49

Анонимен

преди 1 година

Няма фенове има факти и очаквания за развитие на ситуацията. Имаме агресор, нападнал суверенна държава / член на ООН / без предупреждение, Нападнал и столицата, бомбардирал всички големи предприятия с цел да остави 40 млн без поминък и сега има наглостта да обяснява че потърпевшите били виновни и да се сърди на тия дето им помагат. Дриплъовци комуностически. Вижте си хала и не забравяйте, че една война струва много пари и в момента Джуджака харчи бъдещето на Русия. Поняли?

48

Бекасов

преди 1 година

Ха-ха-ха рашиcтите набират войска на корем - рекламни плакати разлепени по училищата, листовки в супермаркети. А беден и глупав народ който с 50% риск за живота си иска да спечели 4000 долара на месец дал господ в матушката.

47

Анонимен

преди 1 година

Посланикът не е поглеждал в коментарите.На думи нашите вече оправиха войната още преди месеци хаха.

46

Анонимен

преди 1 година

"Москва не вижда възможност за дипломатическо решение за прекратяване на войната в Украйна и очаква дълъг конфликт" Нали война нямаше? Обърнаха ли палачинката? Мръсни лъжци...

45

Анонимен

преди 1 година

Тоя посланик говори все едно, че те на са част от проблема. Все едно някой друг нахлу в суверенна държава и извърши военопрестъпления. Винаги *** са били такива. Назначават на разни постове хора излезли от тайгата, само и само да са верни на бащицата и горе по върховете да си правят далаверите. Като видят Евро или долари очите им стават като палачинки. После БВП им по малко от на Холандия. Ами тъй ще е и по зле ще става.

44

Алекс

преди 1 година

Единственото решение за прекратяване на войната е нашественика Русия да се изтегли от Украйна-доброволно или с помощта на HIMARS.

43

Анонимен

преди 1 година

"Война"? Нима посланикът се е объркал? Война няма.

42

Много

преди 1 година

...са сладки рашистите като плачат, че никой не искал да има нещо общо с тях! Мадуро, Ким Чен Ун или Лукашенко явно не им стигат! И за какво им е да си говорят Запада с Кремъл, като пак ще бъдат лъгани! В империята на Лъжата, никой не вярва! Нали не беше война? Нали нямаше да нападат ? Най-са жалки като реват, че Западът щял да се бори до "последният" украинец! И през ум не минава през изгладените мозъци, че украинците се бият за да нямат нищо общо с Психопата от Кремъл!

41

морски

преди 1 година

Укро-бежанци на брега има предостатъчно. Нахални до безкрай...

40

Хан Крум

преди 1 година

Като не искаш мира, на ти секира!

39

Ех Канада

преди 1 година

Какви намеци бе това да не е твоят форум, ще ме изгониш ли? Ти ли си му пазача? Поне се доказа като тежко комплексирано недъгче, каквито са и всички *** кат тебе. Слочаеност?

38

тука за един

преди 1 година

значи краварите са легендарни от времето на дивия запад! В русия обаче легендарна е една краварка Дуся, възпята в народните им песни - ой дуся, дуся. какой рекорд! девятъй месетц, восмой аборт! Така за обща култура на тоз де дрънка за кравари все нещо. Голяма са му слабост

37

Анонимен

преди 1 година

До Ех Канада - какво да те наричаме, ти си повреден умствено и за това на разбираш от намеци и обиди !

36

Ех Канада

преди 1 година

Нищо не можете да ме наричате, щото сте оли-та, чисто и просто. За да измислиш добра обида, тя трябва да е обвързана с история, манталитет, политика. Аз примерно съм луд фен на САЩ, за съжаление не съм, ама ти няма как да ме обидиш с "краварче", защото това не значи нищо, защото няма никакъв смисъл, може би има само в твоята плоска тиквичка.

35

що?

преди 1 година

прибирате си железата от чуждата територия и тва е, кво толко не рабирате

34

Анонимен

преди 1 година

Двама cмахнати русофила по цял ден споделят тук мокрите си сънища и болни фантазии.

33

...

преди 1 година

Епа п.ткин иска да завземе украйна и това да му се размине! И затова е виновен западът! Еее бах го и 2 годишно дете ше се смее на това! Еми мир може да има! Нека рашистите да се изтеглят от украйнска територия и готово! Дотогава рашисти ще мрът и толкова! Но не стига това, ами п.ткин обвинява украйнската армия и украйна, че се опитват да се защитят!? Еми другарю п.ткин вие на кой свят живеете бря! Това да не ви е царска русия дето каквото царя каже и това е! Веке сме 21 век тавариши!!! Не 17-ти!

32

юбералес

преди 1 година

До Анонимен------Ако беше ВОВ война, Вермахта щеше да обгази Ленинград и нямаше да му се налага да го блокира.

31

Анонимен

преди 1 година

Русия никога не отстъпва! Кръгом и пълен напред!

30

?

преди 1 година

До Ех Канада...А Зоофил, може ли да те наричам ? А ЛГБТ ? Така политкоректно ли е?