61

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има патриотизма с изборът на автомобил? По твоята логика като са толкова отвратени от Русия защо купуват злато, суровини, петрол, газ и каквото още се сетиш от Русия? Я кажи да чуем.

60

Анонимен

преди 1 година

като е такъв патриот защо кара японска кола, а не руска лада нива, която е невзривяема, т.е. никой нямаше да предположи, че философката ще е кара, ако може да се нарече този трактор кола

59

Алекс

преди 1 година

Майка ще остави 12 год.си дъщеря да постави бомба.Това ФСБ са наистина много бездарни.Дори не могат да съчинят някаква по правдоподобна версия.Това е операция на ФСБ за разпалване на антиукраински настроения в руското общество.Не е сигурно,че Дария Дугина наистина е загинала.Може да възкръсне след време.

58

Анонимен

преди 1 година

Ахахаххаа. 12 годишно дете отваря джипа (разбира се, без никой да го забележи разбива кода на алармата), изтърбушва седалката на шофьора, слага взривното устройство, скрито в ученическата му раница, и след това пише на стъклото "На ти, Путине"! Само оскотял проснак може да измисли такова нещо и да си мисли, че някой ще го вземе насериозно.

57

Цъ

преди 1 година

Приказки под шипковия храст...

56

Анонимен

преди 1 година

взривното у-ство е поставено от Мики Маус.

55

Обективно

преди 1 година

НЯМА НИКАКВА НАТАЛИЯ ВОВК. ПРИЗНАЯТ ЛИ, ЧЕ ИМА НАРОДНА АРМИЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ВОЙНАТА НА ПЕТИН - ВЕЧЕ СА ОБРЕЧЕНИ. ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА ЩЕ ГИ ЗАТРИЕ.

54

Анонимен

преди 1 година

Наталия Вовк в най-скоро време ще срещне при св.Петър най-близките си роднини ...

53

Анонимен

преди 1 година

Малко ми е трудно да си представя как 12г дете поставя взривно устройство но от ФСБ си го представят. И то я поставя под мястото на шофьора, с тиксо ли я лепи, магнити ли, ляга ли под колата, тренирала ли го е, как пък не сбърка коя е колата.

52

До 62

преди 1 година

Чакай, бе...нали баща й каза, че " не иска отмъщение, а победа над Украйна"! ИЗЛИЗА, ЧЕ ЛЪЖЕ! АМА ОБИЧАЙНО Е ЗА ТЯХ.

51

Оффф

преди 1 година

Само руското сърце е истинско, останалите живеем без сърца или не са истински!!! Да ти имам философията!

50

Анонимен

преди 1 година

Повече за Наталия Вовк и дъщеря й няма да чуете. Руские са изпратили група Алфа - главорезите на ФСБ. А те пленници не вземат. Или както пееха на времето Deep Purple: Наведи глава и очаквай куршума... Едно е сигурно, че смъртта ще е мъчителна и много болезнена. А и так надо!

49

Анонимен

преди 1 година

украинските журналисти също са намерили убииците - това майкаи дете Шабан и са вече в Естония но и знаят при гкого са !!!!!!!!!!!! използвали три номера за влизане и излизане в Русия ! потробности са в нета

48

?!?

преди 1 година

Толкова скалъпено, че е обида за интелекта и на глупаците.

47

white star

преди 1 година

за два дни "разкриха" всичко, с всякакви подробности, и най-вече това че шпионските служби на украйна са направили атентата. Става кристално ясно че това е "фалсфлаг" операция на русия, която да бъде използвана за повод за някое по-сериозно престъпление. Взривяване на реактор в запорожие например. Нашествениците вече са натрпали оръжие и взривове в залата на единия от реакторите. Което отделно си е военно престъпление.

46

до 52 ма.нг.али.но

преди 1 година

До Анонимен и теб ще те намерът !

45

Анонимен

преди 1 година

УКАИНЦИТЕ КОИТО ИЗВЪН УКРАИНА СЪЩО СА НАМЕРИЛИ ИСПЪЛНИТЕЛЯ НА ДУГИН - Фамилно име Шабан - намерили са я по колата мини (някаква си ) за 14 500 долора !!!! при надлижала на спецеаз !!!!!украина !!! Тези украинци се молът дано детето да не натиснало на пулта за взривяванне ! Преди да влезът вЕстония са си направили снимки майка и дете или тези коит взривят колата !!!!!!автора обеща още повече инфя

44

Анонимен

преди 1 година

Господин президента на Русия,Путин е за много неща е прав и за това 85%народа си го обича и вярва във него.А иначе кервана си върви,и кучетата лаят подиря му.Има поговорка,когато губиш не знаеш какво печелиш,и като печелиш не знае какво губиш.Е Украина,Бог дава до време,после почва да взема.И преклонена глава сабя не я сече.Е такъв е живота.

43

Анонимен

преди 1 година

Даже според мен тези деца още в детските градини сформират отряди против Путин. Тя вече никакъв срам нямат да приказват такива глупости.

42

Анонимен

преди 1 година

По едно време се появиха някакви "партизани", после изчезнаха някъде