29

Кесяк Кесяков

преди 1 година

Закривайте кат и нещата ще се оправят!А тез бивши катаджии доедин в затвора!

28

Дон Бастон

преди 1 година

Това с немаркираните коли е добре -> като в САЩ....издухваш поредната кола, ама тя започва да те гони с пуснати светлини.Оправете и закомовата простотия записите от видео-регистраторите да са легални без да се занимава някой да свидетелства.Българинът е заядлив и с кеф ще праща записи !

27

Анонимен

преди 1 година

когато се справим с простотията, значи никога

26

Анонимен

преди 1 година

във времена на геноцид и редуциране на населението в световен мащаб, такава война е добре дошла. Никой никога няма да тръгне да се справя с нещо което е планирано и желано

25

777

преди 1 година

Намерете начини, защото се изтрепахме в мирно време!!!

24

аа

преди 1 година

има ама не искате

23

Закон на Мърфи

преди 1 година

До Кмета на БургасДобре де ако не си пил и си убил хора да ти се размине ли?Тия от наглите лежаха има няма по 8 години за ПТП искате до живт вие сте луди това е рекет на пътя нищо друго камери колани фарове резултата е 0

22

П.К.

преди 1 година

НЕ СЪС КАМПАНИЙНИ ПОКАЗНИ АКЦИИ - ОТВРЕМЕ/НАВРЕМЕ. А СЪС РЕДОВЕН РЕАЛЕН КОНТРОЛ И ЖЕСТОКИ НАКАЗАНИЯ. На всички. Без значение дали е министър, или метач. Като му бръкнеш на българина няколко пъти дълбоко в джоба, той се оправя по западните стандарти и си кара нормално.

21

Кмета на Бургас

преди 1 година

Директен затвор за алкохол и дрога, без адвокати и съд. Може и конфискация на каруцата. Взимане на книжката не става, книжката не кара колата.

20

Анонимен

преди 1 година

Да, има, ОТНЕМАЙТЕ АВТОМОБИЛИ6НА ПИЯНИТЕ И НА ДРОГИТЕ, проблемите ще се решат за няколко месеца

19

Joko

преди 1 година

Сменете законодателството и разните му правилици. Има много примери в Европа. Погледнете как действа полицията в една Гърция. Ако тов стане, положението ще се промени за броени месеци.. За съжаление у нас това няма да стане, защото ще пострдат мутрите, политиците, партийците и техните деца.

18

gg

преди 1 година

До Анонименвеществата са причина за едва 2% от ПТП-тата

17

Анонимен

преди 1 година

Българина е най-големия на пътя и докато самосъзнанието на хората не се промени, няма да има подобрение. 90% от катастрофите стават именно поради наглото и безрасъдно мислене на водачите, останалите 10% поради вещества. Хората ще продължават да пият и да се друсат, но проблема е, че след като го правят, вместо да си останат, където са или да си хванат такси, най-нагло се качват по колите си, защото са убедени, че са невероятно добри шофьори и това не им пречи. И пак стигаме до възпитанието!

16

Анонимен

преди 1 година

Има ли как да се справим с войната на пътя? НЕ, България е джунгла и всеки трябва да се оправя сам за себе си, всичко друго са празни приказки

15

Анонимен

преди 1 година

Напоследък често карам от Русе до Плевен и обратно за водя майка ми на периодични прегледи при специалист. Колкото и дефанзивно да караш, на всяко пътуване се получават поне 4-5 ситуации при които ти се вдига кръвното и ти се изправя косата. Някой отсреща изпреварва и се разминавате на 50 метра, или някой изперкал румънец ти виси на 10 санта от задната броня, или изведнъж става тапа, трафика спира и някой отзад може да те нацели както си спрял на аварийни.

14

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев яко изложи родната милиция и тя сега се напънала да потулва сеира си. Сигурно го държат в някое мазе, ако още е жив. Никога не ще разберем.

13

Анонимен

преди 1 година

МВР, КАТ и ТОЛ не ги интересува кой умрял на пътя и кой кара нетрезвен. За тях в момента е важно да изпълнят политическата поръчка на Рашков - 'Потулете схемите на МВР които лъснаха заради Семерджиев и правете предизборен пиар на ПП, че ги е грижа за народа'.

12

Зарко Попа

преди 1 година

Няма справяне. Пътното движение в една държава е огледало на населението, навсякъде стават инциденти по света, конкретно в България половината са по вина на т.нар. българщинА.

11

Анонимен

преди 1 година

то държава няма те с колите ни занимават

10

Анонимен

преди 1 година

Започнете с оправянето на пътищата и привеждането им в изряден вид - настилка, маркировка, канавки и т.н.