68

toti

преди 1 година

Който и какъвто ида е бил,той вече е НИКОЙ,няма живот без най скъпото когато ти го отнемат !!!Затова са казали,че ВСЕКИ *** СИ ИМА МЯСТО !!!

67

Абе

преди 1 година

Най-обикновен руски битов отпaдък. С две думи, един човек завършва ли му на -ИН името, не ми го хвали (ДугИН, путИН, РаспутИН).

66

Петров

преди 1 година

Дугин е кабинетен учен, който не познава лично нито един руски политик, всякакви опити да се оправдае от страна на български журналист(к)и това подло и мерзко убийство с някакви изсмукани от американския х..й оправдания че бил влиятелен са просто жалко падение

65

Петров

преди 1 година

"бурните 90 години" пак бяха финансирани от американците в тайната надежда Русия да се обезлюди по подобие на тяхната колония България

64

До 64

преди 1 година

НЕ е православен! А ислямист! По делата ще го познаеш, не по думите!

63

Ми

преди 1 година

Дугин е идеологът на руския фашизъм и мания за превъзходство на руснаците. Опасен е, защото много хора повлече в Ада.

62

999

преди 1 година

Ами Дугин е това, което е Гяобелс за Хитлер1. Ще ги застигне Висшата Справедливост! Както стана и с 1.

61

Анонимен

преди 1 година

Дугин е обикновен великоруски и православен психопат. Прекалено много внимание му се обръща.

60

Анонимен

преди 1 година

Дугин е наследникът на Путин.

59

Анонимен

преди 1 година

До Сашо - "В момента в Карлово е бедствено положение, а вие занимавате хората с глупости....срамота!" - Аре бе! Не виждъм дръгливия ти ***, да се е засилил, че да пмага в Карлово! Стига се прави на голема работа. Тва не ти е кръчмата! Не съме пияндурниците от родата, че а трябва да ни впечетляваш с простотията си!

58

Анонимен

преди 1 година

Борбата с фашизма на Александър Дугин, който донесе смърт и разрушение на градове, е военно дело и задължително дело. Не са невинни граждани, а участници в специалната провалена операция и войната в Украйна, пропагандатори на войната и убийствата.

57

Анонимен

преди 1 година

Феновете на Александър Дугин в България са Петър Волгин, Калина Андролова, Копейкин, Сидеров, Стефчо Янев, Дарина Григорова, показващи се пред българската публика да рекламират фашизма на Александър Дугин. Тази отвратителна пропаганда, използването на думите на Путин, Лавров, Песков, Александър Дугин за "специална операция" и повтаряне на тезите на Путин, Дугин за руския мир, едно към едно. Не знаехме чии тези повтарят, преди това неочаквано разкритие.

56

Не се заблуждавайте:

преди 1 година

Сговор и Разбирателство с ---ФАШИСТИ И КОМУНИСТИ ---никога няма и не може да има , защото това е "войнстващата простотия"-- на елементарните мозъци по Света!ТЕ СА ЛАМЯТЯ ----КОЯТО НЯМА НАСИЩАНЕ НА КРЪВ , ЖЕРТВИ , НЕЩАСТИЯ И СМЪРТ!СГОВОРА С ТЯХ----Е НЕВЪЗМОЖЕН И ОПАСЕН!!!!

55

Така

преди 1 година

А кво правим с тукашните петоколкнноци?

54

Анонимен

преди 1 година

Нали разбирате, че ако беше наистина близка на Путин, щеше да е под охраната на ФСБ? Не вярам човек от близкото му обкражение да не е пазен от поне 10 човека постоянно. Тя е била удобна булонка да ходи по телевизиите и да вдига шум в правилната посока. Но това не значи че е залужавала да умре. Едно младо момиче, което няма да се радва на живота си, защото е имала лошата идея да казва каквото мисли и да мисли не каквото другите искат.

53

ВЕЧЕ Е ДОКАЗАНО:

преди 1 година

ФАШИЗМА /..или национал-социализма/ и БОЛШЕВИЗМА И КОМУНИЗМА---СА ДВЕТЕ ЛИЦА НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА!!!!!!......Путин успешно го доказва на практика!!!!

52

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ

преди 1 година

ОМРАЗАТА , ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА --СА ОСНОВНАТА ДВИЖЕЩА СИЛА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА РУСКА ИДЕОЛОГИЯ НА КГБ И КПСС И ТЕХНИТЕ ВИШИ КАДРИ!

51

Анонимен

преди 1 година

Рогозин - започнал кариерата си в нацистка партия като по-млад, Дугин - пак от нацистките среди, Путин - копира пасажи от речи на Хитлер... Нищо чудно, че Сталин и Хитлер са били първи дружки през Втората световна, като си поделят по приятелски Полша и само лакомията на Хитлер да нападне и Сталин разваля голямата им иначе любов за фашизъм и терор над останалия свят.

50

Сашо

преди 1 година

В момента в Карлово е бедствено положение, а вие занимавате хората с глупости....срамота!

49

Анонимен

преди 1 година

До 46 Иска ти се, ама не ти стиска!