26

русофилията

преди 1 година

е психична болест

25

Анонимен

преди 1 година

Едно от най-вредните и отвратителни разклонения на псевдомедицината - психиатрията и особено психотерапевтите. Плочкаджията си избирате внимателно, а не се замисляте при какъв човек отивате да ви човърка мозъка. А "науката", която седи в основата, е изкривена от корен.

24

ДО 24 Въпросче

преди 1 година

Личен опит-ПАЗЕТЕ СИ ЗДРАВЕТО, ЧЕ БИГ ФАРМА НЕ ЛЕКУВА, А УМИРАМЕ БАВНО. Успех!

23

L.

преди 1 година

Да и това ясно личи по коментиращите тук.

22

Анонимен

преди 1 година

Да, в много кофти времена живеем. До 2019г. всичко беше сравнително спокойно, имахме някакъв комфорт и спокойствие. От 3 години обаче нищо вече не е същото.

21

Веско Григоров-Левск

преди 1 година

Ние с моя ортак от град Левски успяхме да надхитрим банките и бедняци да вземат кредит за нас , а после те да си ги изплащат . Сега ще имате кандидати за затворите и лудницата ( психиатрията ) .

20

Ани Владимирова

преди 1 година

Влошава се психичното здраве на русофилите, които не могат да преживеят рухването на мита за "непобедимата" Русия. Състоянието им тепърва ще става по-зле.

19

Анонимен

преди 1 година

Нормално за русоробите .

18

До 23

преди 1 година

България не е държава от 1944г. насам.

17

Въпросче

преди 1 година

До 21 Именно затова поставих въпроса, че се чувствам като в небрано лозе. С работодателите никога нищо не е наред. Първосигнално и аз се издразних, но викам тъй и тъй темата е такава да си попитам. На последните разговори ми го изтърсиха най-нагло. Мерси 21, вероятно ще ги пратя да пасат. Здраве за пари и после пари за здраве! Как да не откачиш?

16

Анонимен

преди 1 година

18 - да не стане от трън на глог! При положение, че още отсега почват да те тормозят представи си какво ще стане като почнеш на новото място - постоянни изисквания, извънредни часове и т.нат. - те се пробват, ако стане и хората се съгласяват от страх. Не знам каква е ситуацията ти и причините, но нова работа си заслужава да приемеш единствено ако отношението е по-добро. За малко повече пари струва ли си да си прецакаш здравето?

15

Анонимен

преди 1 година

Изследването на проф. Гълъбова само потвърждава моите думи че на българина трябва да му се връзват ръцете за да не се самонарани

14

Георги

преди 1 година

Всичко отива на зле.. голям проблем е липсата на възпитание и култура. Живеем в агресивна среда и от там ти се скапва всичко останало. Деня ти започва с агресия по пътя за работното място. Там продължава с негативни новини от сайтове и социални мрежи, после стрес в работата. Прибираш се в къщи, даваш на детето таблета за да не те занимава. То става потенциално гаменче защото никой не се занимава с него, отделни вижда цялата агресия около себе си. Хубавият свят си заминава.. идва мракобесие

13

Въпросче

преди 1 година

Един пример защо българина полудява от работодатели- имам добра оферта като пари за работа, но все още не съм напуснал старата. Вече ми се говори как трябвало да чета материали за новата позиция и да ходя на целодневни обучения докато още не съм напуснал и цял ден съм на работа. Сега трябва ли аз да се връзвам на методите на предварителна дресировка и какво да очаквам на новото място? Кажете си мнението?

12

До 6

преди 1 година

Помня ги, всички под строй със знаменцата на манифестация под радиоактивния дъжд. Това беше емблемата на ония времена. Ама за такива увредени соцаджии като тебе, балона е сега а тогава като си махал знаменцето усмихнат щото любимата партия не е казала на овцете че има радиация, тогава си бил щастлив и доволен щото нищо не си знаел. Съжалявам те ама няма връшане към онова овче състояние, няма как да ти се помогне.

11

Знам от близки хора

преди 1 година

Преди 40 г., когато в София са живеели 1 000 000 души, са били регистрирани около 20 000 лица с психиатрични проблеми, но мнението на психиатрите е било, че реалният им брой е двойно по-голям.По онова време наркоманите са били много по-малко, а животът - макар и по-ограничен и небогат - е бил по-спокоен. Говоря за късния соц. Но и тогава доста от психарите не са били въдворени в специализирани здравни заведения, а са се движили свободно и повечето са били назначени на работа за да взимат заплата

10

Анонимен

преди 1 година

Българина никога не е бил наред с мозъка. Това обяснява липсата на поне един творчески авторитет в областта на природните науки или изкуствата и въобще в която и да е сфера на цивилизацията

9

Demonaz

преди 1 година

Еми малко ли беше тормоза за чувалите,камионите и т.н простотии,а и сега и цените. Всичко си е планувано ама айде. Важно е,че фитнесите бяха затворени понеже се издишало повече въздух и може да фракне от там ковид. Журналисти и тия там лайфкоучове, тв-водещи, доктори,математици,врачки всичките са за убиване с камъни.

8

Анонимен

преди 1 година

Грешка - то е влошено от 25 години ПОНЕ! Или забравихте, как за 5 години цялата нация се алкохолизира? Просот сега зпапончахме да говорим, че нещо ни "лопа".

7

Анонимен

преди 1 година

хаха,то само американофенчетата не са добре с главата,по коментарите ще ги разберите