146

раша е наша москва

преди 1 година

г-н путин е обичан от народа руски уважаван от целият свят марионетките завиждат и умират от злоба такива като българия немат доверие на примиера си джонсън и тои си отиде драги също си отиде отиват си от страх че давате оръжие на бендеровците те знаят че укропите ще загубт заедно с сраните американски щати

145

ББ

преди 1 година

До раша е наша москвакаква "победа"бе пиян...с теб никой не воюва...ти убиваш жени и деца в чужди домове путин,ако ни предизвикате...имате три дни макс!какви суровини...е меркел и юнкер прецакаха германия...с робите им в източна...свободни хора са...няма "гладници" чакащи полет за мАсква...презряна дестинация за стотици години напред

144

раша е наша москва

преди 1 година

сащ е империя членките на нато са марионетки русия въюва с сащ и ес вие искате да превземете руските суровини раша наша е непобедима раша има всичко да победи а вие ес нато и сащ сте гладници ще ви видя какво ще правите след два месеца ще паднете на колене пред путин да ви прости

143

ББ

преди 1 година

храната ще е следващото оръжие...в източна европа унищожават всичко което произвежда...путин пуска кораби а убива през робите си в източна пройзводителите на храни...хора...имат чудовищен план,доган,радев,борисов...финансират...тютюн и убиват животновъди,зеленчуци и плодове...минусите на кгб моля!!!

142

ББ

преди 1 година

имаш още малко време дядя,Народите на Русия не са били позорени никога в Историята си по начина по който го правиш!Събуди се...заради Народите на Русия...заради децата и внуците ти...грях е за Бога...дъщерите ти да внимават с както те хранят и упойват човече...да спрат да хойкат...и да ти обърнат внимание,превърнахте Русия в чудовище...презряно...за столетия! и нашите ядрени са по-смъртоносни...и сме по-решителни...дайте ни повод моля!!!

141

ББ

преди 1 година

дядя,Западът няма проблем с Русия,путин има проблем с Русия,нима Руските народи не бяха приети равнопоставено?нима не бяха едни от най големите собственици по Света?нима не бяха едни от най-влиятелните?нима Запада не им се довери?..и путин им отне всичко това....прати ги да убиват деца на православни украйнци,вменено му от "приятелите" от китай...и...колко войни си водил със САЩ..и колко с китай,..турция,ВСВ САЩ ви пращаше оръжия,суровини,хляб..не китай,САЩ спечлиха ВСВ и ви осигуриха Свобода!

140

Анонимен

преди 1 година

Мърсотията която Русия е сторила на България е безкрайна - Така е, България беше принудително откъсната от Турция и сега вместо фесове българите са принудени да носят шапки или да ходят гологлави... ай ай ай това ако не е мърсотия, сега можеше да си хортуваме на турски... Ай Ай Ай, вай.

139

Handel

преди 1 година

"Украйна беше оставена с най-лошото от двата свята" Както се казва на чист български език 'BS'. Украйна не беше оставена, тя сама се постави така с нейното, продължило повече от 20 години седене на два стола - цоцане на пари и от Европа, и от путин. И закономерно падна по средата благодарение на алчността си, практически продавайки Севастопол (без севастополската база на путин той нямаше как да превземе Крим, а и въобще нямаше да има сериозен флот в Черно море.

138

ББ

преди 1 година

в Исторически план...с кой държави е воювала Русия най-много?...кой Държави са им помогали в най-трудните им моменти?присвойха си руснаците ВСВ дори...каква неблагодарност и несправедливост!само и единствено като Обединен и стремящ се към Свобода и Блогоденствие Свят имаме шанс!!!...ядрени...имаме по смъртоносни...и изненади имаме...не е това пътя...събудете се и да дадем шанс на децата си...заслужават го!!!

137

ББ

преди 1 година

и газа ви е последен проблем,путин и кгб ще ни оставят гладни!радев и подобни убиват животновъдство,плодове и зеленчуци,храна няма да има бъдете сигурни,банкноти не се ядат и пият,опитвам да предупредя,война е и те кгб и обслужващите ги резИденти като радев,доган,борисов не подбира средствата!

136

До 205

преди 1 година

Чакай малко бе, вземи прочети 2014 Русия какво прави в Украйна.

135

ББ

преди 1 година

и да напомним на заблудените,Запад бе превзет от КГБ през юнкер,меркел,вебер и обслужващите го в източна,путин просто купи евтино "канцлери","председатели" и превърнаха ЕС в зависима от руските...стратегия от десетилетия,САЩ предупреждаваха...но те ги чухте...заради звъненето на златото и парите от путин...това е истината,и сега има газ и политици отказват да осигуряват Народите си престъпно по нареждане на путин...налагайки оръжието му ...газ,българия има нужда от 3 милр.,смешни количества

134

ББ

преди 1 година

има изход...ще е бавно,трудно,с недоверие...нормално,ако не се върнем към божийте ценности,човешките...нямаме шанс хора...ще се свърши и толкова...путин искал империя..американците искали да са лидери според мантрите,и двете страни са използвани..русия не е фактор!особенно военен..доказаха го в Украйна!китай ги използва безмилостно,до там се докараха и не го виждат,непростимо е,китайският в русия ще стане задължителен скоро...убивате братята си бре!руснаци убиват украйнци,невиждан грях!

133

Анонимен

преди 1 година

Годините, пропиляни в надменност на запада му докараха тази беля. Сега сам ще си скубе косите с прострелян крак и ще студува, а Русия ще се справи сама с враговете си. Както винаги се е справяла.

132

На въпроса

преди 1 година

западът има проблем. Не Русия.

131

Анонимен

преди 1 година

Байдън се забавлява да гледа отгоре от висотата на своя трон как рашките се бъхтят и бягат намясто! Когато се намръщи, ще такова мakята на вaтенките само за три дни! Рашките не смеят да се дървят на Америка! Сймо на по слабите!

130

Анонимен

преди 1 година

До АнонименРусия предлага смърт, войни, бедност и стремеж към световмно господство.

129

Анонимен

преди 1 година

Какво място в света очаква ,че и се полага Русия спрямо това което тя предлага на света ??? Тя предлага единствено ресурси - нищо друго ; научни постижения ли ,технологичен напредък ли;възможност за реализация ли; ефективност и ефикасност на производство ли ; само страна като Русия може от всички ресурси с които разполага да направи икономика колкото Тексас(и това даже не е най-богатият щат)

128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 187 "Троляците ще се молите на зима за една ватенка да ви дадем" Умирам от смях като чета как скъсляците русофили пишат как някой въобще ще ги търси за каквото и да било :))))

127

до 187

преди 1 година

Първо си... неграмотен, а второ явно не знаеш, че България произвежда 2 пъти повече ток отколкото консумира...