислели и представяли за оправдание,че спирачната им система не е им наред,то ли дискове изтъркани,то ли масло,то ли пневматиката или нещо друго не е изправно,но са имали време да се опитат да поспрат за тези 25 км. с опити да намалят скоростта и да спират от далеко,но са нямали желание въобще да опитат понеже трябвало да демонстрират,че са бабаити.

40

666

преди 1 година

Нагазили сме в л....*** до шия....Където и да ровнеш, вони та са не трае.

39

Анонимен

преди 1 година

Че няма кой да учи полицаите как се работи - няма. Ако им знаете само преподавателите как са станали доценти и професори... майка им жална - всичкото кажи-речи с връзки. На нас това най-много ни такова май ката- връзките на всякъде. Така не се провежда акция. Има си ленти за пукане на гуми и в лека кола не се стои срещу стена, която иде към теб с голяма скорост. Но че има престъпление и то както от страна на тези незаконно минали границата, така и на тези, дето са ги пуснали - това е най-жалко.

38

Анонимен

преди 1 година

Това да си полицай,не е само чупки, стойки,лежане,драпане на макарите, схеми, далавери, каналджийство,дроги, снасяне на информация, щавене на шофьорите, това е работа която може понякога да бъде и опасна,при това за живота. Не случайно имат безброй привилегии,пенсиониране на младини и една торба с пари за награда. Това са рискове на професията. Тук колко са замесените ушеви, защото няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милюполюцай или родата им?

37

Анонимен

преди 1 година

Гледах видеото и това действие на полицаите си беше самоубийство. Даже автобуса се опита да ги избегне. Спряха пред огромния автобус и очакват да спре. Дори и да поиска да спре при такава скорост нямаше как да стане. Полицаите трябваше да паркират автомобила на пътя и да слязат и да стрелят по шофьора или по гумите. Действали са неразумно.

36

До Анонимен 5

преди 1 година

"Единият от загиналите полицаи не е трябвало да е на работа, взел дежурство на колега - оцелелият ли е виновен за смърта на колегата си? Защо сте толкова зловещи?" - - - 'Щот са про сти като гъби! Идея нямат къде да поставят акцента и къде е важната част на събитието. Вместо това рият с муцуни, в изпълнение на полит. заявки за шепа хартийки с неясна стойност. Какво значение има кой на кого бил взел смяната? Важното е, че у нас няма граница, няма защита, няма контрол, няма наказуемост.

35

Анонимен

преди 1 година

Да май вече нищо не работи в тази държава. Жалко за тези двама загинали полицаи.Но какво правят граничната полиция, това са 47 парчета нелегални през границата и то ги събират с автобус, спят ли в " жипките" един куп има и цивилни полицаи , те пък за какво са да се правят на велики ли. Пратете ги и тех на границата.

34

Анонимен

преди 1 година

Вижте какво, написаното в заглавието няма абсолютно никакво значение! Държавата е разграден двор - цяла купчина незаконно преминали границата в автобус! На мен соца ми стана мил - никога не можеше да се допусне подобно престъпление - да газят държавните граници на който както му доде, само щот си е платил на шепа политически каналджии, на работа я в МС, я в НС и на комисионка към ЕС или САЩ. Важно е че се допуска редовно, явно и ненаказуемо извършване на престъпления и убийство на наши полицаи

33

ж

преди 1 година

Гледах видеото и направо се разтреперих. Може би са се надявали този *** да спре.. Но уви. Ако са мислили трезво , паркират колата отпред и бягат. Пък после ако ще и да ги съдят и уволнят. Животът е най-ценен. Реално, дори талибанинът да беше спрял, има спирачен път и с тази висока скорост директно ги удря.

32

Анонимен

преди 1 година

Жалко за полицайте, но това си е чисто самоубийство. Ако не тръгват повточно вероятно автобуса е щял да ги заобиколи.Те направо се забиват в него.

31

Анонимен

преди 1 година

4, 'Те са герои' --- ХАХАХАХАХА

30

Анонимен

преди 1 година

Ако ти е писано да се удавиш,няма да се обесиш!!