46

Анонимен

преди 2 години

Тия всичките се изказват толкова еднотипно и механично по темата "Газпром", все едно че реагират на промяна в цвета на светофара. Нямат ли глави и не виждат ли, че от Газпром не сме получили нищо, че подава под 30% от договорения газ на Европа, и че като цяло си пуска и спира газа, както му се прище?! Как това ни създава спокойствие за зимата, тогава? Защо бръщолевят тъпоумия по цял ден, и ни занимават от месеци с тях?

45

Анонимен

преди 2 години

tazi partia koga shte ia zabranim?

44

Социаглиcт

преди 2 години

Докато не изчезнат политиците с руски имена от българския парламент, няма да се оправим

43

Алекс

преди 2 години

Не знам защо БСП-то очаква ниски цени на газта от Русия.Газовата политика на Русия е да надува цената.БСП-то предлагат да си плюем на достойнството и да приемем руския рекет.Така мислят робите и шушумигите.

42

Вагенин

преди 2 години

Не разбра ли, че какво мислите, желаете и вършите комунистите е ВРЕДНО за България!!! Просто се махнете! Провалихте демокрацията, промяната, Слави. До каквото се докоснете е провал. Спрете, край, няма ви вече.

41

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска ново обвързване с рашняците освен пенсиите путинисти и копейките. От заглавието се разбира, че газпром е в женски род. :)

40

Анонимен

преди 2 години

От БСП по принцип са си обгазени с руска газ. Те са се пръкнали от московската тръба още през 1919 г. и винаги са или били майцепродавци и поцелуйковци!

39

до 38

преди 2 години

поправка единствената причина е, че русия още има имперски амбиции водени от едно джудже диктатор, които не съответстват с 21 век и възможността на хората да комуникират и да си говорят открито.

38

Анонимен

преди 2 години

Мартин Димитров предлага да си отрежем сами газопровода, за да нямаме никаква връзка с Газпром и Москва. Предлагаше да не строим АЕЦ Белене, за да нямаме руски ток в нашите шнайдерски контакти и да не минава руския ток през нашите евроатлантически бушони. Всяка стока в България за Запада е направена с руски ток и руски газ. Това е омърсена стока за мартин Димитров. По-добре да живеем без руски ток и газ като Африка. Мартин Димитров няма да живее там, но с кеф ще гледа как народа живее така.

37

Язе

преди 2 години

До 34 А пак си помисли дали е без причина ;-)) А че рашките са по-корумпета, това е ясно. Следващите след тях са укрите :-)))

36

Анонимен

преди 2 години

Газпром можела да гарантира?На думи и аз мога да гарантирам много неща. То е всезаен факт какви лъжци са руснаците и/или руското правителство

35

Анонимен

преди 2 години

Ква гаранция от газпром. Гарантират тези, на които може да им се има доверие.

34

до 33

преди 2 години

хаха Кирил Петков е направил повече за независимостта ни от руското КГБ джудже от колкото борисов направи за 12 години

33

до 32

преди 2 години

ако Украйна е корумпирана, то русия е бездънна яма от корупция тогава. В русия управлява едно джудже бивш КГБ от 20 години, а в Украйна демократично избран президент. русия нападна Украйна без причина.

32

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Кирил Петков, получаваш БСП и Газпром.

31

Язе

преди 2 години

До Анонимен 23 "около 3% се отопляват с газ" и още около 45% на ТЕЦ, които също са на газ...."Бизнесмените ще плащат по високи сметки и разходи -това е." - само че тези по-високи сметки ще се прехвърлят на потребителите, тоест на всеки човек и едва ли ще може да плащаш 30%-50% по-високи цени за всичко. Аз не искам да плащам двойно по-високи сметки заради една от най-корумпираните държави УКР.

30

Анонимен

преди 2 години

Ние сме предани към евролунатизма и нашия евролунатически цивилизационен избор. Нека гърците да печелят.

29

Анонимен

преди 2 години

От Русия никой не е видял добро даже и самите крепостни руснаци- само една група клика олигарси начело с *** цицат благата на тази обширна територия

28

Анонимен

преди 2 години

Аве , Батка , нали бяхте на власт , ЗАЩО НЕ ГО ГАРАНТИРАХТЕ ???Само КОЗУНАЦИ ви бяха в главурите !

27

Анонимен

преди 2 години

"Има риск българите да стоят на тъмно, на студено.." Е нали имаме излишък от ток ,изнасяме за милиард на година ,как така на тъмно ,да не си светим с газ ?