38

до 41

преди 1 година

Защо, ти в тресавищата на Украйна ли си? Може би се сражаваш там за европейските ценности? А? Смешен клавиатурен човек.

37

Анонимен

преди 1 година

От Москва съобщиха, че войната в Украйна ще продължи до тоталното осир.не на Путин!

36

Анонимен

преди 1 година

Има ли пишещи русофили, готови за бащинска Русия, да издъхнат в тресавищата на Украйна? А? СЛАВА УКРАИНЕ!

35

Ехаа

преди 1 година

Днес се разбра че ВСУ са готвели контра настъпление в Херсонска област но Русия е ударила летища и ешалони и всичко свършило с много жертви.

34

Истината

преди 1 година

Преди дни американски сенатор се изпусна по тв.че Сащ ще воюват с Русия до последният Украйнец?!

33

Разследвайте

преди 1 година

Енвер Ходжа е каза:"Русофоб съм защото съм СТАЛИНИСТ".......................Атина е единственият град имали Тиран-а......................Енес на гръцки език значи ЕДНО изплагиатствано от турчина като ЕНВЕР значещо ЗЕТ или по точно заврян Ислямски ЗЕТ във Християнската Общност

32

историята

преди 1 година

Краят идва като края на германския социализъм със самоубийство в московския бункер

31

А ние глупаците...

преди 1 година

Каква война,Украйна продължава да купува Руска газ и петрол,докато призовава другите дане купуват и да страдат?!Няма и повредена или взривена тръба?!

30

Анонимен

преди 1 година

И без да го мислим, сценарият неумолимо си върви. Рашките завземат малко, а предават много! Когато вече напуснат всички райони, започва така чаканото контранастъпление! СЛАВА УКРАИНЕ! А?

29

Анонимен

преди 1 година

Какви сценарии? Украйна вече е загубила войната.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 По спокойно. По време на Освобождението на България в чия полза е била зимата? Аз съм учил, че руските войни минали Балкана и т.н.

27

ZV

преди 1 година

Сценариите са само в главите на Запада ,а реалността ще бъде тоталното унищожаване на укро армията и обесването на Наркомана.зТози път пилците ще се броят на пролет)

26

Power Solar

преди 1 година

До Анонимен: Аде бе :) Нямало сила ?!?! Даже и БЪЛГАРИЯ БИ русия през ПСВ :) Има и стихотворение от Иван Вазов жалъж русофил. Български предател ! Не случайно ЛЕВСКИ , БОТЕВ , РАКОВСКИ и изобщо всички наши герои са били против русия ! Оставям на теб да осмислиш с двете си конспиративни клетки защо :)

25

НИК КЕЙВ

преди 1 година

Кой насилствено ми пречука фалшификата Наим Слеиманоглу и защо Мехмед Али Агджа е заврян зет на Християните?............. Австралийските Аборигени сме от ИНДИЯ и пречупеният кръст е наш на социалиста марксист от Антифа червения Адолф Хитлер

24

Реалист

преди 1 година

Какви прогнози бре то се разбра че всеки ден украинците смело отстъпват а руснаците страхливо настъпват !

23

Augusto Pinochet

преди 1 година

ХОРАТА ГО КАЗАХА ЯСНО - ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДОКАТО СТИГНЕ ДО СМИЛНИЦА-КРОЩЕНКО ТОВА Е КРАЙНАТА ЦЕЛ ЗА СЕГА.

22

Анонимен

преди 1 година

До Майна, трябва да си уникално тъ*п (точно като теб) че да не знаеш че до сега винаги в световната история зимата е играела в полза на защитаващата се страна! То е лесно и логически да го разсъдиш де, стига да има с какво... А това за абортите в САЩ (не знам защо го набърка), но прави на пух и прах теориите ви на конспирациите за редуциране на населението, с които ни заливахте в продължение на близо 2 години, и за което даже не се извинихте и не си посипахте главите с пепел

21

до 20

преди 1 година

е как без да те познавам, нито чувал и виждал сме на едно мнение....

20

асдфа

преди 1 година

Дефакто и фактически измислената държава Украйна не съществува вече.. Въпросът на време е да се поделят останалите части. Има доста кандидати. Но да видим....

19

Анонимен

преди 1 година

Няма такава държава Украйна,както няма и Македония.В Украйна говорят на руски,в Северна македония -на български.В този ред на мисли,се чудя къде се намира Южна Македония,къде е Източна Македония,къде е Западна Македония.Може би в западна Украйна,която скоро ще е част от Полша.