96

Анонимен

преди 1 година

Рим се е разпаднал от прекаленото печатане на пари. Нямали са сребро и злато за монетите накрая и са го сменили с бронз. Нямали са с какво да плащат на държавната администрация и на войниците. Нямало е достатъчно мини и завоевания на съкровища след което се налага да вдигнат твърде много данъците, но никой не иска да ги плаща. Разврата е много малка част от това...

95

Анонимен

преди 1 година

Сана, Сана.. само да те хвана

94

Анонимен

преди 1 година

Какво да кажа - твърде много цепки, които трябва да се пълнят! Тя не е виновна! светът лети по надолнището с бясна скорост - дори Путин не може да спре тоталния разпад.

93

Студент теолог

преди 1 година

Поздравявам 106. Няма различия в мненията. Тази един ден ще ни управлява!

92

Зелен Демократ

преди 1 година

Оставете жената намира, 2-3 магистралки няма да навредят на никого, това е като 2-3 бустери, отпускаш се и си по-силен. Така е и при надрусания политик, щастлив и готов на всякакви обещания, ваксинирайте се!

91

Тази ще изпълзи

преди 1 година

до много висок пост в ЕС, защото отговаря на критериите за новия лидер на разпадащата се Европа - безотговорна и без задръжки. Като се оттегли ycpaлaтa, нищо чудно тая да я замести и да довърши унищожението на континента.

90

Иво

преди 1 година

Страхотна е, външно е идеалът ми за жена. Само дето се е забъркала с това нещо политиката, там няма как да останеш чист.....

89

Бедняк

преди 1 година

за 86. Ти си най-умен от всички с твоя древен Рим. Ти обаче не си съгласен да предоставиш цялото твое семейство за една такава оргия. И не довърши примера с Рим, като ни запознаеш как завърши тази империя. Разбира се и нищо не пречи да промениш с няколко процента твоя лексикон: много от тези във форума, които не са чели толкова много колкото тебе имат обаче по-друг речник.

88

Анонимен

преди 1 година

Прочетох много внимателно биографията на тази жена в Уикипедия. Преди работата си като министър-председател на Финландия, тя не е работила НИЩО. Пише, че е била касиерка докато е учила. Разбирам защо иска да се задържи на поста си сега - иначе трябва да се връща на касата в супермаркета. Издигната е в политиката от Международния Икономически Форум и лично от Клаус Шваб.

87

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам това незадоволеното да няма наша жилка да не е рода с нашиО генерал Марин.

86

Анонимен

преди 1 година

Политиката не трябва да се прави от хора вече, никой не става . Няма един държавен глава някъде, който да не е по разврата. Време е изкуствен интелект или някаква технологична компания да се заемат с политиката, че хората са греховни същества и винаги ще сложат личните си нужди пред тези на народа.

85

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам тази пaчa защо толкова се е хванала за премиерския пост и не си заминава.

84

Много добре, че

преди 1 година

си човек и копнееш за радост, светлина и забавление сред тъмните облаци. Но когато си начело на държава, личният ти живот и всичките ти други лични потребности минават на заден план. И да, можеш да танцуваш и да пееш, но не по дивашкия начин, по който го направи. И естествено навсякъде ще те снимат - в момента си най-публичната личност в държавата. Ако не ти харесва, подай си оставката.

83

Анонимен

преди 1 година

Кои сме да я съдим къде си търси щастието в лично отношение ако си върши работата като премиер добре. Няма безгешни хора има само такива,които го прикриват по - добре. Ако няма проблеми в семейството и са в отворена връзка и мъжа й дава да се разпичосва стига да не го прави с някакви мургавели ами с качествени мъже всичко е ок.

82

Анонимен

преди 1 година

Да не ходи на парти на партията на Олаф Шолц че там упояват такива като нея за безпаметен секс... Или пък да ходи, може би стават яки купони.

81

Анонимен

преди 1 година

Копнеела била за радост. Основен източник на радост е шyя, пък на тия снимки туй нещо го нямаше.

80

Анонимен

преди 1 година

Ама тя мисли че ще намери радост в безпаметни купони с "приятели" вместо в семейството си ли? Милата, а дали не търси на грешното място тая пуста радост?

79

Анонимен

преди 1 година

Втората серия снимки беше по готина, с разголени лезбийски актове в резиденцията... Каква ли ще е третата серия?

78

Анонимен

преди 1 година

"Сана Марин копнеела за радост" Ама разбира се че ще копнее!!! Да не е робот???Всеки жив човек има нужда да изпитва щастие, дали ще е бедняк, селянин, безработен, или бизнесмен, мултимилионер, политик, принц или крал, всички имаме еднакви нужди!!!Като ти се ходи до тоалетна - ходиш!Като ди гладен - ядеш! Като си тъжен - забавляваш се... доколкото можеш!!!

77

Анонимен

преди 1 година

Много молим, аналогични снимки от резиденциите на други западни лидери да не се публикуват! За миг си представете, как на купон Урсулата и Бриджитката си развяват д'pтитe kaтepици...