18

Анонимен

преди 2 години

Младите хора в днешно време са едни разглезени лигльовци, които не могат да изкарат парите, които родителите им дават за скъпите им прищявки.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен29 Прав си, и да не забравяме, че елитът е подготвен за това. Затова има нововъведения като Безусловен базов доход и пропаганда, целяща намаляване на потреблението под благовидни предлози. След 10 или 20 години Западът ще е видоизменен значително като социална структура, като взаимоотношения между отделните групи, но това не е непременно нещо лошо.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен15 "Хайде за тия с маратонките по 1000 долара сме им приготвили пансион в Белене" Ще отвориш ти Белене. На цъpвyлaнкoвциe много им се иска да отворят Белене за тия със скъпите маратонки. И да им вземат маратонките, да сменят най-после цъpвyлкитe с маратонки. Пробва ли да се образоваш, да се измъкнеш от жалката среда, в която те е запратил животът. Или си мечтаеш да затвориш тия дето имат нещо постигнато и да си набереш каквото ти харесва.

15

Анонимен

преди 2 години

Средната класа, основана на постоянно потребление в големи обеми, е основата на западния свят. Сега феноменът на средната класа отива в историята заради рязкото обедняване на населението на САЩ, ЕС и Великобритания. Колективният Запад в сегашния си вид ще просъществува още много кратко време и ще му се наложи да търси нови модели на управление на собственото си общество - почти разорени хора с най-големи претенции. А единственият такъв модел за запазване на социалното устройство и властта на елита при обедняване на населението е фашистка диктатура.

14

Анонимен

преди 2 години

Това поколение Z нещо като *** ли са, но с повече пари? Не ги разбирам тия термини.

13

Анонимен

преди 2 години

Чудесно! Нака по-скоро ще настъпиденят в който човечеството ще бъде затрито от природата.

12

Ламята

преди 2 години

Тениски по 700$ са ми евтини,искам тениски от 7000$ ;).А в Африка изпитват глад.......за храна.Но поколението Z, едва ли се вълнува, от такива абстрактни проблеми

11

Анонимен

преди 2 години

Кво поколение Z, Анусийо, пак хвърляш руска пропаганда, гидимастия крастава. Знаем какво имаш предвид, не се прави на папуняче нецелунато, не че не си, но моля те спри.

10

Анонимен

преди 2 години

а USAСУПЕР КИРО Е НОФ - ти какъв спамещ селянин си, не е истина....

9

Анонимен

преди 2 години

Келешчетата взимат китайски ментаци от Мола по джапанки!Преди си ги взимахме от Илиенци.......

8

Анонимен

преди 2 години

КИТАЙ- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 500/600ЛВ СРЕДНО- В РАЗЛИЧНИТЕ РАЙОНИ Е РАЗЛИЧНА, СРЕДНА ЗАПЛАТА- 1500/2000ЛВ- ПЕНСИОННОТО ОСИГУРЯВАНЕ Е СИЛНО НЕДОРАЗВИТО- ТО Е СТАРТИРАЛО ПОСЛЕДНИТЕ 7/8 ГОДИНИ, СЕГА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПЕНСИОНЕР ВЗИМА 10/15 ДЛ ПЕНСИЯ

7

Абдал

преди 2 години

Чакаме и серията V

6

Анонимен

преди 2 години

Хайде за тия с маратонките по 1000 долара сме им приготвили пансион в Белене !

5

Асен Агов

преди 2 години

Поколението Z обича да мандръcа украинци.

4

do

преди 2 години

До Suckmy dic... Винаги ще имаш ако прилагаш никнейма си.Ще имал глада идва научи се да праиш сухар.

3

Анонимен

преди 2 години

И ще не се е променило за последните 30 години, и аз преди исках маратонки за 400лв ама можех да си позволя от 30, а някои им крадяха по 3 пъти в седмицата луксозните придобивки

2

Анонимен

преди 2 години

Поколението Z пие по литър водка, шмърка амфети, не гласува, псува държавата и нейната липса. Иска нещо наготово. Иска комунизъм, но и немотиите му!

1

Анонимен

преди 2 години

Същите сопполанковци обаче са много зелени.