162

ОПТИМИСТ

преди 1 година

НЕСЪМНЕНО, ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ,ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО НЕ ТЕ УБИВА, ТЕ ПРАВИ ПО-СИЛЕН. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ОТРЯЗЯН КРАК ИЛИ РЪКА, ОСЛЕПЕНИ ОЧИ ИЛИ ДРУГ НЕДЪГ, КОЙТО НЕ ТЕ УБИВА !!! УСПЕХ, ЕВРОПА !!!

161

Мунчо

преди 1 година

Ама много съм *** , че да чета тези глупости :)

160

ДО130

преди 1 година

До Анонимен ПО ГЛЯМА ТЪПОТИЯ ОТ ТАЗИ НЕ БЯХ СЛУШАЛ! СУГУОНО СИ ЗА КРАВАРИТЕ

159

Анонимен

преди 1 година

добиваната ГАЗ отСАШ е скъп и убива еколонията ИМ ! А скъп газ значи неконкурентно пр-во и затова САЩ спря ГАЗА га ЕС ! Закакво сте ходили в инСтитутите си ако тези ел-ни неща не ги знаете Крахът на ЕС ДОИДЕ ОТ САЩ но тъй като е колонизатор колониите мълчът !Какво забрахте защо беше плана на Маршала -за да зависима европа от САЩ ! И ВСИЧЕО СЕ ПРАВИ ОТ БАНКИТРИТЕ - СП-2 НЯМА ДА РАБОТИ ЗА ДА НЕ ВДИГА ИК-ТЕ НА СТ-ТЕ НА ЕС И ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОТСТРАНЯВАТ КОНКУРЕНТИТЕ ОТ КОЛИ ДА РЕЧЕМ Т.Н. !!

158

Анонимен

преди 1 година

Евросъюзът ще се справи, но служебните гутутки заявиха че НЕИЗБЕЖНО са свързани с Газпром и Москва и натириха България извън Евросъюза към мечтаната от президента Радев Евразия.

157

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин да бъдат възобновени доставките било капитулация на "Булгаргаз", който да признае, че през април т. г. страната ни не е била права да откаже плащането в рубли. Капитулация ли? Каква силна дума. Значи "Булгаргаз" не може да капитулира, а Хага може. Току-що Хага излезе с молба към Еесовската Зона да й бъде разрешено временно да не изпълнява санкциите на ЕС срещу Русия. И така ли можело?

156

Карък

преди 1 година

До Анонимен176 - Не знам , аз всеки път като пусна телевизора все Индийски и Турски сериали , и така нищо не мога да науча за реалността ! По всяко време обаче мога да те информирам какво става с Ганга , Лейля , Шиф , Зикра , Ялдъз - Ако ти е интересно ?!

155

Анонимен

преди 1 година

До Нещо неясно? - А ти специално си от тези още по-малките - Тези дето ги борим с АНТИбиотици ?!

154

Руска мъдрост:

преди 1 година

Поживем - увидим!

153

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 176 - Всичко можеш да научиш от Холивуд - Но много странно защо приличаме на Боливуд и в реалността , само като отвориш вратата ?!

152

Преподобен Пешо

преди 1 година

До Edin - Еми те и сега така работят в Анадола ! И какво излиза от многото развити Европейци в 21в. - Ратаи в чифлиците на чорбаджиите - За това ли беше цялата борба и преход ?!

151

Анонимен

преди 1 година

До Edin 179 - А обяснено ли е чии ще са тези чифлици и тези младите като какви ще работят там - Това си звучи като крепостни селяни ?! Аз за себе си не се притеснявам , защото не съм млад и няма да доживея , но питам за обща култура !

150

Edin

преди 1 година

До Анонимен 170. Това за чифлиците от преподобна Стойна съм почти сигурен, че се отнасяше за България. Ставаше дума, че ще има все по-малко млади хора в България, но после ще се върнат (от чужбина) и ще работят в чифлици или нещо такова.

149

Анонимен

преди 1 година

Има една сцена от патриотичен американски екшън, в която казват на пилота на прикриващия американския президент хеликопер: Пригответе се за саможертва! И украинците запушват с телата си амбразурите. Какъв подвиг!

148

Анонимен

преди 1 година

От героите на Холивуд човек може да почерпи добра информация за времето,в което живеем. Фентъзита, хоръри, перверзия, зомбита и тирани-общо взето това е реалността и извън Холивуд.

147

Анонимен

преди 1 година

Западът просперира от икономическите си колонии по цял свят. Работната ръка също е стока при това все по-евтина, обаче, внуците на европейските завоеватели от миналия век вече не могат да задържат със сила завладяното от дедите им. Затова въпросните бели якички изучени за лидери използват двуличие и лъжи и ползват чужди тела за да постигнат целите си.

146

Нещо неясно?

преди 1 година

Големите правят правилата за малките. Големите лесно могат да заобиколят правилата си и да не ги спазват. Правилата са за малките. Ние сме от малките.

145

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - местните хомо работят предимно чиновници, в услугите или безработни, добре осигурени с прилични заплати или социални помощи. Здраво бачкат имигрантите, без осигуровки, с временно разрешение за работа където всеки момент може да се озоват на улицата без никаква защита. Западът просперира от тази експлоатация на евтин човешки труд.

144

Анонимен

преди 1 година

Абе купувайте или правете консерви за зимата, а на пролет по полята на селскостопански бригади, защото храната прави борбата. Севрюкова, Ванга, Дънов, Стойна Преподобна-всички предсказатели са казали, че Европа ще се обезлюди, ще има суша, глад и болести. Стойна Преподобна казва:в бъдещето няма да има градове,а хората ще живеят в чифлици. На мен ми се харесва!

143

Анонимен

преди 1 година

90те години Русия преживя страшни времена и ужасяваща мизерия, но е факт, че запази културата си, и дори тогава имаше и някакъв разцвет - и кино, и музика и балет и литература. Докато на запад културата вече е мъртва, на практика вече няма кулура, има cancel култура. Към тази профанизация сега ще се добави и обедняването и мизериятя. Но ще преживее, ще се справи, няма да изчезне, и така се живее.